FÅR DU LIKA MYCKET SOM DU GER ÄR DET RÄTT

Fryser sönder om mina tår och fingrar.. Fan vad kallt det är ute.. Skulle inte sitta fel med en kille som värmer mig.. Någon frivillig? Haha. Nej no more killar. Tänker inte leta efter kärleken men om den kommer så tar jag den. Tänker inte gå miste om något fint som folk kämpar för att få! sitter i sängen och äter godis och dricker cola. Njuter av vad livet har att erbjuda! Om man bara ger men inte får något tillbaka är det inte värt att stanna kvar i det förhållandet man har.


INGEN PW

Blev ingen powerwalk så sitter och tjockar mig istället. Sjunger även lite fint.. Men tydligen låter det inte så fint eftersom att min bror slår mig när jag sjunger.. Jag tycker iallafall att jag är bra på att sjunga. Kollar på något program om döva och hörande, intressant. Men mamma tvinga mig att kolla på det. Höhö ;)


SO TAKE A CHANCE AND DON'T LOOK BACK

mumma!!!


POWERWALK MED IDA

Vid den här tiden förra året fick man lov att ploga sig fram för att det var så mycket snö.. Men inte nu! Ida och jag ska nämligen ta med mina två hundar och powerwalka! Skönt att komma ut lite också. Sen när jag är hemma blir det att blogga lite mer. Alltid redo!


I WANNA SEE YOU CRY, BITCH.


BERIT ??

fick nyss reda på att stormen heter Berit.. Haha! Ärligt det är snart december och vi fick snö i två dagar och sedan får vi uppleva blixt och åska i november ?? Vart är klimatet Påväg egentligen.. Vill ha snö, åka pulka och rida hästar ute i skogen när det är mörkt, bygga snögubbe och snömula alla 7or som 9orna gjorde på mig. Fml!! skolan går bra, kämpar på som fan i alla ämnen och jag tror det börjar få sina resultat också.


BLIXTRAR

Sitter på so lektionen när något plötsligt blixtra till. Sen allas reaktioner var " vem tog kort ? " sen hör man värsta bullret och ser blixten utifrån. Snacka om rädd man blir! Skrivandet om aborginerna går för den delen bra. Nöjd som jobbar själv!


REDO!

Upp och hoppa! School time, så Nice det ska bli. Ser verkligen fram emot det!! NOOOTT!! byter klass på måndag skulle jag tro. sitter Iaklafall i sängen och funderar vad man kan ha på sig idag! Blir det här bra ?


EVERYONE DESERVES SECOND CHANCES BUT NOT FOR THE SAME MISTAKE.

tog en promenad och fick med mig en nypa luft. Snacka om att allt är en berg och dalbana. Ena dagen är det bra, en sekunden t.o.m!! Men allt förändras och vi är i den åldern där vi ändras mest! vänner, stil mm..


I WISH LOVE WAS LIKA A VOLLEYBALL. YOU CALL " MINE " AND EVERYONE BACKS OFF


PEOPLE BUILD UP WALLS, NOT TO KEEP OTHERS OUT,BU TO SEE WHO CARES ENOUGH TO BREAK THEM DOWN

Funderar på att jobba matte, har prov nästa vecka i det! Prov bara rullar in nu känner jag.. åhh :/ Ska även skriva lite om aborginerna här hemma eftersom att det är väldigt intressant! Jobbar ensam om det så kan ta allt i min egen takt, mycket skönt! Ska snart ta en varm dusch och raka benen igen, missade lite hårstrån här och där. haha! Sedan blir det sängen. Jag och V ska starta en skoltidning, hur roligt hade inte det varit egentligen? Kommer ihåg att vi hade en skoltidning för något år sen, men vart fan tog det vägen?.. höhö!


I DON'T CARE ABOUT WHAT PEOPLE THINK ABOUT ME, I CARE WHAT PEOPLE THINK ABOUT THEMSELVES

Home! Min dag har varit allt för bra. Har fått mina kakor sålda, har gjort no provet som gick kanon ( kändes som det iallafall) Har fått ihop ett volleyboll lag till midnattvolleybollen den 27 januari. Tog dom två snyggaste killarna på skolan, hoppas dom inte sviker mig! Ni som går på min skola, någon aning om vem det är?? ;) Imorgon ska jag skriva en krönika som ska betygsättas och jag ser fram emot det. Ska bli så kul att få skriva av sig lite tankar och åsikter! Ska svara på mina fina kommentarer och sedan blogga lite mer. Mitt liv är bra, så försök inte bryta ner mig. För det lyckas ni aldrig med kan jag säga! 


SKOLDAGS

Godmorgon! Har alla sovit bra ? Jag har dock inte gjort det.. Men kanske var det pågrund av min längtan till skolan? Har som sagt inte varit i skolan i en vecka.. så längtar faktist ! Ska gå för första gången i år till skolan också, ta del av vinterlandet!


VEM BEHÖVER EN KILLE BREVID SIG NÄR MAN HAR VÄRLDENS SÖTASTE HUND HOS SIG?

nu säger jag och min hund godnatt! Eller jag gör det iallafall, hon sa nog godnatt för länge sen.. Var evigheter sedan hon sov med mig så det är mysigt att ha henne bredvid mig igen :)vi hörs imorgon innan jag far till skolan. Godnatt


NOBODY REALLY CARES IF YOU'RE MISERABLE, SO YOU MIGHT AS WELL BE HAPPY.

jag har bestämt för att gå vidare, glömma allt som har med dig att göra. Men det kan jag inte om minnen av oss två ska finnas kvar. Varje gång jag kommer in till mitt rum ser jag tavlan som du gav till mig. Det gör ont att se på den och den väcker många känslor. Har velat gjort något med den väldigt länge, men jag har inte vågat. Var rädd för att jag skulle ångra mig i efterhand. Var rädd för att ta på den tavlan igen, hålla om den som jag brukar när jag ska sova. Men aldrig mer ! Tog steget och drog ner tavlan på golvet och kludda för ditt namn och sedan hängde upp den igen. Känns bättre och det känns som mitt rum igen och inte vårat rum som det gjorde när vi var tillsammans.


MIN SHOPPING

Kom hem för någon timme sedan, kanske två. Kändes att det behövdes städas i mitt rum så det var det första jag gjorde när jag kom hem! Sedan har jag fått med mig en hel del kläder hem och allt det nya skulle inte få plats i garderoben.. Så det fick rensas en hel jävla del! Så nu har jag en garderob för " höst/vinter kläder " och en annan garderob för " vår/sommar kläder " bra va?? Där kände jag mig rätt så smart faktist. Har pluggat på en hel del i fysik och tror att provet ska gå bra.  Det är grymt skönt att vara hemma, kunna vara i ett eget rum och plocka vad som helst från kylskåpet. Skönt att slippa ha sina  småsyskon 1 meter ifrån mig hela tiden. Tror det kommer ta ett tag innan jag kan vara i närheten av dom igen, haha.
Min hund har jag saknat också, ska ut och gå med den snart i det fina vinterlandet. Slipper regn och ser snö på marken, kärlek!!
Lite av kläderna jag fick med mig hem från Örebro.

LÄMNAR

Lämnar Örebro nu. Kommer sakna den fina staden och alla härliga människor här. Men om ett halv år är man bosatt här och saknaden är enorm måste jag säga! Ska bli så oerhört skönt, självklart kommer jag sakna en del från Leksand men utbildningen är viktigast förstås. Ska ringa en vän och snacka skvaller nu, bloggar när jag kommer hem


WHY SHOULD I BE NICE TO PEOPLE I DON'T LIKE ?

I wonder how boys feel when they're in love.
Do they get butterflies? Do they have you on their mind 24/7?
Do they wait for you to come online for hours?
Do they smile at random times at the thought at you? '
Do they miss you all the time? Do they think about the smallest things you say?


YRKESGYMNASIET

nu är jag hemma igen efter ett besök på skolan. Det är svårt alltså. Vill gå på plusgymnasiet i Örebro men då får jag ingen csn eftersom att den skolan finns i fitt Falun där jag vägrar gå. Så bara att hålla tummarna att plusgymnasiet är annorlunda i Falun och Örebro så jag får csn. Är skolorna exakt likadana så går jag nog på yrkesgymnasiet där jag går hotell o turism. För jag kommer verkligen inte orka pendla varje dag.. Vet hur jag kommer känna mig då! Så det är bara att hoppas på att plusgymnasiet i Örebro är mycket bättre än i Falun. Då har jag inga problem och får mina pengar.


I WAS THERE FOR YOU

Godmorgon! Är fixad och klar nu. Pluggar lite fysik, ser ut som att jag får plugga det i en timme för har inget annat för mig. Men vad gör det, har prov imorgon som jag sagt några gånger och jag bara ska ett vg i det, men det är ju så krångliga ord.. Prov imorgon, onsdag, torsdag och fredag. Jag som älskar skolan eller ??


INNAN DU KROSSAR MITT HJÄRTA SKA DU TÄNKA HUR DET SKULLE KÄNNAS ATT JAG KROSSAR DITT.

Hur kan vissa människor låtsas om att människor som är utstötta inte existerar,och göra narr av dem för att dem inte följer deras idiotiska mönster. Hur kan dem inte få dåligt samvete ? De borde inte uppskattas eller ses som " coola " de är inget annat än osäkra förlorare!


