JAG FUCKING GILLAR DIG.

Med världens bästa vänner omkring mig välkomnar jag det nya året 2012 om 1 timme och 10 minuter! Tack till er alla kära och underbara som funnits här för mig i vått och torrt. Ni är då för bra!!
LIKE A G6


PEACE OUT

Gott nytt jävla år!!


PRETEND


FOLK SÄGER ÅT EN ATT VARA SIG SJÄLV FÖR ATT SEDAN KUNNA DÖMA DIG..

OM HAN GER DIG CHANSEN ATT HITTA NÅGON BÄTTRE SÅ GRÅT INTE, VAR TACKSAM ISTÄLLET


HJÄRTLÖSA

Vilka hjärtlösa och kalla människor det finns. Helt sjukt vad less jag blir. När man bara duger när den andre inte har någon att vara med eller har något planerat. Sedan när den helt plötsligt fick massor för sig skiter den fullständigt i en. Eller när en kille blivit dissad av sin tjej och han försöker göra sin brud avundsjuk eller visa att man gått vidare, då tar man en annan för tillfället och väntar på att bruden ska ångra sig och komma tillbaka. Det värsta är att jag varit ärlig och inte fattat att det var ett jävla spel vi spelade. Men grattis. Ibland måste man få vinna, hoppas det kändes skönt att krossa ens hjärta.


NU KÖR VI

Sätter igång med sminkningen nu


TIPS PÅ SMINKNING

Skulle behöva tips på sminkning! Så om ni vet något riktigt snyggt tills ikväll så kom gärna med tips. Det uppskattas alltid! :) fransk manikyren blev inte som den skulle då jag inte hittade resten av färgerna..åhh :( Men tog ett ljus rosa som ser ut som metall eller vad man ska säga. riktigt snyggt! :D


DON'T BE MAD BECAUSE I DON'T CARE ANYMORE.BE MAD BECAUSE ONCE I DID BUT YOU WERE TOO BLIND TO SEE.


FRANSK MANIKYR

Målar fransk manikyr nu, gudomligt snyggt! Magen kurrar som fan.. Hungrig chey här.. Men kan inte äta för kommer kleta ner mina fingrar.. Så får helt enkelt vänta med att äta frulle råå.. tar enormt lång tid att måls fransk manikyr så får helt enkelt vänta.. Bm


GÅRDAGENS BLOGG ÄR AVSLUTAD! LÄS INLÄGGET

Sa att den skulle avslutas 23.00, men som sagt hade ingen tillgång till dator så det gick inte som planerat menmen.. Har iallafall dragit en vinnare, och ni som inte vann har även chansen idag att hamna på min blogg. skriv bara i detta inlägget att ni är med och tävlar! :) Lycka till, ni alla är värdiga vinnare!

jag bestämde mig för en 1,2 och 3.. var så otroligt svårt att välja bland alla... :( grymma bloggar!! Så ta er en titt :)

1.http://feliciaisraelsson.blogg.se/

2.http://scenbloggen.com/maloueinez/

3.http://nferiksson.blogg.se/ANMÄL ER TILL DAGENS BLOGG

FUCKING NYÅR

Önskar er alla läsare ett gott nytt jävla år, 2012!


SNAP

Blanda inte ihop min personlighet och min attityd. Min personlighet är vem jag är och min attityd beror på vem du är.


JAG SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE, JAG HAR GLÖMT HUR DET VAR.

Känner mig... FIN(?!?!?!?!) drar snart av hättan jag har på huvudet och sköljer av färgen. Ska bara vänta tills klockan blir 23.20. Drar en vinnare när pappa lämnar datorn och mitt hår är klart. Min dator funkar nämligen inte så jag lånar mins föräldrars..


FÅR ALDRIG NOG.

Efter att ha haft många funderingar kring att färga det vinrött så ändrade jag mig i sista minuten inne på affären. Jag färgar tillbaka till ljusare och skaffar slingor. Hoppas resultatet blir bra! Glöm inte dagens blogg som avslutas snart också, skynda och anmäl en !:)


SO CRY ME A FUCKING RIVER, BITCH!

Att ligga på stranden och känna hur solen tar emot sin kropp och hur svettet rinner av värme nerför ryggen och magen och springa ner till det kalla vattnet med sina vänner och stänka ner dem och sedan dyker man och simmar bland snygga killar. Eller när man spelar volleyboll och missar bollen för att blicken fastnat på en snygg kille. Eller när man ligger på stranden full med sand och snackar gossip och spanar in killar. gudarns så jag saknar sommaren! men sommaren 2012 kommer bli obeskrivligt bra alltså. Ser bara fram emot den :DHOME , IS WHERE YOU HEART IS.

Det finns alltid lite ärlighet bakom " jag skojar bara "
Lite kunskap bakom " jag vet inte "
Lite känslor bakom " jag bryr mig inte " och lite smärta bakom " det är lugnt "


VAD TYCKER NI?

Provade hela outfiten tills imorgon. Och det blir såhär. Dock lite osäkra på skorna, men dem är förjävligt sköna att gå i så det är ett plus. Men vi får se vilka skor det blir :)


2012, NEW BEGINNING, NEW HOPES AND NEW DREAMS

People lie, things change, partners cheat,
and best friend ditch.
And there are always gonna be those people
who would kill to see you fall.

TRUST IS A LIE. NOBODY EVER KNOWS ANYONE

Vad blev det ? Träning i 4 minuter typ.. Hehe! Men bättre än ingenting tycker jag då. Ska träna varannan dag nu har jag bestämt för här ska dröm kroppen fram!


TRÄNING + FÄRGNING

Ska alldeles strax träna lite mage, rygg,lår och rumpa! Sedan när mamma kommer hem blir det färgning pågång. vinrött! Så jävla snyggt det är så måste bara prova det :)  Tänkte visa min outfit inför imorgon också! Så ni kan ju hålla utkik efter inlägget om outfiten! Nu ska det tränar, hejsss:)

DAGENS BLOGG

WALLA systrar och brorsor! För första gången (?) tänkte jag köra igång med en dagens blogg som avslutas ca 23.00. Det enda man behöver göra är att skriva att man är med, ni får skriva det hur många gånger ni vill och det kanske ger sitt resultat. Svårare än så är det inte!

Kommentera gärna inget i detta inlägget om det inte har med dagens blogg att göra. Några frågor?
puss


BREAK MY HEART AND I WILL BREAK YOUR EVERYTHING.

Dom frågar mig varför jag krigar för han när jag ändå inte kommer få han.
Jag frågar dom varför dom lever när dom ändå kommer dö.


DU GER MIG CHANSEN ATT HITTA NÅGON BÄTTRE.


ATT KOMMA IN I NÅGONS LIV ÄR LÄTT, MEN ATT LÄMNA DET ÄR SVÅRT


AND SUDDENLY,ALL THE LOVE SONGS WERE ABOUT YOU.

Att ligga i sängen mitt i natten och börja drömma om att man får världens finaste och gulligaste sms eller att den man väntar på att få ett sms av äntligen smsar. Sådå flyger man upp och hämtar telefonen och sedan visar det sig att allt bara var en dröm och att ingen nytt har ploppat upp på displayen. En riktigt besvikelse är det. Hur ska man kunna gå vidare utan att ha fått svar på sina frågor? Eller hur ska jag veta vad som hänt när du inte säger något? Alla snackar och säkert har du fått hört ett dumt jävla rykte.. säg det då så jag kan få förklara mig hur det är.. jag saknar dig.


ETT STORT JÄVLA SKÄMT
Den här jävla fitt kärringen kan dra långt åt helvete! vad fan är hon för människa? tror att pengar är allt?!?!? Ja du fick ett jävla smycke på eran 1 års dag, fan uppskatta det?? Hur jävla patetisk får man inte vara av sig så man kollar upp om det är äkta eller inte. Det är fucking tanken som räknas! Du hatar svenska killar, svenska folket hatar dig!!! vill du inte ha en svensk kille så lär du fan flytta till thailand eller afrika eftersom att dem är så bra!! Vad förväntar du dig när du bor i sverige och mer än hälften är svenska killar. dumma jävla bimbo!
Äckliga nya brudar som har börjat blogga som försöker dissa ut folkgrupper t.ex svenska killar osv, alltså dom där tiderna är över era idiots! ... Dom tror att dom o deras skit bloggar blir kända genom det men istället så kommer dom få en smäll på käften nästa dag dom är ute på stan, fett onödiga människor det finns herregud!

OM INTE DU, VEM SKA DÅ?


I WISH YOU COULD HEAR ALL THE WORDS I'M AFRAID TOO SAY.


DU SER VÄL ATT JAG FALLER?

Vi lurar oss själva. Vi vill hellre tro att det har hänt honom något, att han glömt telefonen, att han är upptagen mm istället för att tro på det som är sant. Att han inte vill ha mig. För att tro att det har hänt honom känns så jävla mycket bättre än att inse faktum att han inte vill ha oss. Vi lurar oss själva för att må bra..


PUT YOUR HANDS IN THE FUCKING AIR

Ingen dag är den andra lik så ta vara på varje dag som om det vore eran sista dag! Att vakna upp och hoppas på att allt ska vara som igår är något man alltid hoppas. Men det blir aldrig så! Det kan vara långt ifrån gårdagen eller nästan som gårdagen. Men att vakna upp och veta att man förlorat någon är hemskt eller att den man alltid tänker på när man vaknar och går och lägger sig helt plötsligt sluta svara en. Inga svar eller något. Bara sådär! min största önskan är att allt ska vara lika perfekt och bra som det var en dag där man inte var ledsen utan man var glad och hade ett äkta leende på sina läppar, där man gjort världens bästa shopping med den man älskar och sedan tjocka i sig Mac feast och senare på kvällen är man med sina kärleksfulla vänner. Så vill jag att varje dag ska se ut. Inte att man säger jag älskar dig och dagen efter gör man slut. Att bli sårad och krossad är hemskt, men det får även en att bli starkare och tryggare i sig själv. Men nu vill jag ha det som det var för 1 månad sen eller från april till november..


K.I.M

Gudomligt snygg, hon skulle jag verkligen kunna byta liv med!

FÖRÄLSKAD OCH DUMPAD PÅ SAMMA GÅNG

" Jag trodde aldrig det skulle bli såhär, men jag har väl levt i en bubbla av att tro att det aldrig skulle hända mig, vi var perfekta tillsammans. Han gjorde mig hel, säker och trygg. Nu är jag stark och vet vad jag vill i livet. Kanske är det tid för honom att fixa en annan människa? jag kan bara inte förstå ditt val och det gör så ont "


* steg ett är att gråta. Tillåt dig själv att vara ledsen och gråta ut. Våga känna och våga vara ledsen, det är bättre att du gråter ut nu än att du stänger det inne och blir ledsen om några år istället

* tänk " det finns en anledning till allt som sker ", det hjälper. Då får man lägga ansvaret någon annanstans och på något sätt vänta på det som ska komma härnäst.

* mister man en står det tusen åter. Det kanske inte hjälper nu eftersom det bara är honom du vill ha. Han var din Mr right now. Inte mr right forever.

* ta hjälp av dina vänner. fastän du inte alls har lust att hitta på något så följ med iallafall och sysselsätt dig. Första gången kanske du har gråten i halsen under kvällen, kanske andra kvällen också, men sedan kommer det en kväll där du faktist kan ha roligt med dina vänner.

*Umgås med din familj och dem som älskar dig. När man lever i en relation är det lätt att snöa in och låta pojkvännen bli ens familj. När man sedan inte har ett förhållande längre så är det viktigt att känna att man är älskad iallafall.

* Lägg band på dig själv. vet att man vill höra av sig till killen och fråga varför eller skicka sms, men gör det inte. Det sårar dig bara mer.

* när man är i ett förhållande blir man på ett sätt låst. Kanske har du laft drömmarna om att få rida eller plugga utomlands pågrund av killen? ta tag i det nu!

* Byt dina pojkvänsvanor! Ringde du alltid din pojkvän innan du skulle gå och lägga dig och blir påmind om det varje kväll när du är singel?  Byt vanan och ring din bästa kompis varje kväll istället!  Åt du och din pojkvän ett speciellt godis på helgerna? Ät det med dina vänner! Skapa nya vanor. En vana är bara en vana och kan lätt ändras.


Tips från blondinbella! Tipsen som hjälpt mig mycket. Utan dem hade jag inte stått här jag står idag, tack!


NYÅRSLÖFTEN

Så som alla andra måste jag ha några nyårslöften! Så varför inte börja redan nu :)

* hålla mig undan från allt drama

få toppenbetyg i skolan

* spela svår nästa gång jag träffar någon ( vet att killar avskyr det, men har träffat killar som bara spelar svåra så vill testa det )

* endast berätta mina hemligheter för någon som berättar för mig ( om den berättar min hemlighet så kan jag berätta dens hemlighet ;) )

* spara pengar

* inte bry mig om folk som är avundsjuka på en. ( bara onödigt med tid )

Några av mina nyårslöften! DOCK VERKAR MAN INTE FÅ NÅGON NYÅRSKYSS DETTA ÅRET HELLER. Alltid ska något man vill ha och kan få lätt gå i rök.. Ska skaffa en kille precis innan nyår så man får en. Trodde faktist jag skulle få en nyårskyss av den jag älskar. Men den gjorde som sagt slut för en månad sen så.. Det verkar inte så lovande längre. hehe

TRODDE DET VAR SANT


HAN VILL VA BLIND.