IF GOD BRINGS YOU TO IT. HE WILL BRING YOU TROUGH IT.

PEOPLE SAY THAT PEOPLE DOESN'T REALLY CHANGE, BUT THEY ARE WRONG. LOVE CHANGES US ALL, FOR BETTER OR FOR WORSE.


FYSIKBOKEN

Börjar plugga fysik nu, ta in lite saker om ljus! Blev ingen utgång pga personliga skäl.. Måste ha bra betyg för att komma in på skolan jag vill in på. Så varför inte ta och plugga på en regning söndag? Har ju ända inget bättre för mig som sagt! Och ett vg skulle uppskattas starkt i fysik. Men för att få bra betyg så måste man kämpa. SÅ vi hörs later.. om jag lever då vill säga!


BRA LÅTAR!!

Chris Brown - Say goodbye

Mario - Let me love you

Usher - Burn

DEAR GIRLS. DON'T BE INSECURE. YOU DON'T NEED MAKE-UP & NICE CLOTHES. YOU'RE ALL FUCKING BEAUTIFUL

There's never a right time to say goodbye. But i gotta make the first move ' cause if i don't you hinna start hating me. Cause i really don't feel the way i once felt about you. It's not you, it's me. I kinda gotta figure out what i need.


I TEACH HIM NOT TO LIE

Idag är det första advent! Antar att alla vakna upp med snö, kul för er! Själv spöregnar det här. Tycker inte det är något speciellt med första advent , blir iallafall utgång för min del. Familjen är hos några vänner och jag ska träffa en gammal vän och gå på stan lite. Kul!


GODHJÄRTAD MÄNNISKA

Godhjärtad människa snackar vi om nu! Jag gav henne skulden för någon han skulle ha ansvar för. Jag bör kunna resa jorden runt och lämna min kille här hemma och veta att han inte kommer göra något. Och jag åkte bort i två veckor och var säker att han kunde hålla sig tills jag kom hem, men jag hade fel. Så himla fel! Och vet ni vad det värsta va? Att jag gav henne skulden, jag hatade henne! jag hatade inte han. Även när han gjorde slut ville jag ha tillbaka han fast han varit otrogen, det är sjukt! Det skulle varit tvärtom, att han bönade och bad om att få ha mig kvar.. men så var det inte ! Och man blir så glad när hon hör av sig och säger hur hon tänker och känner. Inser nu vilken bra person hon är och att det inte var hennes fel! Hon får göra vad hon vill, sen är det upp till han om han hakar på eller säger ifrån, vilket han inte gjorde. SÅ det var hans fel, inte hennes fel! Ett stort förlåt till dig A! En ärlig person är du verkligen. Kram!

SAGOLAND

Har aldrig gillat den här låten förens nu när man har fått prova på " kärleken " innan fattade jag ingenting av låten, men nu gör jag det och den är så förbaskat bra! Och ni som tror att jag pratar med andra för att komma över J. Ni har så fel! För det första andra kan vi stryka direkt, det finns bara en! för det andra, nej jag pratar inte med han för att komma över J utan för att han gör mig glad. För det tredje, ni ska väl fan skita fullständigt i vad jag gör?  Jag vet vad jag gör, har full koll på det! Dessutom är jag singel och han behandlar mig sjukt bra fast vi bara är vänner!
Ingen vet vad man känner för varandra om ett år, men måste man då lämna en för att man är rädd för framtiden och vad som händer? Snacka om att inte låta saker lösas av sig själv. Men jag är glad, mår bra och är lycklig! har bra människor i min omgivning och det var nog det som fick mig att gå framåt. Och det är inte ens värt att blicka bakåt på dom 7-8 månaderna jag var i ett förhållande!! Behandlar din partner inte dig bra , då är det inte ens värt att vara tillsammans. Vid det tillfället man är tillsammans intalar man sig själv att han är en bra pojkvän, att han behandlar dig bra mm.. medans resten säger att jag ska hitta ny! men ville inte lyssna. Nu i efterhand vet jag att det finns bättre och att jag förtjänar någon bättre som behandlar mig rätt. Tråkigt att jag inte lyssnade på dom.. menmen!


WTFF???

Helt random får jag en vänförfrågan av en som påstår vara mig kusin.. Trodde jag hade koll på mina kusiner men nej... dom tycks finnas över hela världen! Stor släkt ni vet ;)  Iallfall, trodde inte han.. så fråga min kusin som jag har koll på och han säger att vi är kusiner. men det var väldigt kul att han hörde av sig iallafall.Har aldrig träffat han, och det finns nog fler som är mina kusiner som jag inte har träffat.Ska ta reda på vad alla mina kusiner heter av pappa och sedan ska jag ta kontakt med dom. Jävlar om ni rör mig, då kommer kusinerna ;) Jag kallar på dom då, okejj??

AGE IS JUST A NUMBER

I think you do love me, or you could love me, but you're just too stubborn and scared toadmit it because the last time you really gave your heart to someone, it got broken. And I get that. I've been there.
But somewhere along the line you gave up on the idea that you deserve to feel this way again.


MY ATTITUDE IS BASED ON HOW YOU TREAT ME.


OVERKLIGT

Jag lever i en bubbla där inget ont kan hända mig eller att jag inte kan vara med om något hemskt. Men idag hände det. var som sagt och kollade på fotboll för döva i vm.. I slutet hände något hemskt, en man knivskars framför publiken.. Lever i lilla hålan där ingenting händer, sedan när man kommer hit är det massa våldtäkter och hemska saker som händer. Det här är verkligheten, bara att jag aldrig ser den så ofta.
Här har ni länken om ni vill läsa!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/article13993230.ab


IRAN VANN VM

nu är det klart! Av herrarna vann Iran vm och Turkiet fick silver. av damerna kommer jah inte ihåg ! tror det var Ryssland. Svettas ihjäl ! Satt i en lokal full med människor och inte funkar luften där. Men det var väldigt roligt. Har ont i öronen efter att ha ett gäng iraner som skriker sönder. Självklart heja jag inte på Iran, usch! Så när Turkiet gjorde mål reste jag mig upp och skrek allt jag palla bara för att dom skulle få känna hur det känns att få öronen spräckta! Nu blir det hem och plugga, men först ska jag hitta min familj.. Annars kommer jag inte hem.!!


WORLD DEAF FUSTAL CHAMPIONSHIPS 2011

Chacha! Kollar på vm i fotboll, riktigt najs! Aldrig skrattat såhär mycket som jag gör nu! Ryssland leder med 3-1 mot Bulgarien. Dagen ser lång ut och det är många lag som spelar idag!


BOLIBOMPA

Tjo bror! Äter popcorn och dricker julmust, väldigt gott ! Är en aning rastlös! Känns som att jag smsar med vem som helst för att ha något att göra. Kollar på Bolibompa också, mycket bra ! Imorgon blir det att kolla vm i fotboll för döva ( tror jag ?) sen vet jag inte vad jag ska göra mer. umgås med min kära syster, kanske hjälper hon mig att plugga fysik! Juste, sa jag att matten är klar?? Grym hon är som kan det och inte jag som har varit med på genomgångarna, haha ;)


JUL HOS MANGE

Kan nog vara roligare att fira jul hos mange, eller vad säger ni?? ALLA DRICKER GLÖGG NU!!

SAME SHIT, DIFFERENT DAY.


NEVER MIND, I'LL FIND SOMEONE LIKE YOU

Hemma! Blev en väldigt lång tur på stan, men skönt! Nu är man utmattad och trött. Ska kika runt på Facebook och kolla om det är något viktigt jag lär veta, sedan blir det plugg och god mat! Kvällen bjuder på ännu mera plugg och söta pojkar. Mitt liv är underbart nu! För första gången på länge är hela familjen samlad och vad sitter fel i att fika tillsammans och ha det allmänt mysigt?


PLUSGYMNASIET

Godmorgon ! Klev upp tidigt idag för att besöka plusgymnasiet här i Örebro . Grymt bra skola verkar det vara. känner mig helt 100 att gå på den skolan. Har en skola kvar att besöka och det är på måndag. Två olika linjer och två olika skolor, vilken ska man välja ? kan ärligt inte beskriva hur bra skola det var, hoppas jag inte väljer fel linje bara. Nog pratat om skolan. Sitter i bilen Påväg till stan för att möta upp syster och inhandla lite grejs. Hörs senare gurkor !


IF HE'S NOT DOING ANYTHING TO KEEP YOU,THEN WHY ARE YOU FIGHTING TO STAY?

Fick äntligen datorn av min bror! hopplösa unge. Blev inge ikea för mig eller broder. Ensamma kvar i lägenheten blev vi, fest ?! Nej men seriöst nu. Bäddade alla sängar också. duktiga jag! Nu lyssnas det på skön musik samtidigt som han surar på mig för att jag tog datorn ifrån han, men han har faktist suttit vid datorn i evigheter nu, min tur! och det är inte bra för hans ögon att vara vid datorn flera timmar utan att gå ifrån.Fast det tänker inte jag på då, ville bara ha datorn och det fick jag till slut. Ett sms till pappa och han flytta på sig. Ärligt,vet inte varför jag är här. Är bara inne hela tiden och pluggar. Finns inget annat att göra.. Ska kolla på skola imorgon och på måndag, det är det enda. Känns verkligen onödigt att ha tagit ledigt och missa prov o skit. jaja! Får ta igen det sen. Vet bara att jag aldrig ska ta ledigt från skolan. Ingen kan matte i min familj och det suger bajs för jag kan inte heller. åhh..


IKEA

Har precis ätit en väldans god mat som mamma lagade, dock njöt jag inte för att jag verkligen total hatar systers köksbord, så irriterande och så litet. Snart beger vi oss till Ikea, alla förutom pappa förstås för han ska kolla på fotboll! har igen aning om vad jag ska göra i helgen, syster ska på gala och resten ska kolla på fotboll så jag blir ensam som vanligt . Skulle nästan stannat hemma ??


DUMMA MIG

sitter och jobbar matte nu! Blev en sväng förbi stan där jag köpte en ny halsduk.. Tappa bort min favorit i skolan! Dumma mig.. Köpte även ett par nya hörlurar :) hatar iPhone's hörlurar, fast på utseendet så är iPhone's hörlurar snyggast. Säger bara döda mig också, matten går skit. Ekvationer är inte min grej alltså. No går också skit för den delen.


OHOJJ

Godmorgon ! Vakna runt 7 imorse och började sätta igång med plugget, engelska och matten är klar, har även läst några sidor i no boken. Haa tycker synd om er som har prov idag! Själv ska jag plugga på extra mycket så jag får vg i den skiten, bra va ? ;) tränar upp armen lite också. Chillar fett mycket i systers lägenhet, blir utgång snart. Ikea mm! Fick en påse kläder v syster som är helt nya, den ni !! Aa men vi hörs då. Erkänn, jag är snygg ?


ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS A BEAUTIFUL BOY

Har suttit i denna dumma bilen i åratal nu. Har ont i rumpan, mamma spyr, lillebror fiser och lillasyster skriker. Herregud. Är hur trött som helst men kan inte sova. Tappa mina Gant handskar, men vad gör det ? Han köpte min kärlek för pengar. Det gillas inte. Känner mig dum som skriver allt här, men jag starta en blogg för att skriva av mig någonstans och det hjälper verkligen, speciellt när man har så underbara läsare som hjälper en. Ni är gjorda av guld !


MAN FÅR BARA VAD MAN GER, OCH MAN GER BARA VAD MAN REDAN FÅTT


DAGENS

Godmorgon alla! åker till Örebro idag efter skolan och kommer inte ha tillgång till dator till att svara på kommentarer. Kanske min söta syster lånar ut sin dator? Hehe. Slutar 12.45, hur najs är det inte att sluta så tidigt?? Fast en del börjar typ då också skulle jag gissa ? Men skitsamma. Blir att kolla på skolor och imorgon åker jag till Ullared med mamma. Längtar!! Var evigheter sen jag var där sist. Känner redan lukten av alla parfymer jag kommer köpa, love!! Ska äta frulle och sedan dra till skolan om ett tag. Men nu vet ni vart jag befinner mig idag - måndag. ÖREBRO!


ONE MORE TIME


SO TAKE A CHANCE AND DON'T EVER LOOK BACK.

The only reason people hold on to memories so tightly is because memories are the only things that don't change when everyone else does.


OBOY MED LUSSEKATTER

Godmorgon! Som rubriken lyder, det är min frukost det! Min arm är helt hård pågrund av allt blod. Kommer vara så i några veckor, men kroppen tar hand om det ! På torsdag åker mamma och jg till Ullared. Ni fattar inte hur sur jag är som missar no provet.. Menmen! Får extra tid att plugga nu iallafall. Satsar på so provet som är imorgon, sedan börjar jag plugga till no provet. Är jag inte smart ? Örebro imorgon!


SYSKONBRÅK

ligger i sängen och ska sova när jag hör min syster, 6 år och bror 9, år bråka. Albin - Laura för sjutton, du måste svara när jag pratar med dig!
Laura - du måste säga punkt.
Albin - brukar din lärare säga punkt eller dina kompisar ?nej exakt! Du måste lära dig att svara när man pratar med dig..

Haha jag garvar !! Det här är sånt som gör min dag, när syskonen bråkar om en apelsin som sedan leder till att någon börjar gråta .. Haha !


BITCH PLEASE,YOUR VAGINA HAS BEEN USED MORE THAN GOOGLE.

fult som fan.. Svullen och så.. SKa ha plåster och bandage i 10 dagar så det blir ett fint ärr. Hoppas armen är bra tills vi börjar köra igång med volleybollen i skolan. Här ska det vinnas! Sammilsdal levereras som vanligt!

IT SUCKS WHEN THE ONLY PERSON WHO CAN MAKE YOU FEEL BETTER IS ALSO THE REASON WHY YOU ALWAYS CRY.


THEY SAY THE TRUTH HURTS. THAT MAY BE TRUTH, BUT LIES HURT MORE.


JULEN ÄR HÄR

Kom precis hem från skolan, ska alldeles strax ner till vårdcentralen för att ta bort gipset, som jag sa igår. Ska bli otroligt skönt! Imorgon blir det öppet hus med 9orna och sedan blir det att kolla när sammilsdalskolan möter lorensberga i hockey. RUMPOR säger jag bara! Åker till örebro på onsdag.. fan! Missar allt det roliga i helgen. Julmarknad, höra hästarna komma med en pingla på halsen och drar folk där bak, känna lukten av glögg, höra allas skratt och värme som dom sprider samtidigt all julmusik som spelas. Åh så härligt med julmarknad! Synd bara att det inte är någon snö.. Med snön blir det en perfekt känsla och julstämning! Gjorde kransar på mentorstiden också, så fint det blev!
Lyssnar på amy diamond - julen är här. Blir så glad av den låten! hehe


KRANSAR

Godmorgon! Hade mentorstid där vi gjorde kransar för att sälja på julmarknaden ( vilket jag inte är med på pga åker på öppet hus ) iallafall var hur mysigt som helst och roligt. Tyckte min och Felicia krans vart rätt så fin för att vara den första. Klassrummet är en hel skog nu. Fortsätter att göra fina kransar på mentorstiden, tjingeling!


BOY I CAN LIVE WITHOUT YOU!

Tror inte riktigt någon där ute kan förstå hur överlycklig jag är som får ta bort mitt gips imorgon och det ska bli så skönt!! Kunna äta med höger arm, sminka mig med höger, platta håret på riktigt, klä på mig utan att vara rädd om att kläderna ska töjas ut pga armen, kunna böja armen, knäppa upp min bh med rätta armen, kunna skriva fort mm.. Ska bli en ära alltså! Tar bort gipset runt 3 imorgon, stygnen ryker också bort. Två ärr som är 10 cm  långa, ska inte bli kul. Men här ska jag kräva flera tusen kan jag lova! Antar att jag kommer få gå med något lite mindre bandage. Anledningen till varför jag säger gips är för att det är hårt som fan och man kan inte böja armen något, och säger man bandage så låter det som att det är tunnt och att jag kan röra armen hur jag vill. ni förstår vad jag menar va? Ska även köra igång med att rida hästar så fort som möjligt! Men nu ska hunden ut och kissa och sedan ska jag sova, godnatt

NATTEN TILL IDAG

Försökte lägga upp låten från felicias macbook, men vettefan hur man kopierar eller varken klistrar in så det fick väntas till jag kom hem och hade tillgång till min dator som jag vet hur den funkar!

OM DITT HJÄRTA FORTFARANDE SLÅR, DÅ HAR INTE DITT LIV STANNAT.