HUNDBAJS

En del Killar verkar tro att vi tjejer är hundbajs. Något man plockar upp och sedan slänger iväg! Jag påstår inte att alla är så. Vi alla har känslor och de är lätt att krossa ens hjärta för det lilla minsta man säger. Om man inte menar ett skit av det man tänker säga, säg det då inte! För det sätter sig lätt på ens tjejs huvud och man blir så jävla glad av det. Sen när det bara är fucking bullshit så får det en tjej att bryta ut i tårar. Så det ni inte menar, håll det för er själva då! Tack på förhand.


NYÅRSKLÄNNING

Har svårt att bestämma mig för vilken jag ska ha... Men det lutar till denna. Vad tycker ni?


ON THE TRAIN


KUSH


DAGENS OUTFIT

Har precis sminkat mig och dragit på dagens outfit. Nu är det shopping som gäller! Sorry mamma, men tror jag kommer få med mig lite saker hem trots allt. Hehe


ARG OCH FRUSTRERAD PÅ SAMMA GÅNG.

Vi tjejer blir verkligen glada och tar åt oss av det fina killar säger till oss. Men sedan när dem säger exakt samma sak till alla brudar i hela Sverige så får det en att känna sig meningslös, obetydlig och att man är exakt som alla andra. Ingen tjej vill vara som alla andra, utan alla vill höra att man är lite speciell och lån gt ifrån andra. När man får höra det av en kille så har det gjort ens dag, men när dem säger så till alla så sjunker man ner till botten. Så dåligt mår man, iallafall jag! Så lägg av med erat bullshit och det trams ni håller på med. Tycker ni någon är speciell, låt bara hon få höra det då! Vad vinner ni på att säga samma jävla skit till varje kotte ? INGENTIG! / en arg och frustrerande chey.


BOOMERANG

Lyssnar på världens skönaste låt på spotify,boomerang! Bas och hela skiten. Love till mina hörlurar, dem är bara för bra! Somnar till denna låten ikväll.


HOLD ON

Dragit på en annan film och ska snart lägga mig i källaren där jag sovit i en vecka snart. Saknar mitt rum och min säng? Ja! Har nämligen lånat ut mitt rum, eller ja. Jag lånade faktiskt inte ut det! Mamma lånade ut det till moster..Har ingen täckning där nere heller så sitter uppe och facebookar, smsar och kollar på film! Imorgon åker mormor och morfar hem tidigt på morgonen med tanke på den långa resan. Men åker upp till Norrland i sommar för att sommarjobba. Tummen upp! Sov gott alla söta. Natti natti


LINJE 1 2 3 KAPAD

Amerikans thriller från 2009. Mitt på eftermiddagen på Manhattan kapar fyra män en tunnelbanvagn och hotar att döda gisslan om de inte får tio miljoner dollar inom en timme. Trafikledaren Walter garber blir av en slump en nyckelperson i dramat när kaparnas ledare insisterar på att endast tala med honom.

En film jag rekomenaderar starkt! Som vanligt när jag kollar på film väcks många känslor och tankar hos mig.


GUYS HAVE NO IDEA HOW LONG SOMETHING THEY SAID CAN STAY IN A GIRL'S MIND.

Hej på er finisar! Något jag är knäsvag för är röda läppar. Så jävla snyggt,stilrent och sexigt!! Håller ni inte med mig? finns inget snyggare färg att ha på läpparna, tycker jag då.DO YOU THINK ABOUT ME BEFOR YOU GO TO SLEEP?


TIDER MAN SAKNAR

Alltid kul att söka på sig själv på google och se massvis med gamla bilder. En tid man saknar! Bilden togs vid en busshållplats när vi i klassen skulle åka till borlänge för att besöka framtidsmuset och sedan shoppa.


FAVORIT BLOGGENJag är inte den som läser dem största bloggarna, typ blondinbellas,kissie,kenza mm.. Läser inte så många bloggar på varadgarna. men en blogg jag kikar in minst 5 gånger per dag är nämligen Felicia Åkerströms blogg. En grym blogg som drivs av en riktigt stark och modig person, riktigt snygg är hon fan! Får min inspiration där ifrån också för ni som undrat.Tycker ni som jag ska cheka in hennes blogg. och när man väl läst den så återvänder man efter några sekunder. i
http://akerstroms.devote.se/PEACE BRO

Världens finaste


YOU.


BEST FRIENDS ARE LIKE BRAS, CLOSE TO YOUR HEART AND THERE FOR SUPPORT


ÄNNU EN TILL JAG HITTA.

- Vad är snabbare än blixten?
- Vi blattar när det är mellandagsrea!!

HAHA,den stämmer också ! Och ja, jag är en stolt blatte med världens bästa blattepappa. love him!

KÄRLEK UTAN BRÅK , ÄR SOM VODKA UTAN ALKOHOL


BÄSTA

Sonen : Pappa jag har knullat farmor!
Pappan : Men du är ju inte klok unge, du kan ju för fan inte knulla farmor!
Sonen: Knullar du min mamma knullar jag din!

Hitta den på en killes facebook, åh man måste ju bara älska hans statusar! Bästa som finns alltså. Dör lite när jag läser dem, haha ;)

OM JAG VAR DU OCH OM DU VAR JAG.
NI FÅR CHANSEN ATT LÄRA KÄNNA MIG.

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – nej det gör jag inte.

2. Är du morgon eller natt  Person? – morgon skulle jag nog säga.

3. Vilket är ditt favoritprogram? – one tre hill
4. Vad skrämmer dig? – att berätta hemligheter för folk man trodde man kunde lite på och sedan visar det sig att alla vet om hemligheten nästa dag.
5. Samlar du på något? –
skor & väskor
6. Hur är du som person? – fråga mina vänner, men jag skulle säga att jag är väldigt omtänksam, varm, hjälpsam, godhjärtad och snäll.
7. Vilken är den godaste maträtten? – revbensspjäll!
8. Har du någon dold talang? –
ohja
9. Tränar du? – nej tror ni det själva? godis i mitt hjärta!
10. Vad är din favoritmusik? – house och r&b ?
11. Vad säger du om kärlek? – underbart men ibland det värsta som finns.
12. Vem känner dig bäst? – skulle nog säga amanda.
13. Hur ser en vanlig vecka ut i ditt liv? - skola & amanda.
14. Har du någon piercing eller tatuering? – ett hål i varsit öra.
15. Om du var ett djur, vilket skulle du vilja vara och varför? – en delfin faktist. varför vet jag inte, men alla hade tyckt jag var söt då. hihi
16. Vilken superkraft skulle du vilja ha och varför? – Vingar.

17. Vad tänker du på när du vaknar? – att smsa en speciell person.
18. Har du varit eller är beroende av något datorspel? – sims såklart. sviker aldrig sims!
19. Har du några vanor eller ovanor? – inte fan vet jag?
20. Vilka personlighetsdrag gillar och ogillar du hos andra? –  Ärliga människor är alltid bra och ens vänner ska alltid finnas till hands när man behöver dem. ad jag ogillar starkt är falska äckliga fittor som inte har något bättre för sig så dem måste hitta på en massa bullshit. Och något jag ogillar är när man berättar en hemlighet till en vän och sen när man blir osams så berättar den allt. Det kallar jag jävligt lågt och oschysst.
21. Hur resonerar du kring giftemål? – Ta det en gång till?
22. Är du en städad eller stökig människa? – städad absolut!
23. Civilstatus? – fucking singel, men klagar inte. älskar friheten!
24. Vart i världen skulle du vilja bo? – USA!
25. Vad saknar du från barndomen? – att man grät för ens docka var sönder, nu gråter man för att någon krossar ens hjärta.
26. Nämn 5 saker som du måste göra i livet: skaffa ett stort vitt hus, ha 5 barn, skaffa en rang rover, kyssa newkid och pissa på äckliga människor.
27. Vilket är ditt drömjobb? – modell
28. Önskar du att du var av det motsatta könet och varför? - ja när man har mens, mens hindrar oss tjejer från många saker och vi får ont i magen. killar verkar ha det så bra!
30. Vad jobbar/studerar du med/till? – går i 9an.
31. Nämn något du är stolt över: att jag har lärt mig ligga lågt när folk snackar, att ta saker med en klackspark och skratta åt folk som gör det värre för sig själva. LIGG LÅGT!
32. Hur ser ditt liv ut om 10 år? – Jag är 25 år, jobbar som modell och har 5 barn.
33. Brukar du gråta? – gråter mig till sömns varje natt.
34. Hur sover du? –
sked i min säng.
35. Nämn något riktigt pinsamt du gjort: när kommer frågan där jag inte gjort något pinsamt? gör alltid något pinsamt varje dag. BJUD PÅ ER SJÄLVA!
36. Har du kysst någon idag? – nope.

37. Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän/pojkvän? – palla frågan.
38. Hur många förhållanden har du haft? – 1 på 8 månader.
39. Vad är avtändande hos det motsatta könet? –
fula kallingar.
40. Raggar du? Hur? – varje dag.
41. Har du fräknar? – Nej och det tackar jag gud för.

42. Ser du dig själv som attraktiv? – vet inte.

43. Vilket är ditt favoritgodis? – sura.
44. Brukar du hjälpa till i hemmet? – varje dag.
45. Vad har du för mobil? Är den bra? – iPhone 4, ohja! min lilla bebis.
46. Senaste boken du läste? – vet inte vad den heter. men rekomenderar den starkt!
47. Hur ser ditt hem ut? – vitt,grått,svart, stilrent!
48. Hur ser din drömpartner ut? – som newkid.
49. Vilken är din favoritaffär? – bik bok
50. Har du någon finne? – vem fan har inte det?!
51. Vad har du aldrig gjort? – kört bil.
52. Berätta ett sommarminne: ridlägret i järvsö, bästa!
53. Vad använder du för parfym? – victoria secret body splash
54. Hur lång är du? –
174 cm, stolt!
55. Vad har du för dator? – ja mammas dator


KARLIE KLOSSHARRY POTTER MARATON

Vet inte hur länge min syster och moster suttit i soffan och kollat på Harry Potter.alldeles för lång tid känner jag dåva. Satte mig en stund där men Harry Potter är inget för mig, inte nu iallafall! Får ha Harry Potter maraton med Amanda senare istället! Smaskade i mig lite tomteskum den lilla stunden jag kollade och det gav sitt resultat. 12 tomteskum och mår nu illa.. Tror jag ska spy inom vilken sekund som helst


ALWAYS DAYDREAMING

Godmorgon kära ni! vaknade runt 11 imorse och körde direkt igång med städningen. Dammsög hela huset, strykte tvätt ovh sedan vikte. Kände mig riktigt duktig! sitter här nu och har klickat hem ett par skönheter. Eller ja, mamma gjorde det till mig och dem får jag på min födelsedag. love it! sen ska jag tjata lite extra på mormor att få ett par högtalare i födelsedags present. Då har jag allt jag har önskat mig :D juste, en peace & love biljett också. Snälla faster?? hihi!


NA NA NA NAAAA

godnatt mina damer och herrar! Efter en grymt bra dag med fina och underbara människor så går jag nu och lägger mig. Helt slut i hela kroppen är jag!! imorgon får vi se vad som händer, kanske ägnar all min tid åt bloggen dåårååå. Och det gillas stort har jag hört av mina läsare. Puss i


AT ELSAS PENTHOUSE

Sitter hemma hos Elsa och lirar Mario, awesome !! Såg någon film som heter " säg att du älskar mig " eller var det var. En tjej blev våldtagen och sedan fick hon en cola flaska uppkörd i slidan.. Usch så hemskt det var. Mår väldigt illa efter denna filmen..


LOVE AMANDA

Känslan när Amanda säger att hennes mamma dissar henne för att hon inte ringer upp och så är hennes mobil avstängd... Hahhahahahahhaha!!!!!


UTGÅNG

Nu drar vi fräscha tjejer ut till noret och sedan vidare till mig ! Kommer ta ca 1 timme tills vi är hemma hos mig. Vi bor lixom på varsin sida av Leksand. Lite jobbigt dåra. Tur att vi har snälla föräldrar som skjutsar oss. Men idag får vi gå :(


THE GRUDGE 3

Tjenis! Vaknade upp runt 12 och sedan slog på the GRUDGE 3. Ska snart ner till centrum med Amanda för att hon ska kolla sin telefon. Sedan blir det hemåt, äta middag och sedan träffa någon kompis igen. Chill! På torsdag drar jag till Uppsala för att besöka akademiska sjukhuset, kanske tar med mig Amanda då om mamma går med på det. YES!! Men ska skita klart nu och sedan äta frukost. Alltid bäst att blogga när man sitter på toan, peace!


THE GRUDGE...

Kollar på the grudge och det har gett sina resultat!! Vågar inte lämna sängen. Jag och Amanda sitter ihop trycka längst in i hörnet och hör hur det dunsar till utanför. Stugan kanske inte var en sån bra ide trots allt.. HJÄLP?!?! fan vad rädd jag är. Aldrig mer skräckfilm.. Vet någon som ska dela säng med mamma och pappa framöver som vanligt efter man sett skräckfilmer!!