Jag trodde jag skulle få uppleva ett helvete igen, känna den smärta jag fick känna på 3 gånger innan, att jag skulle leva som att jag vore i en cell i fängelset. Bara vara i mitt rum och inte våga ta mig ut. Trodde också att mitt liv skulle stanna här och att jag aldrig skulle vilja ta ett steg ut i singel livet. Men jag hade fel. Jag känner mig lyckligare och gladare. Känner att jag sket i mina vänner och glömde bort hur bra och lycklig dom fick mig att må. Jag vill inte ha en kille som visar sin kärlek till mig genom att köpa presenter. jag vill ha en som kan visa det genom att kunna leva på gatan i en vecka och bara vara med varandra och sedan kolla mig i ögonen och säga att han älskar mig. Det är kärlek ! mitt liv slutar inte här för att en som hade stor del i mitt liv lämnade mig. Utan det är nu det börjar! Det är svårt att ha ett seriöst förhållande när man är så pass liten som jag är, 15 år. Men jag var säker och visste vad jag ville, vet man inte det så går det inte ha ett förhållande och allt krasslade. Han var osäker i ett förhållande och det märkte jag från första början, det gav sina resultat. Han gjorde slut 3 gånger ! Men jag ville inte se det på det sättet utan valde att se det positivt. Vad fan är positivt med att göra slut? Man blir blind av kärleken och ser inte saker som borde se. Jag var säker på att jag skulle gråta långa nätter efter varandra, skicka långa, långa långa sms där det står att jag vill ha tillbaka han och stänga världen utanför. Men inget av detta har hänt ! Och det kanske beror på att jag inte älskar honom mer, jag var nog mest rädd för att vara ensam, sova ensam och inte ha någon att berätta saker för eller aldrig träffa en ny kille. men jag är inte ensam och jag har mina vänner att sova med, dom är mycket mysigare att sova med och jag har massa saker att berätta för dom. jag valde att vid det tillfället jag var tillsammans med han att se att jag var helt ensam och inte hade något och på så sätt umgås med han hela tiden. Men det är klart som fan att man tröttnar på varandra om man träffas jämt och det sa jag vid första början. Ville träffas på helger så man får chansen att sakna varandra, träffa kompisar och kunna sköta skolan. Men han kunde absolut inte ha ett förhållande där man bara träffas på helgerna för då hade han gjort slut, så jag ändrade på det och träffade han mer. Och nu tröttna han, vilket jag sa att någon av oss skulle göra så småningom men det trodde inte han på. Så egentligen skulle han göra slut oavsett vad. Han kunde gjort det för två månader sen eller nu. Det jag vill säga med det här är att jag trodde att jag skulle ligga vaken långa nätter och sedan gråta mig till sömns, stänga världen utanför och bara vara hemma. men jag hade fel, ser det här på ett positivt sätt! jag är singel, min framtid ser ljus och bra ut, har min framtida kille där ute någonstans som kan vara en kille jag känt hur länge som helst. Man vet aldrig vad som händer för livet slutar aldrig förvåna och människor slutar aldrig förvåna. Ska ha en nyårskyss och jag vet vem killen ska vara, en underbar, omtänksam, trevlig, rolig och fin kille! Klura ut den ni och ni får en plopp i eran postlåda. mitt liv är godis och jag mår så jävla bra av det. Godis gör mig lycklig, inte en jävla kille som sedan lämnar mig för dumma ursäkter som jag aldrig i hela mitt liv kommer tro på. gör man slut ett antal gånger bevisar det att allt var baserat på en lögn tycker jag. Köper dyra saker och sedan gör slut. För vad egentligen ? För att det känns bättre för dig att göra slut eller för att presenten är ett plåster på såren. Förstår ingenting och det kommer jag aldrig göra . Blickar framåt och nångång kanske jag kan snegla bakåt på våra " minnen tillsammans " men inte än. Hur kul vi än hade så känns det som att vi lura varandra och att allt var baserat på en lögn.

Ska äta mat nu.
Fick godis av mamma nyss, märks att folk vill att jag ska bli tjock! Ha det bra och hoppas ni tog er tid att läsa!


LÖSTÄNDER VID 30 ÅRS ÅLDERN?!

Har haft en helt underbar helg, bästa helgen på riktigt länge ! Tackar alla som gjorde min helg riktigt bra! Börjar med att jag sover hos Amanda på fredagen till lördagen, sedan hem och byta kläder och duscha. Åkte in i skogen efter där jag hamna hos en fin människa med två fina människor. Det var lite av min helg, hoppas ni också hade lika bra helg som jag hade. Och jag tror jag får löständer vid 30 års åldern efter detta godiset som man fick med sig hem.. Tack Felicia!!


DON'T WRITE A NAME OF SOMEONE WHO DOESN'T WORTH IT.

GODMORGON!! Sov med fridis inatt medans felicia och lovisa sov i en annan säng. Mysigt! Körde tecknet ( där jag vann alla gånger såklart ;) ) sedan kollade vi på snabba cash där jag somnade 10 minuter efter filmen börjat. För övrigt ligger felicia och lovisa och sover medans vi kottar använder hennes macbook air, coola vi är! Musik dunkas också. SKa mata hennes lillasysters firrar snart också. höhö! Hade ni en bra kväll med saft och pojkar ? För det hade jag med mina kottisar. Goodbye!

HOS FELICIA

Sitter hemma hos Felicia långt ut i skogen så täckningen är inte den bästa här.. Får se vad vi hittar på senare. Ska iallafall plugga mot kvällen, det är ett måste. Annars kan jag glömma örebro och jag blir kvar här i hålan föralltid!! Det skulle vara min största mardröm alltsà. Bloggar från felicias ipad, känner mig rätt så cool som har en förstorad iphone. Men har inget merr att säga er, hejdå bitches!

GODMORGON!

Godmorgon! Ligger i Amanda säng och väntar på att hon ska vakna, men det lär ta år för den kvinnan kan vakna när du vill! Mamma kommer och hämtar mig 12 eftersom att det är mega långt att gå från henne hem till mig! sen blir det att plugga religion. Kanske åker jag till ålkilen och träffar mina vänner, men sen är det de om man har skjuts också? Hmm fml. Vill ha körkort nu nu nu! Men får vänta några år.. Vill åka en silver Audi och bara åka runt runt runt. Men det lär aldrig hända. Själva tanken existerar inte i någons annan hjärna. Jag känner mig fri som en fågel samtidigt som jag starkt vill ha ett förhållande, någon man får dela allt med, skratta, berätta saker för varandra, mysa och bara allmänt ha det bra. Förstår inte hur man kan tröttna på att ha ett förhållande.. Speciellt inte när jag enligt mig var världens bästa flickvän! Och nj, man säger inte älskar dig gör att det fastnat på hjärnan och blivit en vana att säga det för att msn sagt det för många gånger. Man säger det för att man gör det, det år uppenbarligen. Ska hoppa lite i sängen så Amanda vaknar, hörs!


UT OCH GLIDA

Inte bil iallafall.. Känns som att man vill skriva det för att man har gjort det alla andra gånger. Men som sagt, nya vanor! Ska nämligen träffa min skönhet Amanda och sova hos henne inatt, skönt och mysigt ska det bli! Men om det blir så mycket till att sova får vi se, vi kommer säkert vara uppe hela natten och mysa med hennes underbara hund. Som för den delen är tystare, lugnare och sötare än min hund. Men min hund är ju pansionerad så.. Tycker ni mina kära grannar kan respektera min söta hund, okej?? :)


TAKE ME BACK


DON'T FEAR THE ENEMY THAT ATTACKS YOU, BUT THE FAKE FRIEND THAT HUGS YOU.


...

tänkte visa hur min pyjamas såg ut, riktigt sexig va ? Hello Kitty! Kommer ihåg att min första bh var svart med hello Kitty. Åh så jag älskade den! Önska att mina bröst krymper en aning så jag kan dra på den igen. Fast frågan är bara.. Vart fasiken är den??


I'M ACTUALLY A VERY NICE PERSON, UNTIL YOU PISS ME OFF.

vart kommer alla läsare ifrån? Har inte svarat på en enda kommentar men läsare bara rullar in. Nästan så att jag ska börja tjäna pengar på detta? Jag bloggar som sagt för att det är kul och inte för någon annans skull. har ´fortfarande inte listat ut vad jag ska göra ikväll. Kanske ska ta och tänka på mina betyg och därmed köra en plugghelg ? fast vill göra något roligt nu i helgen. Imorgon har jag lite planerat iallafall, inte mer än så! Sitter för övrigt i pyjamas och lyssnar på leona lewis. Lyssna och njut!


COOLER COULEUR

Har musik, chillar för den delen! Alla redovisar sina låtar medans jag lyssnar på musik. Ikväll får vi se vad som händer. Singel och redo för killar igen, ta för er boys, mumma!!


EN KILLE SKA TORKA DINA TÅRAR, INTE SKAPA DOM

Har 50 minuters rast, känns galet skönt! sitter och utnyttjar tiden genom att plugga matte så den blir klar.. Men så förbaskat svårt.. Lånar felicias iPad och lyssnar på newkid, galet bra! Ensam är stark , det är sån jag blev! för övrigt känns allt bra och det kan bara bli bättre. Har märkt att det inte lönar sig att lägga tid på folk som inte gör det på en själv, eller har jag fel? Sk vara iskall och inte tänka på någon annan än mig! Det är sån du varit.