BÄSTA VÄN

Ligger hemma hos världens bästa vän och chillar med musik godis och fula Camwow bilder. Det är livet det!! Känns som att man ska passa på att ha roligt och njuta av allt och glömma alla bekymmer nu innan man flyttar. för övrigt har vi det riktigt mysigt här i stugan och vi är väl förberedda ifall DAGMAR kommer hit igen. Kände av han lite när vi tog en promenad till Hemköp för att köpa godis. Flög fan iväg då alltså!! Så inatt får man sällskap och så kan jag hålla handen om jag blir rädd. Hihi :D


ÖHHH

Alltså fattar ni hur arg jag blir när folk ljuger ?? Hur jävla svårt ska det vara att säga sanningen, jag menar. Vad i helvete blir bättre av att ljuga för någon rätt upp i ansiktet. När man börjar gilla någon och den ljuger för en. Är det ens värt att försöka något mer då?!?! Blir så jävla frustrerad och arg. Usch!!!!


TUMMEN UPP

Efter att ha sprungit runt i massa affärer och köpt hem mig 5 iPhone skal och en tröja sitter jag nu mätt och belåten i en massage stol. Skönt!! Bra för rumpan och ryggen känner jag. Åt en fruktansvärt god middag som faster Lena bjöd på. Men nu vill jag faktist hem för har viktigare saker för mig. Ska packa lite och sedan dra till amandis! Tycker faktist det är viktigt att sin iPhone får vara lite fin! Det är trots allt min lilla bebis, så måste klä den med lite nya och fina kläder. Tummen upp för iPhone!!


SHOPPING

Har hittat en tröja och två iPhone skal. Tror det får räcka för mig nu! Så jävla mycket folk, det är varmt, alla kön är enorma och jag har världens mensvärk. Mitt tålamod har absolut tagit slut!! ska fika lite ich sedan springa i lite fler affärer. Sen ska vi äta middag hos faster Lena och sedan blir det hemåt och packa för sen beger jag mig till min efterlängtade vän Amanda. Blir att slagga där också:D mysmys!!


VAD JAG FALLER HOS KILLAR.

Jag har aldrig riktigt tänkt på vad jag faller hos killar men nu ni. Håret för mig är jätteviktigt, min kille ska ha vårdat hår. Ni vet när killar drar bak håret med handen, åh det är bara för snyggt!! Där dreglar jag direkt. Fast dreglar bara om han har fint hår. Sen ska han ha fina ögon och läpparna ska vara mjuka och fina. hyn ska vara som en babyrumpa och killen ska ha lite stubb på hakan beroende på vilken ålder han är i. Sen klädstilen är väldigt viktig för mig. Killen ska ha bra smak när det gäller kläder.Har killen allt detta så ser man mig dregla ;) hehe..


ME LIKE IT.

Drar snart iväg till kupolen för att shoppa billigt. Mellandagsrean, som jag längtat! Ska köpa mig min elfte parfym som kostar 149 kr. Hade den i någon vecka innan jag tappade den i golvet på omklädningsrummet i skolan så nu ska jag köpa tillbaka den. Min favoritparfym var det faktist :) men mina Victoria secret body splash får jag aldrig nog av. Dels för att dem luktar otroligt gott och att jag fick den av en person som har en stor del i mitt liv än :)


I'M TRYING..

WE ARE WHAT WE CHOOSE TO BE

DAGMAR

Det var ett jävla liv dagmar förde med sig! han förstörde min skönhetssömn, billarmet sattes på, huset skakes och fönstrerna höll på att gå sönder. Sen när man vaknar och tittar ut ser man att gatan min är avstängd också. Åhh dagmar, du är allt för fin! Är det en kille eller tjej föressten??


REDO FÖR.....

MELLANDAGSREA!!!!!


THIS IS ELSA

min underbaring på bild!


BANG THAT BOX

är fortfarande hos Elsa men nu är Linnea med och gör oss sällskap! Ska strax till Rättvik för att lämna av syster, sedan blir det en kväll vid soffan med mysiga candy och proppa i sig godis och dricka julmust för fulls muggar! Mumma


RYRYRYRYRYRY

Kan folk fucking sluta sprida onödiga saker ? Blir så jävla less. Sköt erat eget jävla liv och sluta sprid falska saker och försöka trycka ner folk! Vad lönar det sig att göra folk ledsna ? Vad tjänar ni på det? Att ni sprider Något om en av mina bästa vänner är bara för mycket för hon är fan inte värd det snack som snackas!!!! Dra åt helvete ni som skapade ryktet. Alltså hur rimligt är det att en som är oskuld har klamydia ? Kom igen nu!!


RYRYRYRYRYRY

Kan folk fucking sluta sprida onödiga saker ? Blir så jävla less. Sköt erat eget jävla liv och sluta sprid falska saker och försöka trycka ner folk! Vad lönar det sig att göra folk ledsna ? Vad tjänar ni på det? Att ni sprider Något om en av mina bästa vänner är bara för mycket för hon är fan inte värd det snack som snackas!!!! Dra åt helvete ni som skapade ryktet. Alltså hur rimligt är det att en som är oskuld har klamydia ? Kom igen nu!!


AT ELSAS PLACE

Sitter hos elsa och chillar! Ska snart hem och keka rester från igår och sedan tillbaka hit!! känner mig förjävligt ful så ska fixa mig lite också. Plus att jag svettas ihjäl i min vinterjacka så ska ta på mig min dunväst och någon tjocktröja under :)


HALKBANA

Tjoo. Är ute på halkiga vägen och försöker ta mig till andra sidan Leksand vilket går värdelöst.. Beräknar att vara framme runt 17.00 för här är det myrsteg som gäller!


NUMBING THE PAIN FOR A WHILE WILL MAKE IT WORSE WHEN YOU FINALLY FEEL IT.

DU ÄR MIN, JAG ÄR DIN.

Godnatt! Tackar tomten för denna julen. Nu får man se fram emot nästa jul. Men först nyår, min födelsedag, sportlov, påsklov, sommarlov, midsommar, peace & love mm.. Men det går riktigt fort alltså. 16 snart råå.

Känner mig sjukt seriös också så här på kvällskvisten!


++

BÄSTA JULEN! Fick inte överdrivet med julklappar som förut, men jag fick behövliga saker. Inte det som stod på min lista, men pengar, hörlurar, parfym, body lotion, body wash, en borste som inte sliter på håret mm. Men än så länge har vi födelsedagen kvar där jag hoppas starkt på ett par nya Hunter stövlar och ett par högtalare. Samtidigt åker jag utomlands i maj också, så det kan inte bli för dyrt. Utomlandsresan var en del av julklappen också :) jiha! Mina älskvärda högtalare :DD


MERRY CHRISTMAS!!


HE CAN'T BE WORTH YOUR TIME BECAUSE YOU'RE OBVIOUSLY NOT WORTH HIS

Till och med jag kan dra på mig en tomteluva och se super glad ut! :D


EVERYONE WANTS TO ESCAPE SOMETIMES.

Pappa, jag älskar dig!


FOLLOW YOU HEART BUT TAKE YOUR BRAIN WITH YOU

Snart är det dags för mat och sedan julklapps öppning!! Det vi alla har väntat på är äntligen här :D


ON MY WAY

Gav upp pysslet och satte mig i bilen för att åka till en olycksplats. Kommer inte berätta något om det. Om ca 5 timmar är det middag och sen kommer tomten. Love it!! Paketen under julgranen ser lovande ut, stora, små men det bästa av allt. MÅNGA!! :D hunden är med också. Helt desperat av den känns det som..


JULEN ÄR HÄR

Dagen vi alla har väntat på är här!! Börjar med att kika i min julstrumpa där massa godis fanns, smink saker, pengar och nagellack. Eftersom jag kommer ha en svart klänning och svarta tights så kunde det ha varit fint med lite glittrande lila naglar. Så naglarna är nu målade. Ska snart lägga ett pussel på 260 bitar vilket mitt tålamod kommer ta slut efter 5 bitar hehe..


FAMILJEMYS

Luktar prutt, eller vad säger du moster?


CANDY


SKRÄKIS

Ni vet som på skräckfilmen när en tjej brukar vara ute och gå med sin hund utan koppel i skogen i mörkret och så försvinner hunden och man går och letar efter den i evigheter. Det fick jag uppleva idag. Allt förutom att en man hoppa fram och döda en. Trodde verkligen någon gubbe skulle komma fram bakom träden och döda mig. Fick fan dödsångest där alltså! Scary...


FITTLÄRARE

Fittlärare, ta dig i röven säger jag bara!!! Fick mina betyg idag och det ser lovande ut. Höjt mig i många ämnen men ännu är jag inte glad! Skulle kunnat fått ett till vg i samhällskunskap som min so lärare sa att jag skulle få om jag jämförde två arbeten. Men vad fan får jag? Ett jävla g. Fittkärring, så jävla arg jag är!!!


K+

Trött,sliten och osminkad tjej men överlycklig över att gårdagen vart lyckad och att morgondagen kommer bli bäst! Åhh längtar sönder!


JUL HOS BRABBAN

Har inhandlat de sista julklapparna vilket känns otroligt skönt! Sitter i bilen och väntar tills resten ska bli klara på Apoteket. Sedan blir det hemåt. Mensvärk.. Ajajaj! Har träningsvärk överallt också, men det är väl bra? Har fått muskler i armarna, låren, rumpan och ryggen. Såjaa bellis. Ska hem och äta chokladbollar och läsa en bok. En mysdag sisådär. Skönt att bara ta det lugnt nån dag också.


23

Igår kväll när man kom hem så befann sig syster från Örebro och moster från göteborg här. Sen sent ikväll kommer mormor och morfar hit från Norrland. Nu blir det verkligen fullt hus och jag ser fram emot morgondagen. Klappar, julmat, tomten och bara umgås med dem man älskar mest och står närmast. Finns inget bättre!!
Funderar på att ta mig en tur till Amanda ikväll och mysa med henne dagen innan julafton. Finns inget bättre att umgås med henne såhär innan julafton. Hihi! Ska bege mig till insjön med the family och köpa de sista julklapparna. Adios!!


LEGENDS

Beger mig till legends med brudarna nu!


BLÄRRE

Gled runt på city gross och för första gången i mitt liv såg jag en blärre.. Tyckte det var rätt coolt faktist :D


TOARULLE

Tjaa!! Precis när Amanda och jag skulle ut från en affär för att bege oss till bussen så ser vi gurkan mitt framför ögonen på oss!! Snacka om överlycklig jag blir! Blattarnas stolthet var det ja!! Iallafall så ställde jag mitt framför han helt fokuserad på att ta kort kort. Sedan när jag ska gå så ser jag hur dem kollar och skrattar åt mig.. Så jag går dit och tar kort med han. Såg en annan kändis också! Detta är nog det bästa jullovet Ever. JALLA BRODER!!!! Snacka om glad jag är. Helt sjukt !!!


DONKEN

Njuter av min donken mat här. Inhandlat julklappar till mina syskon. Bra Isabella!!


VINST

Vi vann inte volleybolltuneringen men vi vann något som fan är så mycket bättre. Matchen mot lärarna!! I flera år har eleverna förlorat men nu för andra gången tog eleverna dem och det känns galet skönt. VINST VINST VINST!!


JULLOV

Dagen är inne!! Idag beger vi oss till kyrkan och känslan av att gå först i ledet är obeskrivlig! Efter oss går förskolan, åk 1, åk2 och så vidare upp till åk 8. Att gå först är något jag väntat på sedan 7an! Och nu är vi här. En termin har redan gått, en termin kvar! Fan vad fort det har gått. Helt sjukt! Vi får även platserna som jag längtat efter att få ha. En bra termin har detta varit, men nästa ska bli bättre, hårdare, mer plugg och mer frihet!!


I WANT YOU TO WANT ME.
TORSDAG

Morgondagen börjar närma sig och en hel del klänningar är packade tills imorgon. Vi fick nämligen killarna att gå med på att vara tjejer, och vi tjejer ska vara killar! Underbart!! Ska bli så kul att se dem skutta runt i tajta klänningar ;) hahah!!


NAMN

Sitter och parar ihop namn, tex herr nilsson och lilla gubben. Riktigt roligt! Dock är jag inte så bra på att para ihop namn. Men tur att dem i mitt lag är bra på det . Hehe!


GODMORGON

Chillar på no. Leker lekar! Känns bra såhär dagen innan att chilla sönder på lektionerna. Inge so, no eller matte. Så detta är en lugn dag där man slutar tidigt. Skönt!! Livet leker.


JOBBAR PÅ.

Jobbar här på att försöka bli bättre i halsen. Letar som en galning efter halstabletter här hemma. Helt brakig i halsen känner jag. Undra varför? äsch, efter en sån här dag skiter jag i hur många sår jag fått på knäna, höfterna eller hur många gånger jag gjort illa rumpan när jag slängt mig efter bollen eller riskerat mina ömtåliga armar för att kunna vinna. Det var helt enkelt värt all smärta jag fick stå ut med idag! Slog dock i vänstra armbågen där jag opererat förut så har lite små ont nu i efterhand. Och jag tror att jag känner av lite träningvärk i armarna också. WOOP WOOP!

SOMETIMES YOU NEED TO RUN AWAY JUST TO SEE WHO WILL COME AFTER YOU.


LIFE WON'T WAIT FOREVER


FAVORITERNA2

Kom på andra plats, dem vann med ett enda poäng. Men det surar jag inte över för jag hade riktigt jävla roligt idag. Dock lite sår här och där för att man slängt sig så mycket och så har man ont i halsen för att man peppat så mycket.. Hehe :) men det viktigaste var att vi hade roligt och det hade vi verkligen. På torsdag spelar vi tjejer i 9d och killarna i 9a mot lärarna efter kyrkan. Varför vi ska spela är för att vi är dem bästa tjejerna i 9d och dem är de bästa killarna i 9a . Sen är det en tradition att alltid spela mot lärarna varje år och en enda klass har vunnit, så nu tar vi dem pojkar och flickor!!


SEMIFINAL

Failat på förra rubriken..


SEMIFAL

Jaa!! Semifinal, äntligen!!


NU KÖR VI


TAGGAAA SÖNDER!!

Godmorgon! Lyckades väcka Alla med Mange bjuder som spelades från mobilen och då hör man S skrika " VOLLEYBOLL " jajemen!! Volleyboll var det dags för nu! Bilder kommer inom kort på våran outfit så håll koll!


MÄMÄMÄ

Här dunkas det Mange bjuder på högsta volym medans jag ska sova. Låten knarkas sönder och mina ögon faller ihop. godnatt på er tjejer!


TAGGAR

Imoron kör Vi första matchen 09.30-09.45 sedan
10.00-10.15 sedan
10.30-10.45 sedan
11.00-11.15 sedan...

12.30-semifinal
13.00 final!

Vad tror ni? Kommer vi till semifinal och sedan final? ;)
KÖTTAAAA!


ALLTING KOMMER BLI BRA TILL SLUT. DU SKA SE ATT ALLTING ORDNAR SIG.

Äter middag och ska snart bege mig till noret för att handla mat med mamma. Efter det drar jag hem till Andrea där jag och 7 tjejer till ska sova. Ska bli hur kul som helst! Men vem kommer somna först ? Ganska enkel fråga. Jo jag! Haha, typiskt mig att slå igen ögonlocken först av alla. Tänker inte lägga upp bild på hur jag kommer se ut imorgon för då får andra lagen se det. Så det blir en hemlis tills imorgon! Ni håller ut i 15 timmar skulle jag tro ;)


VI SPELADE SPELET OCH DU VANN.


TRÖTTIS

Kom precis till skolan. Det var ett jävla kämpande med snön alltså!! Men nu är jag här vilket lärarna säkert uppskattar starkt. Dock inte jag för jag är så himla trött, tröttare än igår.. Haha! Kanske ska säga till läraren att jag är här ? Jag glider som sagt runt i korridoren och chillar lite. Hehe


OHJA

Oh vad trevligt! Tänkte gå till skolan i den fina snön. Men när man kollar ut så ser man att det är ett omöjligt. Vi har 3 bilar, och bilen som ska ut sitter fast och det går bara att få ut på ett sätt så då börjar vi hålla på dem andra bilarna, skotta snö, putta mm.. Men har ändå klassråd så det gör inget om jag kommer försent ändå ;) heje


YOU DON'T HAVE TO LIKE ME, I'M NOT A FACEBOOK STATUS.

Godmorgon! Är äntligen fixad och klar . Första gången jag får tid över. Applåder till mig kanske ? Idag är det sista träningen på volleybollen ich imorgon är det turnering. Så nu är det träning till 100 som gäller här!! beger mig till skolan om ca 30 minuter och sen är det klassråd som gäller, har hål efter det för resten har språk och jag har hoppat av det som sagt(YES ) så då tar jag tag i lite arbete på hålet så jag slipper jobba hemma sen. Blir att sova hos Andrew idag också! Hejs svejs


...


GODNIHJT

Är bara för trött och lär somna i vilken sekund som helst. JAAHH, nu taggar vi skola imorgon då. Är ni också lika pepp som jag är?? Förstod väl det hehehe. Sov sött


SNÖSTORM

Kom precis hem från snövädret och nu sitter jag, Amanda och Erik och spelar Wii. Måste säga att dem suger verkligen sjukt mycket på det, CHOCKAD!! har en snygg kille på besök som sover här i helgen.. Dör lite.. Gud så pinigt! Och Gud vad trött jag är. Fan hemskt ju! Kommer vara ännu tröttare imorgon har jag en känsla av. Men vad gör det? Det är månad och volleybolltuneringen är på tisdag. Veckan ser väldigt lovande ut! På torsdag far jag och Amanda för att handla julklappar ( har inte köpt till mins småsyskon än ) och sedan är det 3 personer från idol som ska uppträda där. Intressant !


NATTEN TILL IDAG

Nu lägger vi oss. Amanda och jag ligger i min säng och sover.. Lär få lite sömn i mig innan mammas kompis son kommer hit. Han lär bli livrädd om han ser mig såhär. Rosa kläder, trött, sliten, och allmänt ful alltså. nej usch, lär ta tag i detta nu. GODNATT torrisar


FLUMMIGT

Sitter och rotar i Amandas möss låda. Snygg mössa jag hitta! haha känns som att alla mina inlägg igår handlade om Amanda. Kul liv! Skriver åtminstone inte om mens längre, så nu kan ni/du inte klaga på det ;) är jag inte rätt så snygg?


TE OCH FIL MED FLINGOR

Godmorgon, eller jag säger godnatt! noll sömn för min del, men vad gör det? Har haft det underbart med Amanda och det fortsätter även över söndagen! Nu väntar vi på skjuts för att kunna komma hem. Världens snöstorm, men vi klagar inte för det är fucking efterlängtat alltså!!


EN TRÖTT OCH VIMSIG CHEY????

Antar att alla ligger och sover nu.. Men inte jag! Amanda och jag skulle dygna men hon svek mig som vanligt så jag dygnar själv då. Tjena lillebror, är du vaken nu??? Önska han hade facebook så han kunde underhålla mig där. höhö! Lyssnar för övrigt på mange bjuder. Volymen är på max och huset skakar. Ohjaa min lördag har absolut varit den bästa på länge känner jag.  Man har verkligen aldrig tråkigt med Amanda och det menar jag. Hon är precis som mig fast lite snyggare och lite bättre. Nu blev du allt glad för att jag skrev et gulligt inlägg om dig? hihi ;) Känns lite läskigt att vara helt ensam på nedervåningen medans amanda är på övervåningen.. Helt kolsvart det är, enda ljuset som lyser kommer från datorn.. Så ni kan nog tänka er hur mörkt det är.

GODNATT/GODMORGON

Hoppas alla ni läsare sover gott och är otroligt taggade till skoldagen imorgon. Kan inte bli mer älskvärt än så! När jag kommer hem är det plugg som gäller för min del. Inte för att jag har läxor eller så. Men väljer att plugga frivilligt och träna lite varje dag så jag får bättre betyg för nu jävlar Isabella ska det bli bra betyg till sommaren. Önska mig lycka till?? :D verkar som att Amanda och jag dygnar idag, men själv förstår jag mig inte på folk som orkar vara vaken ett helt dygn. Jag slocknar bara på direkten!! Så vi får se om jag klarar det idag eller om jag somnar inom några sekunder efter detta inlägget. Hoppas alla ni hade en bra lördags kväll och kanske fortsätter det lite över söndagen också? Whatever. Sov gott ! ( vägrar ta bort Amandas underbara tröja för den delen och det innebär mer bilder på mig också ) tycker faktist inte det är så ego att ha bilder på sig själv på sin blogg. Jag skulle inte vilja läsa en blogg där jag inte vet hur den som äger bloggen ser ut eller en blogg där man laddar upp en bild på sig själv en gång om dagen. Då är det en riktigt tråkig blogg tycker jag! JUST SAYING.


ÄLSKAR VILLEMOS LOCKAR OCH AMANDAS KLÄDER. WEHOO

Jag och Amanda är vakna än och hennes rum ser förfärligt ut.. Ligger kläder överallt på hennes golv. Hehe, My bad !!! Men så otroligt fina kläder hon har, så måste haffa på mig några när jag väl är här ;) älskar hennes kläder, sa jag det?? Galet snygga.. DÖR!!


LOCKIGT AGAIN

Bytte tillbaka till lockigt då jag kände att man ser mycket gladare och man får ett livande ansikte. Vilket jag inte tycker man får när man har platt hår. Vad tycker ni? Passar jag bäst i platt hår eller lockigt?


MANGEEEE

Bjuder på tjusiga bilder såhär runt 12 på kvällen. Mys mys! Sover ni alla eller är ni vakna som jag är ?v


WHO YOU ARE

Lyssna och njut där min vän Erik sjunger och Amanda spelar gitarr!

LOCKIGT


HEMMAMYS

Amanda spelar Gitarr, piano och sjunger för fulla muggar.. Jag som trodde hon var värdelös på att sjunga. Men nejnej värsta grym hon är. Kul att folk kommer komma någonstans i livet medans jag kommer bli en soffliggare och mumsa i min chips varje dag. YES! Visste inte att hon kunde spela piano heller, hon slutar aldrig förvåna mig.. Hehe


SVALKAR VINDEN

Sitter hemma hos min efterblivna vän Amanda och lyssnar på svalkar vinden. Älskar låten! Måste påpeka att hon även är den segaste jag känner, sjukt.. Mobilen ska man alltid ha bredvid sig så man lätt kan få svar. Frustrerad tjej!!! Gassshh.!! Sitter här med en bulle på håret för att få lite fina lockar, har som sagt slutat platta håret och ska försöka hålla mig ifrån plattången. Det slits så mycket! Sen tycker jag det är fint när det är lite lockigt och hänger fritt. Naturligt helt enkelt :)


MANGE BJUDER

Som vanligt blev det ingen träning. Hoppade över den delen ;) men imorgon.. Då lovar jag att träna för eran skull!! väntar tills Amanda ska höra av sig så man kan dra nångång.. Sega jävel hon är! Inhandlade lite ( mycket ) grodds och en tidning för att koppla av lite!


I MISS YOU


HOW TO LOVE

Efter att kollat runt på massa snygga boys och underbart fina tjejer så ska jag nu sätta igång med lite träning. Armar, mage,rygg,rumpa och lår. Här ska det tränas i ca 1 timme och sedan beger jag och min familj till noret för att inhandla lite lördags gott. Men vi hörs då??


ME LAJK
HON VILLE MEN HON HADE INTE MODET.

BLACK AND WHITE

GUYS HAVE NO IDEA HOW LONG SOMETHING THEY SAID CAN STAY IN A GIRL'S MIND.
++++++++IF I COULD
THERE'S NO LIFE WITHOUT THE STARS,THE SUN,THE MOON, OR YOU.

THERE COMES A POINT WHERE YOU JUST HAVE TO STOP TRYING
BECAUSE IT HURTS TO MUCH TO HOLD ON ANYMORE.


WAG = WANTS A GENTLEMEN


WE HAD THE RIGHT LOVE AT THE WRONG TIME.

I'M A THINKER NOT A TALKER

Min dag :

Först blogga och svara på massa kommentarer, kika runt på nätet om jag har hamnat någonstans där ( polisanmälan isåfall ), sedan blir det att plugga lite matte och läsa fysik som fan, träffa amanda och kanske sova där (?!) om hon inte dissar mig för en kille vill säga. men det har jag full förstånd för. En sån snygging som hon kan inte vara singel resten av livet ju. Det går bara inte!! Men så ser min dag ut. Orkar inte flamsa runt så mycket idag när man är lite förkyld och hes. Detta är mina planer för dagen men vad som helst kan ju ändra sig. Kanske tillochmed träffar min vän linnea ( vem vet ) aja, mina dagar är ändå inte så intressanta ;) men jag ska iallafall inte vara kvar i huset. det är BESTÄMT!WE FOUND DRUGS IN A DOPELESS PLACE

Godmorgon mina fina! Förkyldningen börjar gå över vilket är bra men är fortfarande hes.. men tycker man har en snygg röst när man är hes, någon mer än mig som tycker det? hehe ;)
Hade världens bästa natt och drömde om att jag var mamma. Åh vad underbart det var! Tänk att ligga och sova med en liten bebis som ligger ihop kuran brevid sig. Så jävla gulligt! Ja mamma ska jag bli när jag är 18 ca. Följer mammas fotspår :D


AVSLUTAR DAGEN

Avslutar denna otroligt sega dagen. 3 timmars hål.. Varför i helvete går jag inte hem när jag har sånt långt hål?? Galet!! Hoppas att det blir lite mer fart imorgon för då ska jag träffa Amanda och det ska pluggas matte och fysik för fulls muggar . Go cat go!!! Hoppas ni alla har de trevligt på 16 + och ta det lugnt ikväll ;) säger bara kuk för att man inte är 16.. Menmen!! hade Nog ändå inte gått på det dumma evenemanget med tanke på att det är mitt ex som håller i det. Hehe! Nej men hoppas det går som han har planerat. Vet att han har kämpat med detta evenemanget länge så jag är stolt över honom och hoppas att allt går som han har planerat. Kram på er!