FEAR IS A PRISON

Vaknar upp och kollar ner på sängen, den är inte blöt. Varför är den inte blöt efter alla tårar? Fast jag har inte ens gråtit. Bör jag inte gråta när den man älskar lämnar en? Vågar jag inte gråta, eller har jag gillat läget och insett att allt bara kan bli bättre. Det har pågått så länge, gjort slut och blivit tillsammans 4 ¨gånger nu.Det räcker. Men som jag sa. Det kommer inte bli vi nu. Båda fokuserar på skolan och vad som händer inom ett halv år.Men framtiden är lång och vi kommer mötas igen en vacker dag, kanske blir det en dag i april vi blir tillsammans igen? Framtiden är lång och man kan inte riktigt spå i framtiden och säga att vi har haft vårt föralltid. Det blev 8 månader, första förhållandet var detta och det gick bäst i slutet men ändå gick det inte som jag ville. Detta var hans första seriösa förhållande. Just nu gör dte ont att tänka på alla minnen, men när vi har insett att det är slut och måste gå vidare kanske jag blickar bakåt och kollar på våra minnen tillsammans. För det är bra älskvärda minnen! Det är något jag inte förstår,sammasak hände förra gången han gjorde slut. Men jag tänker inte ta upp det här. Du är en väldigt fin person som fått mig att växa något enormt och det tackar jag dig för! Du har fått mig att inse vad som är rätt eller fel, vad man bör göra i olika siutationer,mm. Det viktigaste du lärde mig var att man ska ta saker med en klackspark! Och det kommrt jag ta med mig nu. Att gå från vän till förhållande är lätt men att gå från förhållande till vän är svårt. Men båda vi vill inte mista varandra för att vi står varandra för nära hjärtat, det bästa skulle va om vi blev bästavänner och inga känslor är inblandade. Det är vad jag vill. Men som sagt, man vet aldrig vad som händer och det tar tid innan allt blir bra! men så ni vet, vi är inte tillsammans längre och jag börjar första dagen med fredag som innebär skola, hem och sedan får vi se. Nya vanor måste uppst! Det man gjorde med han måste man göra med sina vänner, på så sätt går man vidare. Men man kan inte sitta hemma när man har gjort slut, vill ut och åka bil ( inga av mina kompisar har bil, så det blir en vana som jag bara gör med han) vill ha kuddkrig, pyjamasparty, vill träffa en underbar kille ( inom lång tid ), vill rida, vill få MVG i alla ämnen. Jag inser att dom första gångerna han gjorde slut betedde jag mig illa och det beror på att jag var i chock, fattade inte vad som hände och hur det kunde bli såhär. Men det var fel. Ingen kille förtjänar höra det jag sa, och så säger man inte om man älskar någon. Mne jag har lärt mig av det. Misstag gör så att man lär sig. En dag kanske jag hittar min rätta kille och gifter mig med han, vem vet om det är han.. vi är små nu, ålderskillnaden är stor och det krävs mycket nu. När man är äldre är det inte samma sak! Bara att plunda ögonen och önska sig när man ser en stjärna falla. Visst är det då man får önska sig något? hihi

Nu ska jag fixa mig för att gå till skolan, ha det bra och sköt om er änglar! peace

TWILIGHT

Hemma från twilight nu! Så jävla bra, fast ett dåligt slut var det verkligen.. Får vänta ett år tills bästa kommer. Suck !! Det var kö redan vid halv 6, hade lite mysigt med underlag, filtar, oboy och kakor! Hihi ! Ska lägga mig för att vara pigg imorgon. Om dom inte uppskattar dig är dom inget att ha.


PAIN

Efter att ha gått 4 år i samma klass med sin bästa vän till att hon ska byta till en annan klass. Kan inte förklara hur ont det gör. Känner igen den smärtan. Där man blir lämnad, fast det är inte Hejdå eller förväl. Trots allt kommer jag se henne i skolan, men inte på samma sätt. Ingen att berätta galna saker för i klassrummet. när hon höll sitt tal och berätta för klassen hur det var ville jag bara gråta och skrika rätt ut. Så ont gjorde det. Men var stark för hennes skull. Vet hur mycket hon skulle gilla att komma till en ny klass där inga bråk uppstår. Fick höra att vi är värsta tjejerna av klasser. Och det förvånar mig inte ett skit med tanke på hur vi behandlar andra ? Offer efter offer är Det verkligen! Och jag är så trött på det för vi är inte bättre eller snyggare än dom andra, dom är exakt som oss! Och det är så synd när någon byter klass och just då ska man inse hur dåligt man har behandlat den personen! Förvånar mig inte att folk byter till våran klass eller stannar kvar i våran klass. Blickar och kommentarer, usch !! Har aldrig tänkt på hur mycket blickar kan kosta, men det gör så jävla ont så ni anar inte! Man blir nästan rädd. Ska man behöva vara rädd för att komma till sin egen klass ? Jag skulle kunna göra vad som helst för att byta skola, men kan stå ut ett halvår tack vare världens finaste pojkvän som lyssnar på mig.Jag är iallafall oerhört glad för din skull som bytte klass och det var det enda rätta du kunde göra. Jag älskar dig Ida, min bästa vän!


WHAT DOES THAT EVEN MEAN? " LOVE "


I REMEMBER EVERY WORD YOU TOLD ME. I CAN'T STOP THINKING ABOUT IT.


NO MATTER HOW STRONG A GIRL IS, SHE HAS A WEAK POINT. AND SOMETIMES, ALL SHE NEED IS A HUG.

They say if you love someone, you should let them go to see if they come back. But let's face it. If you really love someone, you shouldn't ever let them go.


WHATS THE POINT OF BEING ALIVE IF YOU DON'T AT LEAST TRY TO DO SOMETHING REMARKABLE?

Blickarna möttes vi fick kontakt mitt bland alla människor en vinter kväll. De va nånting där som drog i mig. Ett smile, några ord och jag dog för dig.


I'M STUCK IN THE MOMENT...LOST IN THIS WHOLE WORLD..LOOKING FOR YOU, WHERE ARE YOU?

Godmorgon! Nu taggar man skola till 12.45 och sedan hem och plugga så man kan vara med sin pojkvän imorgon en stund.. Sedan taggar man TWILIGT med fina människor! lyssnar på gråter bara i regnet och tänkte bli pepp, men blev bara depp. Litar inte på någon och allt är hans fel, men ser det ut som om jag lackar? nej mer som om jag tackar dig. För jag kommer aldrig mer behöva vara svag


JAG HAR HITTAT MIN KÄRLEK.

Tagga pluggning! Kommer bli en lång natt. Har 3 prov nästa vecka och kan ingenting. Herregud.. ska berätta om en rolig grej, hade idrott idag. Eller mina klasskompisar hade det, jag kolla på pga gips. Och gissa vad som händer ?! Jo jag ser våran vikarie ha stånd.. Täck åtminstone över det eller fixa till snoppen så det inte syns. Iallafall så gick han runt i 40 minuter med stånd, sen gick han på toan och när han kom tillbaka var det borta. Antar att han drog en snabbrunk. Men inom några sekunder kom snoppen tillbAka och då va han ännu större! Gillar han att se tjejer idrotta ?!


SOM ETT FRÅGETECKEN

Jag bad dig aldrig att gilla mig, bara att acceptera att jag är mig själv och ändrar inte på mig för din skull.


DU ÄR MIN, JAG ÄR DIN OCH JAG ÄLSKAR DIG

funderar på att gå och lägga mig, väldigt trött. Fick inte så mycket till sömn pga drömde om en kille i 8an som är utlänning och han glor som in i helvete på mig . Det sluta med att han sköt mig, så varje gång jag ser han stoppar jag huvudet in i mitt skåp och gömmer mig så han inte ska döda mig.. Haha!! Va med Johan idag en stund, myspys! gullig boyfriend man har som hjälper mig skriva min läxa, hihi !


KROSSA ALLA FÖNSTER

Godmorgon och förlåt! Blev inget godnattbloggande, men var så jävla trött! Ska snart till min vän Ida och så ska hon hjälpa mig. Efter skolan får vi se vad som händer, kanske är med min pojke, vem vet?


A LADY KNOWS HOW TO PLAY A GAME

Sitter förövrigt och har hur tråkigt som helst! vill måla naglarna, men orkar inte och vet inte vilken färg jag ska välja. Måste välja kläder tills imorgon, annars lär jag stressa ihjäl mig imorgon för att jag inte vet vilka kläder jag ska ha på mig. Kläderna ska på och av.. hmm!!
Har fikat lite nu på kvällen med min familia, alla förutom paulina. mohaha! Annars luktar mitt gips as gott, tog älskling parfym och spruta på. mumma!

SOMETIMES THE SMALLEST THINGS TAKE UP THE MOST ROOM IN YOUR HEART.


HAHAHAHAHAHAHAH WTF??


I PUSH PEOPLE AWAY WHEN ALL I REALLY WANT IS SOMEONE TO HUG ME AND TELL ME IT'S OKAY

När jag kom hem blev det av med håret! Klippte bort ca 10 cm och det känns förjävligt skönt! Hellre kort och fräscht än långt och slitet , ellerhur ? Försökte klippa av allt slitna men då skulle jag blivit skallig! Men fick bort det mesta och det känns som att mitt hår lever igen!


I DON'T HAVE THE COURAGE TO FACE REALITY SO I GET LOST IN MY DREAMS


OUR LOVE WILL NEVER DIE

Hej alla läsare! Ber om ursäkt för ett sent inlägg på dagen, men bättre det än ingenting alls ellerhur? Kom hem rätt så nyss från min man! Vet att man inte ska säga världens bästa, underbaraste mm. Men det säger jag nu! För det finns ingen kille där ute som är lika bra som han och det är något jag vet! Så speciell person! Fick även en liten present från han när han kom hem från Stockholm.. Väldigt behövligt nu när det är kall ute !


LONELY

Kom precis till Stationen och nu sitter jag här helt lonely! Inte en människa här ju..scary! Tänkte gå in i väntrummet men vänta, det är ju låst!! Så sitter på en jävla bänk som är frusen och nu är min röv frusen.. Nu vill man bara ligga i en varm säng!! har Rudolf med röda mulen för den delen också, så röd är min näsa. Men mina öron där emot är ännu rödare.. Det gör så ont att ha röda kinder. Men nu kommer tåget så vi hörs när jag är framme i Rättvik. Adios!


NEVER GIVE UP ON ANYBODY. MIRACLES HAPPEN EVERY DAY.