FRANSK MANIKYR

Tog bort det gamla och målade nytt! blev riktigt nöjd över denna målningen faktist. Men tror jag fyller i med lite mer vit nagellack imorgon för att få det lite mer jämnare . Vad tycker ni själva då? :)


I MIN ENSAMHET

Sitter och mumsar i mig kakor i min ensamhet på en fredagskväll. Ibland är livet för bra! Känner dock ingen smak av kakorna för att jag är så förkyld :( dumma virus!! hoppas eran fredags kväll är lite roligare, tror att jag har slagit rekord i att ha den lugnaste och segaste fredags kvällen ever.


STYLIST

Längtan efter att skicka in min ansökan till stylist linjen på plusgymnasiet i örebro. var på öppet hus där och kände att detta är något för mig! Smink, naglar, håruppsättning mm.. Då är jag åtminstonde inte den enda som gillar långa naglar och tycker det är fint så det är bra  :D Kände mig hemma direkt jag gick innanför dörren och det är verkligen fina tjejer där. Kul att gå något som man vill och få dela sitt intresse med många andra. Tror att mina 3 år i Örebro kommer bli grymt bra och få träffa fler vänner. Nog för att jag redan har många vänner i Örebro, men fler skadar inte! Längtar tills jag är där. Hejdå skitsnack, hejdå leksand och sist men inte minst.. HEJDÅ BITCHES!!!! Några månader kvar och sen är man i paradiset. Vad har ni alla 96or för planer att gå för linje? :)YOU CAN'T START THE NEXT CHAPTER OF YOUR LIFE IF YOU KEEP RE-READING THE LAST ONE.


VEM MÅR BRA OCH VEM MÅR INTE BRA?

Om folk bara matar på hela tiden då kommer det aldrig bli lugnt ! Jag är väl medveten om att jag inte har gjort något fel eller gjort det folk påstår att jag har gjort. Låt dem snacka för det verkar vara så roligt för dem. De verkar inte ha något bättre för sig. Jag orkar inte ge igen för något som jag knappt har gjort. Folk älskar att bråka, det är nog det bästa dem vet ! börjar undra.. Fortsätter ni hänga ut mig på nätet så kan ni räkna med en anmälan. Det är skillnad att skriva elaka saker och hänga ut någon. Ni behöver inte publicera bilder och namn på mig. vad är ni för människor? Har ni inget vett i erat huvud?! Ni verkar inte veta vad som är rätt och vad som är fel och det ska ni skämmas för. Jag står för det jag skriver och jag skulle skriva världens jävla taskiga grejer om er och nämna era hemligheter.
Men jag vet att om man en gång varit vänner och sedan uppstår bråk så ska hemligheterna ändå stanna hos en. man ska inte behöva berätta runt för att man är sura på varandra och vill få folk på sin sida! jag skulle kunna nämna vad som hände dig den kvällen som du nästan inte ville berätta för mig för att du inte kände mig. men du berättade ändå. Jag tänker inte sjunka ner till din nivå och göra så som du gjorde mot mig till dig. Det är bara inte värt det förstår ni väl själva? man lever en gång i livet, JA! Se till att göra något bra av det istället för att hacka på folk hela tiden och hitta på massa skit. Mår ni bra i er själva? För det verkar inte som det. Ni är inte klara i huvudet än märker jag.
Jag tycker mer synd om er än vad jag gör om mig själv om jag ska vara ärlig. 
Ni kan bara lägga av med det ni har skapat. Förstår att ni kan tycka det är kul att hacka och såra folk. Men i längden kommer ni ingenstans och i slutändan är det jag som står där med vinsten. Visst är det smärtfullt att se vad ni håller på med och att en del människor tror på det som sägs. Men jag tackar gud för att han skapat människor som är lite klara i huvudet och kan tänka och få sig en egen bild istället för att lyssna på det som sägs. Vill säga tack till alla er okända människor som smsar och skriver på facebook att ni finns för mig, att ni är på min sida och att ni skäms åt dem mm.. Guldvärda är ni!
Det är kul att en del verkar tänka på vad en 15 åring skulle kunna göra och inte kunna göra. Jag kan hitta på massa skit om er, redigera bilder och ta en annans kropp med erat ansikte på och sedan publicera på nätet så ni får känna hur det känns. Men sån person är inte jag till ett enda öre. Folk ska kunna skilja på vad som är rätt och vad som är fel, kan man inte det så behöver ni seriöst hjälp! Tycker synd om er. Allt handlar om ord mot ord men jag tror att den som snackar sanningen och vet vad som är rätt kommer få betydligt mer stöd än de avundsjuka människorna som får lov att hitta på saker.
Förstår att det kan vara svårt att säga något riktigt om mig för ni känner mig inte ens och vad gör man inte för att snacka om någon. Jo då ska man säga de värsta sakerna som finns men det kommer ni inte långt på. Ni kan glädja er åt att en del människor som inte känner mig tror på er, men dem som känner mig rätt vet vad jag har gjort och vad jag inte gjort. Jag försvarar mig inte mot ett missförstånd som egentligen skulle vara mellan mig och en annan. Men jag visste nog att folk skulle bli inblandade som vanligt. Ska det vara så svårt att diskutera som vuxna och låta saker stanna mellan två personer? Alla kottar ute i världen behöver inte lägga sig i ett missförstånd, och snälla gör er själva en tjänst. Överdriv inte allt större än vad det skulle kunna vara!
Lär hamna på någons facebook eller blogg eller vad som helst. Men visst mår ni bra av det så varsegod. Men ser jag mig nånstans mer på någons facebook/blogg så blir det en polisanmälan. Det kan ni räkna med efter hur mycket ni har hängt upp mig!!
Jag har faktist varit väldigt försiktig med mitt rykte för jag vet hur fort något kan spridas och det har jag lyckats ganska bra i 15 år. Men har träffat fel människor och då blir det som det blir. jag kan säga payback's a bitch! Men jag vill inte det . För de som har hört av sig gjorde det för att jag är så lugn och tar allt med en klackspark. Jag tar det med en klackspark även fast ni blir polisanmälda.  För gränsen har ni passerat för 100 mil sedan. Jag hoppas att ni innerst inne tänker efter vilka skador ni har orskat efter detta hos många människor, inte bara hos mig! Tänk på vad ni gör, ta er 5 minuter och tänk om det verkligen är värt detta! FOlk kan följa strömmen, det visar bara att dem inte är starka i sig själva och inte klarar att ta en diskussion med mig själv. Men det förstår jag också, för hur fasiken kan man argumentera med något som bara är påhitt när den andra bara baserar på sann fakta. Tänk till hörrni!!
( ska ni kommentera, skriv då inte anonymt är ni snälla. Hur fegt är inte det? Skriv erat namn så kan vi ta en diskussion sedan. men kommenterar ni anonymt så bevisar ni själva att ni är fega att möta mig och mina ord som ramlar ur munnen på mig. Sen vet ni väl själva att om ni skriver något taskigt kan jag spåra eran IP adress och göra en polisanmälan. Det har ni inte tänkt på va? Nej trodde inte det heller. men nu vet ni. Ska ni skriva något taskigt, skriv då erat namn istället för att skriva " du är elak, frusterad människa mm " Vem egentligen är elak utav oss människor? Och jag skulle inte säga elak heller. För jag hänger inte ut folk, jag nämner inte deras namn eller bilder. För där går gränsen. har man passerat den så är man påväg mot djävul hållet känner jag ) Tack och bock för mig! kommentera inte anonymt längre är ni vänliga. Så svårt kan det egentligen inte vara heller :) Ha en bra kväll alla haters, bitches, osäkra människor, självsäkra människor, underbara människor, godhjärtade människor. och stå för det ni gör,ALLTID! :)

LEVER FINT

Lever fint utav att ligga på köksgolvet och känna lukten efter maten som lagas nu. Vitlöksbröd!! Åh det är ju bara för gott måste jag säga. Avis pau? Det är lugnt, jag sparar några bröd åt dig med ;) mohaha!! Har inga planer för kvällen, bara tankar och jag tror att jag ska träffa en vän som jag inte träffat på länge så det ska bli riktigt roligt :)


DIKTER

Ska nämligen börja med diktanalys på svenskan och då kollade jag och några vänner igenom några dikter. haha stört sköna!

"Knulla, knulla livet ut
får du aids är livet slut

Om ditt hjärta nån gång brister laga det med
Karlssons klister

Killar behöver både ömhet och värme
Släng dem i elementet ¨så blir de både
Ömma och varma "


"Det finns en plats på jorden
Där solen aldrig ler
Den platsen heter skolan
Dit vill jag aldrig mer."

HELG


LUNCHA

Har hål ett jävla bra tag till. Från 10.30-13.00! Väntar på min vän Amanda och hennes vän som jag ska luncha med. Alltid lika roligt att äta med dem! Efter vi ätit så ska jag sätta igång med min diktanalys som jag för den delen inte vill veta hur det kommer gå. Lämnade in min bildanalys nyss och den var jag riktigt nöjd över och la ner mycket tankar i den. Så tror att det kommer bli bra betyg på den. Men som sagt, ska inte hoppas på för mycket :)


GODMORGON OCH TA ER I RÖVEN HÄLSAR JAG!


GODNATT

Att folk som man inte känner hör av sig och säger att min blogg är bra, att jag har bra personlighet och att det jag gör är rätt lär ju säga en hel del! Det uppskattas att folk som läser min blogg läser den för att den är bra, inte för att leta fel i det jag skriver! Sen om min blogg är så dålig som en del tycker kanske man ska göra något vettigt och sluta läsa min blogg? För det är inte kul att läsa en blogg som inte är bra. Beklagar att min blogg inte är för bra för er, men det finns faktist miljontals andra bloggar ! Så leta efter den bloggen som är tillräckligt bra enligt er och sluta klaga på min blogg. Jag bloggar endast för min skull och inte för någon annans, kom ihåg det!
Efter en dag där Facebook meddelande och sms har rullat in av fina okända människor där jag får beröm för min blogg så avslutar jag dagen med att säga godnatt och hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft!


KÄNN DIG SOM ATT DU ÄR DEN ENDA PÅ JORDEN
LIDER

Lider av en förjävlig huvudvärk som inte vill släppa sig, snoret rinner på som vanligt. Har stoppat upp papperstussar för att jag inte orkar snyta mig hela tiden. Nej jag har aldrig sagt att jag är normal heller ;) haha. Kan jag inte bara sluta nysa jämt? Är så otroligt känslig för starka dofter nu när jag är " sjuk " Känner mig så mäktig som går i 9an och kan göra vad jag vill mot dem yngre, så som 9orna gjorde mot oss 7or för två år sedan. Den känslan är ju obeskrivlig :D haha!! orkar inte mitt liv. dö dö dö dö

BRA LÅTAR

WE FOUND BITCHES

Gör saker som gör er lyckliga, om det inte gör er lycklig.. låt bli att gå den vägen då!
Livet har så mycket att erbjuda, varför slösa bort eran uppväxt för att göra något som sårar er och som ni mår dåligt av? Man är bara ungdom en gång i livet och ungdom är nog det roligaste att vara skulle jag tro! Så ta vara på eran ungdom och gör saker som får er att må bra. Lycka är grunden till en bra och fin framtid så gör något bra av livet nu! Sedan kommer framtiden när du är redo.


SO MANY BITCHES


IT'S HARD TO FORGET SOMEONE WHO GAVE YOU SO MUCH TO REMEMBER

Snorar sönder min näsa och dricker te för fulla muggar. Missar förmodligen volleybolltuneringen om jag fortfarande är såhär dålig. Men inte stannar jag hemma från skolan för då missar jag massa skit. Mina läsare rullar in, och jag tror jag vet varför.. alla catfight! tack till er som länkar min blogg, fortsätt med det :) aldrig fel med många läsare som sagt! Sen är det en annan sak om man hänger ut mig och då säger jag FUCK YOU bitch, ta er i röven!


APFLICKORNA

Har precis kommit in till visir där vi ska kolla på APFLICKORNA. Har lunch 11.45, magen min kommer låta som fan, så jävla hungrig..


CHILL

Kör på en chill outfit då man är Påväg till att bli sjuk. Snoret rinner och min röst försvinner.


I SLUTÄNDAN VINNER JAG.

Efter allt, vem är det då som vinner ? Jo jag! Det finns knappt något att prata om mig, därför ska man få lov att hitta på massa skit som för den delen är ganska pinsamt. Jag menar, ska ni snacka om mig så ta och snacka om något som verkligen stämmer och inte hitta på massa. För vem egentligen är det som mår dåligt? Jo du! Visst kan det vara kul att snacka skit ibland för det gör ens dag. Men aboo det finns en gräns och den har du passerat för längesedan! Jag skäms inte över att jag enligt dig ligger runt, rättare sagt du som ska skämmas som hittar på något sådant äckligt rykte . Jag vet vart min gräns går, vad som är rätt och fel och vad som är sant eller falskt. Men tyvärr kan man inte bevisa det för det är ord mot ord. Sen om folk går på det som sägs så är dem riktigt dumma i huvudet! Sen dem som känner mig rätt vet att jag är absolut försiktig när det gäller sånt. Så vill du snacka riktig skit gör det, men hitta inte på en massa för det skadar dig mer än mig i slutet vännen!


VIRUS

Lägger mig i sängen med virus i halsen och vet att jag har världens bästa syster och som har världens bästa vänner ! Woop Woop. Snygg va??


PALLA FLASHA SINA TUTTAR PÅ VARJE JÄVLA BILD

Palla flasha sina tuttar på varje bild, det däremot är äckligt! Jag länkar väl fan min blogg hur mycket jag vill på min facebook utan att du ska bry dig? menar, inte så fräsht att se dina tuttar på varje bild. Dock gillar ju killarna men jag skulle kalla det ......... varning!! Läs inte min blogg om jag bara skriver om " mens " ? Hahaha wtf?? Mens av allt möjligt lixom. Herregud.Vad är felet på dagens ungdomar nu för tiden?? Väx upp och sköt erat eget jävla liv. Eller är andras liv så mycket roligare än erat så ni får lov att lägga ner varje jävla sekund på att peta i andras liv???? // EN ARG,FRUSTERAD,IRRETERAD TJEJ

SÅ FITTIGT GJORT

Det bara kokar och bubblar inom mig. Halsen bränner sönder och jag är helt sliten.Tror jag fått virus i halsen ( kan inte få halsfluss då jag opererat bort halsmandlarna pga hade halsfluss för ofta )Helt sjukt vad mycket folk tröttnar ut en, man har ju ingen ork kvar. haha! Imorgon är det iallafall en ny dag, och som min vän F sa. Ny dag, nya tag! Ska kolla på film på visir " apflickorna " den verkar bra, någon som sett den? Sen är det fredag och sedan helg. Sen måndag och sedan.. VOLLEYBOLLTUNERING där vi levererar som vanligt. abooo vi köttar sönder alla! nej men tror det går riktigt bra. Som lag spelar vi riktigt bra, bara vi peppar varandra så ska det nog gå riktigt bra för oss skulle jag tro.  Någon som vill ta sig en match?

TELLING PEOPLE YOU'RE TIRED, WHEN IN REALITY YOU'RE JUST SAD.


IF YOU DON'T LIKE WHERE YOU ARE,THEN CHANGE IT.


FÖRSVARA DIG INTE

Jag har tänkt på en sak väldigt länge.. Vad hjälper det om man försvarar sig själv? Hjälper det verkligen? Ska man behöva försvara sig mot allt varje dag. Man bör egentligen inte försvara sig mot det som snackas om en. För man vet vad som är rätt och fel och vad som är sant eller falskt. Sen är dte upp till varje person att tro på skiten som snackas eller inte. Man kan inte tvinga folk till att tro på en för det är upp till en. Sen om man är väldigt iskall av sig så kan man hitta på världens äckligaste rykten som inte stämmer till något och få folk att tro på det för att det låter så sant.. Men jag menar, folk kommer inte trycka ner dig för att du inte tror på dom. Ligg lågt och med tiden kommer folk ångra sig att dem trodde på en lögn. För sanningen kommer alltid fram eller senare. Om det nu tar 1 år tills sanningen kommer fram får det ta så lång tid. För den kommer alltid fram. Jag tänker inte försvara mig mot det som snackas om mig, bara roligt att se hur folk kan vara så dumma och tro på det som sägs. Jag låter inte folk trycka ner mig med dumma kommentarer och blickar längre. För jag är stark, starkare än så!  Jag ser smal och klen ut. men innut i är jag starkare än alla på min skola tillsammans. Försök, men ni kommer misslyckas.

DET ÄR BARA INTE VÄRT DET LÄNGRE FÖRSTÅR DU VÄL.GRÅT INTE ÖVER NÅGON SOM INTE ÄR VÄRD DINA TÅRAR!

Nu ska jag förklara lite hur det ligger till! Och jag vet att det man säger bara är ord, ingen vet om det är sant eller falskt förutom en själv! Eftersom folk inte lyssnar när man diskuterar i verkligheten så kanske ni åtminstone kan se vad jag skriver! Jag börja prata med DIG för att hjälpa DIG för att du mådde dåligt, det var endast därför ! När du sa att jag fick dig att må bättre så gjorde det mig glad och fick mig att vilja hjälpa dig ännu mer ! Men allt verkar vara så ouppskattande enligt folk. Så nu får man skit för det man gör! Jag gillar inte dig, jag gillar C. och ditt kärleks sms var väldigt fint men skulle inte kunna skriva något tillbaka för det skulle såra henne som
En gång vart min bästa vän. Därför valde jag att hålla detta på en schysst nivå och endast få dig att gå vidare och få dig att må bra igen. Jag är inte ute efter bråk för jag fått nog av det. Det enda jag ville var att hjälpa dig och få dig att må bra igen men det verkar vara för mycket problem för andra! Allt har blivit ett missförstånd, JAG HAR INGA KÄNSLOR FÖR HAN, det var endast kompis nivå då jag har känslor för en annan!


DÖDDAAAA

Är så jävla arg!! Fick g i matte , fysik, teknik och kemi.. Vg i biologi. Men har inte jobbat med teknik, kemi eller biologi. Så det är de gamla betygen jag söker med och det tackar jag Gud för.!! Men har snart vg i matte så det känns bra, nu jävlar ska jag anstränga mig som fan! För här ska jag ha vg i alla ämnen. Punkt och slut! Ska läsa kemi varje dag och matte ska jobbas varje dag. För vägrar stå på skolavslutningen och gå ut med g i no och matte!!


CHILLAR PÅ SKOLTOAN

Hade nyss so där jag lyssna på en redovisning i 30 minuter.. Den var bra men mina öron stängdes av efter halva redovisningen.. Sedan kollade vi på hur många lingon finns det i världen de 10 sista minuterna av lektionen. Och nu har jag rast. Chillar stenhårt på skoltoan med min mensvärk.. DÖÖ!!


UT I REGNET


TIPS

Många verkar ha det problemet att håret aldrig blir platt, att det blir lockigt igen efter 1 timme man plattat mm.. Därför rekommenderar jag stark denna!! Med bara ett drag så blir håret platt, det håller sig platt hela dagen, när du går och lägger dig och sedan när du vaknar igen. Så håret är platt i ca 2 dagar vilket är sjukt bra, då slits det inte lika mycket om man ska platta varje dag. Så dissa era värdelösa plattånger och köp denna för ca 500?


DAGENS

Godmorgon! Sitter och äter frukost och ska snart ut i plasket. Tur att man har snygga stövlar då!! Slutar 12.45 vilket känns förjävligt skönt. Men sitter nog kvar i skolan och jobbar lite så jag slipper ta hem och jobba. För alla vet hur det slutar, när man kommer hem sätter man sig bara vid datorn och kollar Facebook.. Nj så det är bäst att jobba i skolan tycker jag!


MINA GAMLINGAR


NO TWILIGHT

Blir ingen twilight för min del.. Lägger mig med en otrolig mensvärk istället.. DÖÖ!! Orkar inte med mens längre. Funderar att stoppa upp en spiral för är så less på att ha mens jämt. Har ont i min tumme och där blöder det också. Allt kan ta sig i röven. Ok?!?!


Boyce Avenue

sitter här i min ensamhet och väntar på någon som ska göra mig sällskap och hålla mig vaken tills twilight börjar. Glömt bort vad twilight handlar om, så det ska bli kul att få en liten tillbaka blick! Lyssnar på Boyce Avenue.!! så sjukt jävla bra! Älskar låtarna dem gör om, så fint. Svarar lite på fina kommentarer och njuter av den fina kvällen, amanda och jag bytte jacka igen, jihaaa :DDD


PERFECT


YOU HURT ME BUT I STILL LOVE YOU

Amanda åkte hem för ett tag sen, hunnit tagit en snabbdusch som var behövligt! Kan inget annat än säga att Amanda är min enda bästa vän här i Leksand. Så underbar brud! Ni vet när man skrattar åt en sak som vi tycker är sjuk kul medans resten står som ett frågetecken. Det är ett bevis på att man har en sann vänskap. Det är verkligen aldrig tråkigt med henne! I helgen kör vi igen, massa skoj då , verkligen! Jaaahh Amanda ! Älskar dig mitt busfrö


VIKTIGT

Lirar cod( Wii ) på min spelhörna! Riktigt roligt. Går sämst för Amanda, men vad förväntar man sig av henne ?? Ingenting egentligen ;) sanningen där Amanda.. Hehe. Ikväll är det twilight!! Hoppas man är vaken tills dess, viktigt!


FIKA

Efter lucian så samlades alla och nu fikar vi, mumma! Lussebullar och festis, gott :) men ska fika vidare, hörs!


LUCIA


STRESSIG MORGON

Efter en stressig morgon beger jag mig tidigt till skolan. Ska fixa fika till luciatåget, tända ljus, klippa band & glitter mm. Till min hjälp har jag emilia och Sabina med mig. För att inte missa lucian så är det bäst att allt är fixat innan så det blir att vara i skolan tidigare än vanligt. Bilder på luciatåget kommer senare.


FIRST TIME

På första gången på väldigt länge hann jag äta frukost. Känslan efter det var obeskrivligt underbart. Nu har magen fått i sig lite käk!


GODMORGON

Vakna av mamma spring i huset, går ut och kollar vad det är och mamma står ihopkurad och påklädd. Kan bara betyda en sak, AKUTEN! Så mamma drar till akuten med hennes vän och jag tar hennes roll som mamma!


FRANSK MANIKYR

Har precis gjort fransk manikyr, vackert ! Ska käka lite kakor och läsa en bok. Efter det blir det en lång och vacker sömn för min del. Godnatt!


FALLING FOR A PERSON YOU NEVER THOUGHT YOU'D FALL FOR


MYS MED CANDY

Pappa sparka mig från datorn för han skulle ha den. Hamna på golvet med denna skönheten då . Massa mys!


SHOES


TO THE WORLD YOU MAY BE ONE PERSON BUT TO ONE PERSON YOU MAY BE THE WORLD

En stark, självsäker, omtänksam, trevlig, social person är du. Jag har svårt att säga att du är som alla andra, för det är du inte. Du är mil ifrån det. Du är du. Man brukar säga att han är hon och hon är han. Men du är du. Det finns ingen som är som dig och det kommer aldrig finnas någon som är som dig. För du är speciell och speciella personer är svåra att finna. Jag vet att jag sårat dig flera gånger med dumma kommentarer.. men jag vet inte varför egentligen och vill inte veta det exakta svaret heller. Men det kan vara pågrund av avundsjukan. Att det går så bra för dig i skolan, att du känner sjukt snygga killar, har egen lägenhet, har grymt bra personer i omgivning. Jag vill vara som dig och ha det livet du har. Men du har kämpat för att få detta livet. Därför sträcker jag på mig och är glad för din skull att du kommit så långt. Alla säger " önskar jag inte hade en storasyster/storebror " och det har jag sagt miljontals gånger också och dte ångrar jag över. Är glad att jag har en sådan fin och jävligt bra syster som jag har. Vem ska visa mig vägen om inte du? Vem ska säga vad som är rätt och fel om inte du? Vem ska pusha mig genom allt om inte du ? Vem ska finnas där för mig och stötta mig om inte du? Jag kan inte tänka mig hur det skulle vara om jag inte hade dig som storasyster, vill inte tänka den tanken. Uppskatta det ni har, för jag uppskattar min storasyster mycket nu! jag gjorde inte det förr. Men nu när man är ifrån henne varje dag så inser jag att jag har slösat tid på att bråkat med henne, varit osams med henne och sagt taskiga saker till henne. Jag har inte varit tacksam för en sekund att jag hade henne när hon bodde hemma. Sån stor plåga var hon för mig. Men nu inser jag hur mycket jag saknar att ha henne i mitt hus igen, att ha henne några meter bort, att ha myskvällar tillsammans och göra massa bus mot pappa tillsammans. Jag saknar det, jag saknar dig! Nu kan vi inte göra sånt tillsammans. Men du är bara ett samtal bort vilket är bra. Men det är inte samma sak. Vill ha dig hos mig när jag ska berätta saker för dig, vill inte bara ha dig i örat på mig. Att förlora dig skulle vara som... att jag förlora min mobil. Värre till och med! och då är det hemskt, för du är allt jag äger, någon som jag vet aldrig kommer lämna mig och det jag säger stannar hos dig, om du inte har min tillåtelse att berätta för H. jag älskar dig så som mamma och pappa älskar varandra, jag älskar dig så som mormor och morfar älskar varandra. MYCKET!  jag kan verkligen inte skriva med ord för hur mycket du betyder som mig. Du är inte bara min storasyster, du är även min bästa vän.  Jag älskar dig syster Pau.