Ska börja fixa mig, eller fixa mig var väl lite i att ta i! Ska packa lite och platta håret och klä på mig. Tabletterna är ett måste som jag inte får glömma. för då kommer jag aldrig kunna sova, utan kommer ha ont hela natten då. Morfinet får mig att må bra och känna mig älskad! Känns som att jag kommer somna direkt när jag kommer hem till mannen in, men vad gör det? större säng är mycket bättre. Dock är det inte lika varmt i hans rum som det är i mitt. Får lov att värma upp sängen i evigheter innan det ska bli varmt medans det redan är kokhett i min säng. haha! men för att inte missa tåget så måste jag sätta igång nu. och har gips så tar mycket löngre tid för allt ska göras med VÄNSTER hand, herregud.. Skrev nästan hela tiden med vänster hand i fredags i skolan,  skrev lika fult som min broder. sorry bror, men det är sanningen!


IT HURTS TO KNOW YOU'LL NEVER REMEMBER THE THINGS I'LL NEVER FORGET.

Har lyssnat på Eminem hela dagen, kärlek! När jag får bil ska jag åka runt och bara lyssna på han. Armen kliar som fan, funderar på att köpa en sån där hand som man kan föra upp och ner med. för inte når jag med mina fingrar iallafall! Luktar mat, mums! blir nog en riktigt god mat idag för det luktar förjävligt gott från köket. Ungarna springer hit och dit, dessvärre är inte det kärlek. haha!


DEATH DOESN'T SCARE ME. A LIFE WITOHOUT HIM DOES.

Känns som att hela min dag bara består av musik! så varför inte lägga ut mina älsklings låtar? hihi! Känner mig en aning rastlös, vill ut och göra något, men vädret bjuder inte på det bästa och min arm är bara ivägen för mig, vill raka ena armhålan men går inte, når inte dit. Mamma har gäster så hon kan inte. Åh 1 vecka kvar sedan slipper jag skiten och hoppas på en hög med mumsiga pengar.För det ska jag fan ha efter att ha gått med en bruten arm i 2,5 år. Känns som att jag ska plugga till läkare och visa dom hur man behandlar sina sjuklingar. För fan så är dom doktorerna som finns nu jävligt värdelösa. Känns som att jag har sagt känns alldeles för många gånger i detta inlägget. hejdå!!

TRUST IS LIKE A MIRROR, ONCE IT'S BROKEN, IT'S NEVER THE SAME.


A GIRL CAN BE YOUR BEST FRIEND, WORST ENEMY,A REAL SWEETHEART,OR A REAL BITCH. IT ALL DEPENDS ON HOW YOU TREAT HER.

WTF???? Mina syskon kommer hem med två köttätandeväxter!! Första gången i mitt liv jag ser en köttätandeväxt och dom ska nu bo under samma tak som mig! Oh my lord! Växer dom eller förblir dom sådär små? Har lust att stoppa ner mitt finger för att se vad som händer, men tänk så går mitt finger av, hmm!!


N&N

Idag är en dag där jag vart väldigt pepp på att lyssna på nicke och nilla. inga större fel med det eller?I'M A THINKER NOT A TALKER

Städar lite smått samtidigt som jag proppar i mig pringles! När gipset åker av så börjar jag gymma för här ska en kropp fram! Muskler och sånt. blir att åka till älskling idag och sova där. Får se hur det går för jag tar en väldigt stor plats nu när jag har gips. Men det får han räkna med. Känns som att jag gör alldeles för många inlägg om han, men det är väl gulligt..


CAN YOU DO ME A FAVOR? STAY.


LEARN TO ENJOY LIFE.

Godmorgon! Tänkte att jag kunde få sova ut idag,men icke! Redan vid 7 tiden börja mina syskon gråta och jag som behövde sova.. Menmen! Blir väl att sova på dagen då. Vill att snön ska komma, längtar! julmarknaden och skit. Så mysigt ju..Ska hoppa in i duschen nu så jag blir ren och len.

PAYBACK'S A BITCH

Är helt utmattad, Fock har jag fått mig en hel del sömn under eftermiddagen. Men skadat aldrig att sova mycket ellerhur ? Får se vad jag gör imorgon, kanske sover hos min pojke med armen.. Fast det hade blivit krångligt! Så vi får se helt enkelt :) men det tar vi imorgon! yeaaa. Godnatt


ONE BIG SCHOOL, FULL OF BITCHES


SHOW ME, DON'T TELL ME

vaknade för ett tag sedan, rätt så nyss. Har fått i mig en billy pizza. Men fan vad svårt det ska vara att skära då. Om några timmar får min pojkvän se newkid..gråter en aning när jag tänker det. Men tröstar mig genom att lyssna på justin bieber och tjocka mig en aning.. Han lär inte känna igen mig när han kommer hem, så tjock som jag kommer bli efter denna kvällen. Men nu börjar vi kvällen sakta och försiktigt.


I'M TIRED OF SAYING SORRY WHEN REALLY YOU'RE THE ONE WHO'S DONE WRONG.

Kom hem halv 12 idag. Chill! Blev inget språk då jag hoppa av, blev ingen idrott pga armen och musiken är jag redan klar med. SÅ tog och åkte till vårdcentralen med mamma för att kolla armen. Såg väldigt fint ut, hon har lindat lite lösare så nu kan min arm andas igen. jiha! Mamma är och handlar massa gott till mig. billy pizza, chips och godis! Blir att mysa helt själv idag, men imorgon kommer min man hem igen. längtar!
Funderar på om man ska ta och sova en stund? helt trött och sliten av all morfin..


SVENSKA

Sitter på svenskan och ska snart redovisa min visdiktare! Idag är det fredag som alla vet och jag blir ensam hemma.. Mamma pappa och syskonen ska bort och jag blir ensam hemma och har ingen aning om vad jag ska göra. Blir väl en bloggdag som alla andra , läsarna rullar på! Damn girl ;) men innan min mentor blir sur och ser att jag håller på med mobilen så slutar jag att skriva. Hörs när jag har lunch. Hejs svejs!


TOMHET

Funderar mycket inför gymnasievalet och tänker på en massa.ett stort val ska göras och man kommer få konsekvenser efter. Men vet ni, jag bryr mig inte ett skit! För vill bort bort bort härifrån! Hemskt. Förstår inte hur folk kan stå ut, för varje dag är en dag man inte vill minnas! Leksand är ett ställe man vill komma bort från och man skulle nästan döda för att göra det. Förstår inte hur folk tänker ibland. Så jävla sjukt! Går och lägger mig och hoppas på en bättre dag imorgon. För övrigt mår jag super, förutom en blödning för att mina söta vänner glömmer bort att jag har gips och greppar tag om den .. Haha. Godnatt!


HAPPINESS DEPENDS UPON OURSELVS

Mitt i ingenting hittar jag låten sexy bitch. Gud så mycket tankar och känslor låten väcker! evigheter sedan jag lyssnade på den. Kanske ska man slå på högtalarna i skolan och sätta på den igen. Blir så glad när jag hör den. ärligt, var evigheter sedan!! sjukt vad fort tiden går..
Imorgon är det fredag och känns som att det är måndag? hmm.. har ingen planerat i helgen, blir väl att ta det lugnt och sova! gråter en aning när jag tänker att min älskling ska till stockholm och spela på the wave och newkid ska också vara där och sjunga!! Damn boy, skulle döda för att få se han imorgon..
Men får väl nöja mig med denna snyggingen på bilden tills älskling kommer hem på lördag. Så lever i en fantasivärld i två dagar. ohja!

ÄLGÖGON

Idag på sista lektionen, no:n så skärde vi i ÄLGÖGON! Var fan skit kul och intressant. Synd bara att folk tror att de är fritt och börjar prata i telefon och stör andra som försöker lyssna. Men har det på film så ska absolut kolla igenom det igen, haha! Snart får jag fin besök och jag ser ut som ett monster?? Äsch, skitsamma! Efter 7 månader lär han nog vara van med att jag ser ut som ett monster ibland. Hihi!


HE NEVER RETURNS

Ni Vet när folk sprider rykte om en och tror att ingen kommer sprida rykte om mig för att det inte finns något att säga för att jag är så snäll och go. Säger bara fuck you! Jag är ingen ängel, speciellt inte när folk bryter ner mig med äckliga falska rykten. Så när jag får chansen så kör jag tillbaka. Payback's a bitch!!! Eller hur var det? Tro inte att man kan säga vad som helst om mig utan att jag inte gör något tillbaka? Vad löser det sig med att hämnas, och det fattar jg inte själv heller. Men när folk sårar mig så vill jag att dom ska få smaka på smärtan som jag en gång fick smaka på. Njuter verkligen av att se någon som tror att man är skit cool, snygg och bäst sedan gå till att alla vet vad han är för typ och vad han går för! Det är något jag njuter av. Kalla mig slyna!! Men för vilken anledning ? För att du en gång fick mig att må dåligt och att jag nu ger tillbaka. Haha!
bjuder en bild på mins två vänner som får klockan att springa av skratt och galenheter!


I STARTED MISSING YOU AS SOON AS SE SAID GOODBYE.