JAG FÖRSTÅR INTE

Ska det vara så svårt att få hjärnan att börja tänka igen. Det står helt stilla i mitt huvud och jag får inte fram en enda tanke. Jag vet inte vad jag vill längre. Jag ville bli flygvärdinna, jag ville bli modell och jag ville bli stylist. Nu vill jag bara bli mig igen. Alla bitar som satt på sin plats för första gången har börjat falla sakta. Varje dag lossnar en bit från mig och jag känner mig tom. Väldigt tom. Jag saknar någon, jag saknar personen som stod vid min sida hela tiden och stöttade mig. Vi var som tvillingar, gjorde jämt som den andra och höll ihop oavsett vad. Lät inget komma i mellan oss. Men man kan inte ta folk för givet, det har jag lärt mig efter ett förhållande på 8 månader. Jag tog han för givet och ville ha han vid min sida jämt, sen när man får höra att det är slut brister man ut i tårar. Inte för att man förlorar han, utan för att man blir ensam. Jag vet inte vad som gör ondast.. Att förlora någon man älskar eller sin bästa vän. Båda gör lika ont och man känner sig alltid lika tom. Men såhär tom har jag aldrig känt mig. Människans svaghet är nog att vi tar folk för givet så lätt, sedan när man sakta börjar glida ifrån varandra så kommer tankarna upp " vad har jag att leva för egentligen ? " Ett tag var allt bra och allt gick som jag ville, men nu är jag tillbaka på ruta 1. Där allt går emot mig. Det svåraste med att när man glider ifrån varandra är att man inte kan göra något åt det hur mycket man än vill. För det finns en anledning till varför man börjar glida ifrån varandra och varför man aldrig hör av sig till varandra. Det finns en anledning till allt man gör men jag kan inte se den anledningen. Den ligger gömd någonstans där bakom molnen. Man ställer miljontals frågor, men man får inget svar. Ett svar skulle underlätta ens vardag så himla mycket.
Jag är trött på stället, på de hockeykillarna som tror att de är något och skriver till alla tjejer i Leksand. Ska ni skriva till mig, sitt då inte och skriv exakt samma sak till min vän? du vet vem du är äckel! Vill få ut min ilska!! Till en börja verkade du schysst, trevlig, omtänksam, gullig och du var ju ganska snygg. Men du skrev till alla tjejer i leksand! Vad fan är det för början när man är nyinflyttad? Du förtjänar det snack alla snackar om dig, du förtjänar att ha alla tjejer emot dig för du har sårat varje jävla tjej du skrivit till! Va inte stolt över att du varit med i tv pucken och att alla tjejer lägger till dig på facebook och vill ha ditt nummer. För du är precis som alla andra killar som var med i tv pucken! Det som sårar mest är att få höra världens gulligaste saker ( vem vill inte höra sånt av en kille ) och sedan skriver du exakt samma sak till mina vänner. Den känslan när man känner att man är den enda han skriver med, att man är den enda som betyder något för han och att allt han sa kom från hans hjärta. Känner mig lurad och äcklad att jag trodde på det och kände mig annorlunda och speciell jämfört med resten av tjejerna. Men det visade sig vara en lögn. Var exakt som alla andra och inte alls något betydelsefull. Du sårade mig, och du förtjänar att bli sårad och få smaka på smärtan du gav mig!


ALLT ÄR SÅ TOMT,JAG SAKNAR DIG

SOMETIMES WE NEED TO FORGET SOME PEOPLE FROM OUR PAST,THEY JUST DON'T BELONG IN OUR FUTURE.


OTURSDAG

Katastrof dag!! Hade teckenspråksprov som resulterade med ett mvg ( tror jag ) sedan var det dags för hemkunskap. Ingen matlagning, utan städning! Gick så bra så ända tills jag skulle in i ugnen och torka, resulterade med en blodig tumme.. Kom åt något och skar upp 1-2 cm.. Blödit över två timmar och det blöder lika mycket som i början.. Ont gör det! :(


LINGONVECKAN

Ögonlocken börjar slå igen och med det säger jag godnatt såhär vid 8 tiden på kvällen. Dagen var bra men väldigt tröttsamt och sliten.. Och jag bara älskar att bada när man har lingonveckan.. däremot är det jäkligt skönt att basta har jag märkt, så avslappnande och skönt. Det lugnar verkligen ner en ! ( min fina tös på bild som är storasyster till bebisen innan )


MOMMO&MOFFA

Kom precis hem och är hur trött som helst.. Bläddrat igenom lite foton som jag tog från källaren. Hitta en väldigt vacker bild på mormor och morfar. Förresten såg ju min morfar ganska bra ut när han var yngre, bra haffat mormor! Föralltid i mitt hjärta, jag älskar er.


ÄNTLIGEN

Äntligen får jag göra det jag alltid velat göra, ha en egen matta och köra sin röda bil på. Ibland uppfyller barn ens drömmar :D


JULMAT

Åh vad mätt jag är! Har fått i mig mycket mat, efterrätt och många frukter. Känns som att jag ska explodera snart.. Hehe! Sitter på toan för känns som att jag ska spy, så mätt är jag! Men är populär bland småbarnen så alla står utanför dörren och väntar på mig. Men jag ska inte klaga, tur att jag är populär bland några iallafall ;)


LOVE

Ha precis badat klart och nu har jag tagit rollen att vara barnvakt. Väldigt roligt! Älskar barn, så söta! Stolt över denna lilla flickan. Ska vara barnvakt på fredag. Hela eftermiddagen, kvällen, natten och morgonen är denna tösen min. Ska prova på hur det är att vara mamma i en dag hihi :)


JULBORD

Nu ska familjen åka till ett hotell och bada lite och sedan äta julmat. Mums vad gott! Dock känner jag mig inte för att bada, vill bara äta god mat. Ett år sen jag åt julmat sist. Hör av mig när jag kommer hem eller får tillfälle till att blogga igen, puss hej


VI SKA PÅ FEST, VI SKA PÅ FEST OCH DEN SOM DRICKER MEST SKA FÅ HÅNGLA MED FLEST

Drar ut på fest nu. Känner mig inte alls sugen på det.. Men vad gör man inte för sina vänner ? :) tror iallafall det blir en rolig kväll, trött jag kommer vara imorgon också!! Hade kunnat sova hela dagen idag faktist, så trött var jag!! sov sjukt dåligt och det lär jag göra inatt. Newkid i mitt hjärta!


Tears don't mean you're losing, everybody's bruising. Just be true to who you are


OMGOMGOMGEftersom att han skrev sin mejl så ville jag skriva något fint till han, och gissa vad?? HAN SVARADE!! toppen kille det där.

THIS TIME LAST YEAR EVERYTHING WAS SO DIFFERENT

Hej SKÖNHET!

DRUNK ON LOVE

Tjena! Är i en lokal med några flickor och två pojkar och spelar volleyboll, grymt roligt!!


BAS.


people's bullshit and fakeness are the main reason why I like to be alone.


GO TO HELL WITH YOUR APOLOGIES.

Hur kan jag säga om din röst är vacker?
Jag vet ju bara att den genomtränger mej
och får mej att darra som ett löv
den trasar sönder mej och spränger mej.

Vad vet jag om din hud och dina lemmar?
Det bara skakar mej att de är dina.
Så att för mej finns ingen sömn och vila,
tills de är mina.TUGGA TUGGA

Är dö kär.. Drömde om newkid.. GALET!!!!!!!!!!!!! Och vet ni vad ?!?! Jag fick hålla hans hand, tog på hans ben,jacka och mage .. Mums.. Nej men nu lugnar vi ner oss. Ligger i sängen och ska snart upp och börja dagen. Ska spela volleyboll klockan 12 på åkerö, grymt !!


SNÄLLA BLI MIN

Går och lägger mig till kärleks fulla låtar och drömmer mig bort.


LOVEEE

Har haft en toppenkväll med min vän Linnea. Fjortisar som springer runt, blattar och svenskar som leker blattar, gangsters mm... Vad mer kan bli fel? Men hade en riktigt bra kväll och newkid har gett en glädje i mitt liv,åh så underbar kille! Bara älskar dig..


NEWKID-COZ

Vem är idiot jäveln som kommer fram och kaxar sig? jävla fittbarn som leker blatte... Det värsta som finns när svennar leker blattar. Snälla, du kommer aldrig bli som mig! Okej gubben? Jag svär på Gud när jag säger det här, men var verkligen såhär nära på att slå av kulorna på han... BLÄÄ!!!


LÅT DOM DU ÄLSKAR FÅ VETA DET


UTGÅNG

Drar ut i snövädret.. Hej krulligt hår och sminket rinner, mamma snälla?


THE MORE YOU KNOW WHO YOU ARE, AND WHAT YOU WANT, THE LESS YOU LET THINGS UPSET YOU.

when someone leaves your life, you can't do anything about it.
Only that someone has the choice to come back.

HOMEHOME

Gick hem från skolan, mådde inte alls bra.. Men nu taggar jag inför ikväll! Ska snart börja fixa mig och så :) kommer bli en riktigt grym kväll!


OM HAN VAR DIN FÖRST, LÅT INGEN ANNAN TA HAN.

Blöta glasögon.


ÅNGRAR DIG

vem ska rädda världen nu?


NEWKID

Håret blev lite mörkare och utväxten är över täckt. Idag blir det en grym dag/kväll/natt. Nu väntas ett äckligt matteprov sedan möte, möte hål i 3 timmar, idrott, musik och sedan blir det Borlänge med Linnea. Kupolen, donken och sedan... NEWKID!! Längtan är stor efter Snyggingen!


FÄRGNING PÅ G

Less på min hårfärg som jag har nu, så fixar i lite slingat så jag får lite röd nyans i håret. Tror inte det kommer bli bra, men så säger jag alla gånger jag färgar mitt hår och det slutar aldrig förvåna faktist. Hoppas det blir lyckat bara :)


CAMWOW

Avundsjuka ?


IF YOU'RE BRAVE TO SAY GOOD BYE, LIFE WILL REWARD YOU WITH A NEW HELLO.

Kan inte säga mer än.. Trötta tjejer!


UTPRÖVNING

Fick något papper på no:n där vi skulle svara på frågor. Blev det ett bra svar Mm så kanske det blir med i ett nationellt prov om 5 år. Kan glömma på direkten att mina svar kommer stå med. Helt oseriöst! Tror de själva att jag kan svara på deras frågor ? Haha...


BUBBLAN


++++

Chillar i skolan, har precis käkat mat.. Äckligt! Dör av hunger.. Nu ska det spelas bubblan, ciao


LOSE YOURSELF

Ligger i sängen medans det lyssnas lite eminem från min dunderfina iPhone som jag vill ha nytt skal till.. Snälla söta rara mamma? ser en svart dag imorgon, SEGT!


I MAY LOOK CALM, BUT IN MY HEAD I'VE KILLED YOU 3 TIMES.

Känner mig som världens skolflicka på bilden ! Juste, har glömt berätta om min dag idag.. Kände att jag bara ville ta livet av mig. Var på kommunen i 4 jävla timmar och lyssna på arbeten. Intressant? NEJ! satt och lutade mot alexandra och kände hur ögonlocket börja falla ihop.. För att inte somna så börja jag köra temple run som resten gjorde. var hur ointressant som helst. Det enda som föll mig i smaken var väl att lyssna på brandkvinnan.. Men det jag var intresserad av fanns inte. FML! Nästa gång vi ska till kommunen eller banken... DÅ STANNAR JAG HEMMA och tar sovmorgon!

VÄRLDENS BÄSTA, MIN FÖREBILD!

världens bästa!

ETT ÅR

För ett år sedan exakt befann jag mig i Thailand och hade det underbart. Idag var sista dagen i Thailand vilket jag grät över. Imorgon åkte vi hem till Sverige. Saknaden efter Thailand är stor! Ett väldigt fint land. kärlek! I maj blir det en till utlandsresa men vart vet jag inte, det är nämligen en överrasskning vilket jag ser stort fram emot.

YOU'RE SO PRETTY. BUT YOUR PERSONALITY KILLED IT.


WITH AMANDA

Tjenis! Är med Amanda hemma hos mig. Slutade runt 11 idag, hur Nice är inte det ? Men fråga mig fan inte varför jag stannade kvar i skolan till 15.00 haha.. Kan knappt bärga mig till helgen. Blir att vara med Linnea på fredag och se newkid och resten av helgen är man med Amanda. Kärlek! LÄNGTAR :D har redovisning imorgon och matteprov på fredag vilket känns tungt.. Men det ska nog gå bra :) vad har ni för planer i helgen då?


SIAROC ME OUTÄrligt, Rihanna har blivit sjukt jävla grym!

I NEVER WANTED TO SAY GOODBYE


SVARAR

svar till Frida K : Det är inte min jacka utan jag och min kompis har bytt jackor, men det är Abercrombie och jag vet inte vart hon köpt den eller hur mycket den kostar. Men kan återkomma med svaret senare när jag tagit reda på det. Kram!

NEWKID

Fick nyss två bh:ar av mammas kompis vilket uppskattades stort. Väldig behövligt kan jag säga! känns som att min helg kommer bli bra. Speciellt fredagen då ja.. Tro det eller ej. Men jag ska på coz vilket var två år sedan sist. Men jag har en speciell anledning och det är att newkid kommer dit! Vilket man inte får missa för jag verkligen älskar han. Så fredagen ser jag emot starkt hihi :)


I HOPES YOU WANT TO STAY FOR A LONG TIME, BECAUSE MY HEART REALLY LIKES YOU.

DON'T WORRY, JUST BREATH. IF IT'S MEANT TO BE, IT WILL FIND IT'S WAY.


..

Visst kan man känna sig en aning lurad när man gråtit till detta klippet och det nu är fejk.. Men videon fick många att tänka om och inse att det finns folk som har det jobbigt och blir brutalt mobbade! Så ja och om det var fejk, videon fick folk att se bort från allt det goda och verkligen fatta att någon utsätts för sånt här i varje dag i varje jävla skola överallt! Det kan kännas dumt varför han gjorde såhär.. men jag ser det både negativt och positivt! Han tänkte sig in i en annans situation och på så sätt " hjälpa dem " som har det såhär och jag menar, hur många har inte tänkt om rejält efter detta? STARKT GJORT AV HAN!

MÄTT TJEJ!

Hade hemkunskap som sista lektion, och jävlar vad mätt jag blev.. Helt sjukt alltså!! Julbaknining, mums. Varje grupp fick varsin sak att göra och jag stod för pepparkakorna. Pepparkaksdeg, så jävla gott! Men känns som att jag kunde fått minst 10 pepparkakor till om jag inte ätit så mycket deg. Mår illa och känner mig inte alls bra nu.. Dumma deg!


FINT


LIGGER LÅGT

Tråkigt att säg detta.. Men återkommer i helgen Igen, har som sagt fullt upp denna veckan med massa läxor, redovisningar och prov. Hoppas bi kommer tillbaka på fredag! Puss och kram!


IN DA SCHOOL

Godmorgon! Sitter i skolan nu, kom hit ganska tidigt faktist så sitter med några killar i min klass. Vågade inte åka bil idag för min lillasyster vägra vakna och hon är så seg idag så då tog jag och gick istället så jag slapp komma försent. Bra va? Ordentlig tjej var det! Ska hämta mina böcker och sedan springa upp på lektion, hejs


DAGENS


TAPPA ANDAN

Är så uttråkad så ligger på golvet och typ sover och sedan kommer världens största hund och sätter sig på mig och nu ligger den på mig. Tror jag dissar killar nu! Stora mysiga hundar är fan så mycker mysigare och bättre än killar, eller har jag fel tjejer ? :)


TRÖTT CHEY

Är sjukt jävla trött.. Känner hur ögonlocken börjar falla ihop. Det blev en lång och skön natt med Amanda. så förstår varför jag är trött också.. Snygg CHEY som är en trött CHEY och som vill sova i sin sköna säng. Eller jag sov fan i en grymt skön säng inatt som inte är min.. Nämligen mammas kompis sons säng.. Blir min framtida säng som jag kommer sova i på helgerna!


JUSTIN BIEBER, MY LOVE!!

BUT I'MMA BE UNDER THE CAMELTOE


HAVE YOU EVER WANTED TO CRY JUST BECAUSE YOU KNOW THINGS WILL NEVER BE THE SAME


DET FINNS EN ANNAN SIDA DET FINNS NÅGONTING JAG ALDRIG SER.

skulle behöva jobba matte inför provet som är på torsdag. Jag vill, men kan inte koncentrera mig. Massa tankar som far omkring i huvudet på mig. Jag vill men kan inte och det är ditt fel.


KÄNNER DU LYCKAN GENOM SORGEN?


FINNER INGA ORDHemskt!
IM NOT GOING TO KILL MYSELF. I JUST NEED TO GET THIS OUT HERE. Jag såg redan från början att han är inte lycklig, han behöver hjälp den stackars pojken. Men jävlar vad stark han är måste jag säga. hade det varit någon annan så hade den tagit livet av sig själv. När man mobbar någon så tänker man inte på hur mycket man sårar den personen. Vad händer i värsta fall om människan man mobbar tar självmord?Fyfan vad jag skulle må dåligt om jag fick veta om en person tog livet av sig pga mig.. Varför inte bara fokusera på sig själv istället för att trycka ner andra. Varför kan inte alla bara vara snälla och trevliga mot varandra? Man behöver inte vara bästa vänner men man behöver även inte hata varandra. Vi lever trots allt bara en gång, varför inte göra något bra av det livet och sluta bry sig om andra och hacka på andra. Varken personen eller en själv mår bra av det. Tänk på vad ni säger och gör.. Vi vet inte hur personer är när dom kommer hem, dom kanske gråter floder och känner världens hat av alla, dom kanske inte orkar gå till skolan. Att gå upp ur sängen varje morgon kanske är världens match för dom medans det är som en dans för andra. Hoppas ni som jag tänker till efter att sett detta klippet. Och ta till er och skäms ni som är medvetna om att ni hackar på en person varje dag!!

OM HON INTE FATTAR, BÖRJA OM IGEN.VACKER TJEJ!


I OFTEN WONDER IF HE EVER THINKS OF ME

Har varit så extremt dålig på att lägga ut bilder som jag själv tagit.. Men förbered er för bildbomb! Snart kommer det en hel del, ska bara få över alla bilder till datorn förstås ;) Har varit en lyckad helg med denna fina amanda. Blir en lika bra helg nästa helg också för då sover hon hos mig igen :D woop woop!! Hur mår ni annars då? Jag mår faktist super, allt flyter på som vanligt och det kan bara bli bättre just nu känner jag. Är hur kär som helst i mina vänner, vem behöver en kille egentligen.. Dem kommer en vacker dag i framtiden. Just nu vill jag bara ha kul och njuta av vad livet har att erbjuda som 15 åring. PEACE!SEAN PAUL- SHE DOESN'T MIND


WORDFEUD

Spelar Wordfeud såhär på morgonen mot amanda som ligger 1 meter ifrån mig. Fick mitt högsta poäng ever!! 48.. Snacka om bra jag känner mig :D någon som vågar ta sig en match? Bara att lägga till mig så kan vi ta en match.. Om ni vågar förstås ;) ses där . Puss gurkor!


JU MER DEM SPOTTAR PÅ MIG DESTU SNABBARE KOMMER JAG BLOMMA!

HEJSAN HOPPSAN FOLKET! Varför bli tillsammans med en 98a som i hela fridens namn inte har fått mens när man själv är 95a??!! 13 ÅR, KOM IGEN!! Varför i hela fridens namn säga att folk som varit otrogna är svin och inte är något att ha... NÄR DU SJÄLV VARIT OTROGEN ?!?! Folk bör tänka på vad dem säger. Skämmer bara ut er själva!! Fuck er som snackar massa skit. Anledningen till varför vi har lång fingret är pågrund av er!!


GODMORGON/GODNATT

Godmorgon ! Vaknade mitt i natten av en stor hårig hund i min sång, mysigt!! Sen vaknade jag nu av snorungar som har tvn på.. Känslig tjej för ljudet. Drömde lite drömmar om fina människor.. Om dom bara kunde gå i uppfyllelse så skulle väl det ha varit riktigt bra! Vill också ha körkort och glida runt mitt i natten. Godnatt igen!


WEHO MARMELADE OCH CHOCOLATE

alltså wtf!! Trodde ärligt Sverige skulle vinna.. Men som vanligt ska det alltid vara något fel på de andra länderna. Vet dem inte hur BRA MUSIK ska låta ? Jävla sär länder.. Blir så arg och besviken. Men vi älskar dig Erik, bra jobbat! Och de länder som gav Sverige en 8a vilket bara var två, ni är guldvärda.. Hör ni det?!


ÖREBRO-LEKSAND

Hemma efter en hockeymatch med Amanda där Örebro vann med 5-4 ( STOLT ) har fixat lite smått och gott och snart blir det att sätta sig framför tvn och kolla på junior eurovision sång kontest ( stavning ) en vän sjunger nämligen där så då håller vi tummarna för ERIK RAPP- FALLER! BRA KVÄLL, BRA KVÄLL!


JULMARKNAD

Blir julmarknad med Amanda snart, sedan 16.00 ska vi kolla hockey, ovanligt att jag går på hockey faktist :) menmen! Har inget bättre för mig idag. Svinkallt är det ute så drar på mig vinterjackan ännu en gång. Känns dumt när det inte är någon snö! Men kommer frysa ihjäl annars och det vill jag inte :) väntar tills Amanda kommer och sedan drar jag!


RYKTEN SKAPAS HOS HATERS,SPRIDS AV AVUNDSJUKA OCH ACCEPTERAS AV IDIOTER

Hur galet är inte detta? Om man bara kunde vara 18 år nu.. Helt galet!


ATT TA TILLBAKA GAMMAL KÄRLEK ÄR SOM ATT LÄSA EN BOK MAN REDAN VET SLUTET.


BE YOURSELF BECAUSE AN ORIGINAL IS WORTH MORE THAN A COPY

TJENIS!
Blev väckt runt 04.00 för jag var inloggad på facebook på mobilen och brukar aldrig logga ut. Fick tusentals medelande så hela mobilen vibrerade omkring på golvet.. Men lyckades somna om och vaknade 07 istället. Inte för att det är så mycket bättre men skitsamma. Nämnde förut att jag missade julmarknaden här i leksand för var borta. Idag är det nämligen julmarknad i insjön som ligger ganska nära leksand. Drar nog med Amanda dit och träffar lite folk, mys! Sen får vi se vad som händer mer i helgen. Blir iallafall att ta det jäkligt lugnt och njuta av livet. puss!


DEAR BOYS, BE THE TYPE OF GUY YOU WOULD WANT YOUR DAUGHTER TO BE WITH.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMENGRYMM!!

MISSING YOU


FOLLOW YOUR HEART. BUT DON'T FORGET TO TAKE YOUR BRAIN WITH YOU.


FRIHET

Tog bort plåstret idag.. Skulle ha det i 1 dagar och ja det gav sitt resultat. Ser mycket finare ut på andra ärret. Men det här ärret såg inte bra ut.. Torr hud var det ja, ni ser även att det lossnat lite hud..eller ja, det följde med när jag drog bort plåstret :(


I'M LEARNING TO BE FREE.

nu har barnpassningen börjat! Önska mig lycka till.. Lär behövs det ! Det börjar dåligt men vem vet, det kan vända snart.


INGENTING MINNS MAN SÅ BRA SOM MAN VILL GLÖMMA.

Kom precis hem, jävligt chill dag! musiken var inställd så fick sluta tidigare. Hatar småungar!! Skulle gå på toan och jo vad ser man då? Kiss på toalettringen och bajskorvar! Jag vill inte se sånt för det äcklar mig sjukt jävla mycket.. Lär en spola och kissar man på ringen.. TORKA!! Omöjliga människor. Blir iallafall att vara barnvakt ikväll sedan imorgon träffar man världens finaste vän Amanda. blir en bra helg !


WHY STOP DREAMING WHEN YOU WAKE UP?

ska snart dra till skolan och är inte ett dugg taggad till det! Trött och sliten. Skriver på någon rast. I


BE STRONG AND NOTHING CAN HURT YOU.

Lägger mig i sängen med kläderna på och ska börja läsa boken. Eftersom texten fram på boken var så jäkla bra så kunde jag inte bara låta bli att låna den. Hoppas alla haft en bra dag! Imorgon är det fredag och jag blir barnvakt, så ni vet lixom! Godnatt


I SHOULD'VE TOLD YOU WHAT YOU MEANT TO ME.


IT IS HARD TO FORGET SOMEONE WHO GAVE YOU SO MUCH TO REMEMBER


TTT

Har mammas kompis hund här hos oss . Åh så underbart gullig hund! ska ut med henne igen ikväll. Alltid kul att gå med stora hundar som drar lite. Hihi! Hunden är 4 år så den är lite busig av sig. Alltid mysigt att gå ner till den och så ger den mig massa pussar. Tänk om man hade en sån kille va? Höhö.

Engelska provet idag var ingen höjdare, men det går som det går. Jag gjorde mitt bästa iallafall. Har ni några planer på vad ni ska göra idag? Själv ska jag tillbringa all tid på bloggen och få den bättre. Hur bra låter inte det?


IT'S TIME TO MOVE HOME

Gick hem efter syslöjden, missade sista lektionen som var no. Men får ta igen det en annan dag. svarar lite på kommentarer och snart blir det att springa lite i skogen. Fick i mig två pannkakor, normalvis brukar jag äta 10. Det säger nog allt..


NÄR JAG VAKNAR FINNS DU INTE.

Tänk om varje dag börjar med att du glömt allt du gjorde igår.


NÄR LIVET GER DIG PROBLEM

Hej alla söta! Hade engelska prov för någon timme.. Var inte det bästa! Var sjukt svårt:. Sitter på en bänk i skolan och väntar på att gå och äta med några från 9b! Pannkaka.. Men dock har jag inte haft suget att äta något! Vet inte vad det beror på.. Men så är det. Pannkaka till lunch iallafall!


BEAUTY MAY GET THE ATTENTION, BUT PERSONALITY WILL CAPTURE THE HEART.

Godmorgon alla mina 300 läsare! För varje dag som går så ökar mina läsare. Känns sjukt bra och det gör mig glad att fler kommer och tittar in på min blogg :D Fast nu är jag på ett sånt här humör där jag inte ville blogga, det var jag igår med. Men det finns folk som gör en glada och bara att få ett sms igår gjorde mig sjukt glad, så blev genast på hugget igen. men nu väntar jag på ett sms så jag ska bli på hugget igen.
Känner mig väldigt trött och jag har inte börjat sminka mig.. Det tar sin tid eftersom jag sminkar mig med vänster hand.. men snart ska jag nog kunna börja med höger hand igen. Den börjar mjuka upp sig, känner hur det släpper till lite.. ! bra va?


DON'T LEAVE A GIRL WHO CLOSED HER HEART FOR YOU FOR ANOTHER GIRL WHO OPENS HER LEGS FOR YOU.


RSS 2.0