Man är aldrig ensam, man har alltid någon vid sin sida och jag är glad att jag har dig. Bästa vän


RUBRIK

Godmorgon! Fick en aning mycket bättre sömn idag än igår, skönt! Men vakna ändå tidigt.. Handen är svullen och kallt. Nu vet jag hur det är att ha extremt tjocka fingrar, det är inte alls någon höjdare.. Funderar på att sova en liten stund till, sedan är det dags göt mig att vakna, måste hitta en tröja son passar och sedan svara på alla söta kommentarer såklart :) fast känner mig inte trött så tar väl och sätter på musik och dansar med mig själv.
Kollar ut och ser rosa himmel.. ROSA!!


TRUTH, BEAUTY, FREEDOM & LOVE

känner mig en aning pigg och glad.. Men alla är så sura verkar det som?? Vem ska man ringa nu? Kanske blir det DU?? Hihi! Ska till Sabina imorgon och få hjälp med att bli sminkad och fixa håret :) underbart!! Efter skolan hämtar Johan mig! den ni ;) lyx lyx!


TONIGHT TONIGHT

Medans alla mina vänner har glidit runt i stockholm och shoppat och ätit god mat så har jag varit hemma och gnällt över min arm.. Känner mig alldeles handikappad. Kan inte duscha själv, klä på mig eller borsta tänderna?? bad lillebror om hjälp att borsta tänderna.. stackarn! så rädd han var.. Min bubbo var hit idag, åkte till borlänge och bytte till vinterdäck på hans audi. Sån gulli pojkvän som hämtar mig imorgon efter skolan. Börjar bli ganska nervös över hur det ska gå. Jag kommer vara försiktig, men kommer andra det? tänker på dom jävla dryga 98orna som är överallt. DOm skulle bara våga springa in i mig. Skulle inte vara så bra då jag kan få en blödning.. ja ni vet vad som händer då! nämnde jag att jag har två ärr som är 10 cm långa? kommer inte ens ihåg vad jag skriver.. haha


DAG 1

Natten var ingen höjdare! armen var i vägen och började få ont. Men ville inte ta min medicin så väntade tills morgonen. Har fått i mig ännu mer morfin. Börja första dagen med att städa mitt rum?? Det vart stor städning, bytte lakan, slängde onödiga saker, dammsög och torkade. Nu är det fint och rent igen! sedan ville jag duscha så det fick mamma hjälpa mig med. Nu sitter jag och äter frukost med vänster arm.. Hur ska det gå?? Undra hur det blir i skolan. Men tur att man har sin fina vän Ida som hjälper mig! Får fin besök snart, sedan får vi se vart jag tar vägen om mamma släpper iväg mig nånstans? Så orolig som hon är lär jag inte komma nånstans. Ska koll klart på djurpolisen och sedan vila en stund.


HOME

Känner mig handikappad och armen värker.. Sjukt tung arm jag har nu? Väger ton! Kom hem rätt så nyss ifrån Uppsala. Operationen har gått bra och resan hem har gått bra. Inge illamående eller något sådant. Kommer ha två stora ärr som är 10 cm långa. Doktorn sa att dom var mycket finare än mitt andra.Har inte haft någon känsel över 5 timmar i lillfingret och ringfingret pga att dom gjorde så en blev skulle somna så dom kunde mixa och fixa.. nerven var väldigt röd och den var varit mycket i kläm, förklarar svullnaden och knäckandet. Tog precis min medicin som gör mig trött. Lär borsta tänderna innan jag somnar. Berättar mer om operationen i ett annat inlägg som blir imorgon. Sov så gott! Hoppas ni fick en bra start på veckan, själv blev jag lite bortskämd och fick äta Mac feast!! Mums


DEN STORA DAGEN

Nu är den stora dagen äntligen här. Snacka om länge jag har väntat.. Åker 05.45 till Uppsala från Stockholm. Ska vara i Uppsala 07.30. Sedan får jag vänta tills det blir min tur att opereras. kommer hem ikväll om allt går som det ska. Hoppas även på att åka till Stockholm imorgon, fast det är ju bara något jag kan drömma om.. Sedan hoppas jag på fin besök av en väldigt speciell person!!
måste hjälpa mamma med karta och så.. Jag är fan grym nu, allvarligt. Ciao i


STOCKHOLM

Kom precis fram till Stockholm, till slut hittade vi efter en envisig mamma som säger att jag ska hjälpa till. När jag väl hjälper till och säger vart hon ska köra så kör hon åt ett helt annat håll så man blir vilse. Första och sista gången jag åker med henne i Stockholm! På riktigt, riskerade mitt liv idag!! ska snart in i duschen och smörja mig med nå speciell medel och sedan sova! Åker 6 imorgon bitti till Uppsala. Godnatt!


MOT STOCKHOLM

Satte mig precis i bilen som ska ta mig till Stockholm. Innebandyn gick sådär för brodern. Dom förlora med 6-34 tror jag det var. Men dom var 1 år äldre stora och långa, lite fusk! Då skulle lika gärna jag kunna vara med ?!! Bloggar när jag kommer fram.


I SAID I´M OVER YOU. BUT EVERY TIME MY PHONE VIBRATES,MY HEART STILL WISHES IT'S A TEXT FROM YOU.


THAILAND

Tänkte ännu en gång ladda upp bilder från min resa till thailand som var för ett år sedan. Jävlar vad fort det har gått! Kommer ihåg allt från dag ett till slutet på två veckorna. En jävligt go resa var det :)

MISTAKES ARE PROOF THAT YOU ARE TRYING

Syster kom hem halv 5 inatt?!?!?! en aning mycket senare än va dom sa till mig menmen. Fick en liten puss av älskling. Hihi! Känner mig helt trött och nervös inför imorgon.. Nålar och syrgas.. Nej usch hatar det!! Varför har man ens syrgas ? Tycker bara att man andas tyngre och inte får någon luft.. Och visst är jag snygg när jag är nyvaken? Det måste ni medge!


Far l'Amore

Åt precis lite candy.. inte bra för mina tänder!! Önska att jag hade lyssnat på alla för ett år sen vad dom sa om små ätandet.. Menmen! Gjort är gjort, och det enda jag kan önska mig nu är tandblekning så jag mår lite bättre när det gäller mina tänder :) Dagen med johan har varit hur bra som helst! Strök hans lakan, oh herregud! Inte det minsta lakanet heller.. ja det tog sin stund men den fick ett mycket finare resultat! Känner mig jättetrött så ska faktist sova en stund :) johan ska lämna paulina ikväll efter jobbet, så då ska han få en puss. Hur romantisk är jag inte? i min blåa pyjamas, osminkad och rufsig frilla. ohja!


TANKAR BILEN

Befinner mig på statoil där älskling tankar hans grymt snygga bil. Hihi' Tog en tur till mora där han desperat letade efter vitt spray och smink. Tog en tur förbi donken och köpte glass också, mums!


THE TALLEST MAN ON EARTH

Ni har ingen aning om vem jag stötte på när jag skulle hoppa på tåget. The tallest man on earth! Han var som en broder för mig, ställde alltid upp och hjälpte mig. Men när han och moster gjorde slut, så försvann han även helt från oss andra också. Det enda man har kvar är många minnen och bilder från våra 10 år tillsammans. Två år sedan man träffade honom sist. Sedan dess har det varit dött mellan oss. Men idag fick jag träffa honom och ska göra så våran kontakt blir levande igen. han stod mig väldigt nära, så när han lämnade oss så var det en bit av mig som rasade. Är otroligt glad att jag stötte på honom idag i några sekunder. han är världens bästa kille!


MOT RÄTTVIK

Kom precis fram till tågstationen, powerwalkade, men jävlar vad lång tid det tog. Såhär lång tid brukar det aldrig ta för mig att gå ner ? Skitsamma, nu är jag här och det är det viktigaste. Ska till min lilla pojke, evigheter sedan man åkte tåg dit känns det som ;) han har alltid hämtat mig ni vet ;* blir det någon snö i år eller ? Tycker det är sjukt varmt ute ju och det är november ? Jävlar vad fort det har gått.. November, och sedan december ?! Sjukt alltså. Har en hel önskelista som jag bara måste få, längtar!! Ber om ursäkt för hur jag gör med munnen., så himla fult, men hade bråttomt och en blogg utan bilder är tråkigt så.


GODNATT

Kollade lite på idol, men gick till sängen nu! Älskar andre, Moa och Amanda f! Vinnare är dom lugnt, sen är andre min man också. Vi ska nämligen ha bröllop nästa vecka och ni alla är bjudna! Men är besviken att han klippte av håret. Tyckte han passade i den frisyren. Men nog men det. Efter två irriterande dagar så ska jag lägga mig och hoppas på att det inte är några som skriker imorgon bitti för jag behöver sova ut. Sen kommer hjärtegrisen hit, godnatt'


ÖVERLYCKLIG!!

Har jag berättat hur överlycklig jag är ? Var ju på möte med rektorn för nån dag sedan? Ska nämnligen tenta av teckenspråk och där kommer jag få mvg i. Hoppar av spanskan för har redan ett språk då. Jag menar, hellre mvg än ig ellerhur? ;) SÅ nu slipper jag koncentrera mig på spanskan. Känner mig fri som en fågel nu! Ska fixa disken, ut med hunden och sedan hoppa in i duschen. see yah!

NOBODY COULD EVER REPLACE YOU.


SO MUCH PAIN FOR SOMEONE SO YOUNG.

Vaken efter en förfärlig natt.. Drömde om terrorister ?!?! Herregud alltså.. Äckligaste drömmen everrrr.
För övrigt sitter jag och kollar på tv och känner mig hur trött som helst. Känner mig väldigt sugen på min chokladkaka, måste bara vänta tills mina syskon går så dom inte ska smaka av mig.. hihi ;) snål?!?! ja!

SAVING SWEET TEXTS AND READING THEM WHEN YOU CAN'T SLEEP.

Mitt lilla hjärtegull drog precis, får se om han kommer hit imorgon en sväng på eftermiddagen och sedan går vi ner till kyrkogården där det är massa ljus, vackert! kollar på en film , inte riktigt min typ! Så tar och svarar på kommentarer istället. Hihi!


LEV SOM ATT IMORGON INTE FINNS

Nu väntar jag till att Johan ska komma, fast det lär ju ta sin tid kom jag på. Höhö! Segast i världen är han ju, segare än mig om jag ska vara ärlig! Men vad gör det? Jag har ju hela livet på mig.!!!


LET YOUR PAST MAKE YOU BETTER,NOT BITTER.

Kom och tänka på en sak. När det gäller att komma i tid så har det blivit väldigt viktigt för mig. Har man ett schema och planerat hur dagen ska se ut, då rullar det på som fan! Efter mina dagar som en busig flicka som aldrig kommer i tid till en ordentlig tjej som har ansvar och alltid följer tiden. Blir jag tillsagd att komma en viss tid så kommer jag hellre för tidigt än försent. Säger man att man kommer en tid, då gör man det istället för att dra ut på en massa rackartyg :)
skitsamma, väntar tills min boyfriend ska komma, sedan blir det myskväll med min familj! ha en fin kväll


NELLY.COM

Medans folk glider runt och shoppar så är jag så mycket bättre som tar del av det min syster har köpt. Hon ska nämligen på en gala och har beställt hem massa skor och klänningar och jag bara råkade ta en titt och bli galet kär i dessa skor. Snälla söta rara mamma?


HANNAH MONTANA THE MOVIE

Sitter och kollar på hannah montana the movie på canal + first. Ikväll, eller på eftermiddagen rättare sagt så kommer älskling hit och äter middag med oss. Tacos, mums! evigheter sedan man åt det ;o  Så det ska bli gott! Plus att jag är mästaren att laga tacos. Det kan väl bero på att det inte är så svårt. Man ska ju bara hacka grönsaker och sekan steka köttet. Svårare än så är det inte.! haha känner mig duktig för en gångs skull.

DU KOMMER ALDRIG FÅ MIG ATT GRÅTA FÖR JAG ÄR STARKARE ÄN VAD DU TROR

Nu är jag fixad och klar! Ska alldeles strax dra på intervju.. Hmm,undra vad det kan vara? Har på mig mina älsklings skor, passar till vad som helst! Sedan efter det ska jag träffa Ida och Lova, kärlek till dom säger jag bara! Sen får vi se vad som händer. Åker som sagt på söndag, längtar efter mina pinglor som väntar på mig i stockholm. I

WHO OWNS MY HEART?DON'T KEEP CALM SLAP THAT BITCH,HARD

Godmorgon! Ja idag har jag ingen aning vad jag ska göra. På kvällen tänkte jag ta mig en tur till kyrkogården. Dom tänder alls ljus ikväll så det skulle vara väldigt fint att kolla på. Hälsa på lite fina gravar och så. Kanske åker jag till Borlänge och träffar en gammal vän, eller åker jag dit med mina två skönheter. Ja eller med Johan, får se helt enkelt! Blev jävligt sugen på donken igen.. Hihi


HOME

Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Men vad gör det ? Inget blir någonsin som jag har planerat eller tänkt mig. Leksand vann iallafall med 15-1 mot Sunne. Haha.. ligger i sängen när jag helt plötsligt hör barn springa över min altan. Tänker för mig själv, men mins syskon sover redan? Hunden skäller medans jag livrädd springer runt i huset och kollar om någon är vaken, sedan hör man min fega storasyster ropa nerifrån. Lagomt rädd är man nu, nästan så att man skulle vilja ha en pistol bredvid sängen ifall något skulle hända, på riktigt! Lägger mig nu efter en hel blogg och filmdag och ett konstigt avslut på kvällen, godnatt!!


HOCKEY

Väntar tills älskling ska komma och plocka upp mig, ska kolla på hockey ändå! Var lite osäker hur jag skulle göra. Men vad annars ska jag göra ikväll? Måste fördröja tiden!! Får hoppas att han kommer snart.. För jag behöver friskluft...NU!


BEASTLY

bytte film till beastly! Jag är kass på att berätta vad filmer handlar om. Så då säger jag bara att den är värd att kolla på och det är en film som jag rekomenderar, lika så alla andra filmer jag skriver om här på min blogg! men nu ska jag duscha, sedan efter det får vi se vad jag gör :) puss och kram!

FASTER

Sitter och kollar på faster, men funderar på att byta film.. Sån tråkig färg! Nej jag gillar surfar filmer. Killar på stranden som spelar volleyboll mm ;) det är min sort av filmer! Men vill fördröja tiden så jag kan få lägga mig och sova snart. Blir så trött när det är mörkt ute och man har inget att göra..


VILKEN SKA MAN VÄLJA?

Det blev ingen stor godispåse för mig.. Istället blev det två marabou och cola. Men frågan är vilken ska man välja ? Har aldrig privat digestive, så kanske smaskar jag upp den först för att kolla om det är någon höjdare ;)


I WISH THAT WE COULD FORGET WHAT HAPPEND. AND START AGAIN.

Känner mig rastlös.. Vill ha en fet godispåse och äta på donken! Herregud... känner mig så tjock när jag tänker på hur mycket jag äter på en dag ;) men bra att det inte syns på mig iallafall. Haha! Men herregud vad tråkigt man kan ha en dags om denna i lilla leksand. Jävla håla, ska bort härifrån och det är NU! Orkar inte med leksand heller.. Men nu så ska jag ut och gå med hunden.. fast nej! Det orkar inte jag. Men hejdå på er!


WE ALL HAVE THAT FRIEND WHO LOOKS CHINESE BUT ISN'T

Godmorgon skönheter! Bläddrar lite i tidningen solo och hittar intressanta saker. Idag blir en lugn dag, lika som alla andra dagar på lovet! söndag åker man till Stockholm. Hoppas bara vi inte åker sent hemifrån så man kan shoppa och träffa underbara människor!


FLASHBACK

Nu får det räcka för mig att kolla på filmer.. Fast vem vet vad som händer! Har hela kvällen på mig ju :) Men först ska jag ägna lite tid åt min kära blogg. Gud så bra filmer jag har kollat på idag. Trodde jag var en av de få som aldrig kolla på filmer.Fast efter idag så lär det ha ändrats på sig iallafall. Höhö! Bjuder på en skön låt under tiden jag svarar på kommentarer och så. Ibland är det allt bra att ha en kille som är dj skulle jag tro!


STREETDANCE

Bytte film eftersom att den innan inte var min typ av film. Och nu kollar jag på streetdance. Känns som att jag ska börja svara på kommentarerna.. Så gör det efter denna filmen :) hörs efter filmen är slut.


LOVE AND OTHER DRUGS

Känner att jag har kollat på alldeles för många filmer under lovet, men vad gör det? Det är lov och jag chillar sönder, älskare! Drar på en ännu en film, love and other drugs, verkar bra. Får se i slutet av filmen om den är bra eller inte :) adios!


TOMORROW WHEN THE WAR BEGAN

Tjenis! Sitter och kollar på film, tomorrow when the war began heter den. Gillar den starkt och efter den filmen så insåg jag att man inte är trygg nånstans! Även fast filmen inte är sann så är man inte trygg nånstans! Tipsar verkligen om den filmen, men krigar filmer är inget för mig då jag sitter och skakar under hela filmen. Haha! Men nu ska jag fortsätta kolla. Såg på den filmen igår, men missade halva början så kan vara bra om jag hänger med nu, hejshejs


MAYBE IT'S NOT ABOUT THE HAPPY ENDING, MAYBE IT'S ABOUT THE STORY

Blev ingen donken käk för min del.. Men klarar mig, blev en smaskig middag istället. Ska till världens finaste kille idag. Och jag bara älskar mina föräldrar, ska göra världens bästa grej och jg bara längtar :D


FALUN

Nu är hela familjen samlad för första gången nästan, och vi ska åka till Falun :D hoppas det blir en sväng förbi donken, känns som att det var evigheter sedan jag var där sist.. Har jag nämnt att jag ska ta tag i träningen? Nog för att jag är smal, men det finns inga muskler eller något i min kropp.. Så musklerna ska fram och jag ska börja äta nyttigt. Fast kommer aldrig sluta äta på donken. Det måste ni komma ihåg ;) bara sluta med godis och sånt för mina tänder mår inte bra av det.. Host. Måste sluta skriva innan jag blir åk sjuk.. Tjarrååå


RSS 2.0