ABOOH SÅ SNYGG JAG ÄR...

Vart lite stressigt här i slutet! Fast hade runt 2 timmar på mig ändå.. Men tog det lugnt och chillade helt enkelt! Tänkte gå ner till tågstationen, men tog cykeln då det var 15 min kvar tills tåget åkte.. Och jag skulle aldrig hinna gå på 15 minuter med den smärtan jag har nu! Så då blev det att ta cykeln som har punka.. Hihi,! Men nu är jag på tåget och är snart framme i Rättvik där jag övernattar. Kommer hem imorgon på förmiddagen nångång. Puss o hej! Trevlig kväll :)


ORIENTERINGSPROV

Hade orienteringsprov idag på idrott. Herregud säger jag bara!! Det värsta jag har varit med om ju.. Kom man en minut försent så blev det poäng avdragning.. Och jag kom 6 minuter försent så.. Säger bara en sak! Jävla bajs skit. Skulle vilja se min idrottslärare springa det där alltså. Trampa snett, ramla mm.. Usch!
Struntade i musiken för var så slut, men lika bra det. De låg ändå och sov på musiken så! Har precis fixat mig och sedan drar jag. Ska käka lite först också. Puss återkommer när jag sitter på tåget :)


KNIVBRÅK PÅ LEKSANDS SKOLA..

Så jävla hemskt ! hade sysköjd då jag ser en polisbil utanför skolan, tyckte det var rätt coolt då man aldrig ser en polisbil i Leksand typ.. Sedan efter slyslöjden får man veta vad som har hänt. Är man rädd? ja det är jag! med tanke på att han har mordhotat mig och massa.. vill inte ta upp det då det är ganska personligt och jobbigt. Men han har även gett sig på massa, och när han bär kniv känns det inte alls säkert. När man är ensam med han i korridoren så svär jag att jag drar in på toan och sätter mig där. Känns säkrast så! tycker det här är väldigt hemskt och jag hoppas han blir avstängd en lång tid då man kan känna sig trygg i skolan.. http://www.dt.se/nyheter/leksand/1.3952657-knivbrak-pa-skola-i-leksand Där har ni länken där allt står!

UT OCH SPRINGA

Ska alldeles strax ut och springa med ida! Har orienterings test imorgon. Så vi förbereder oss och ger oss ut på en springtur. Tummen upp!


MODELLJAKTEN 2011

Fick besked om modelljakten 2011 nu, och tyvärr kom jag inte vidare! Är både ledsen och glad. Jag gick vidare en gång men inte till finalveckan som är min dröm. Tror ändå inte att jag skulle orkat med det men tanke på vad jag går igenom! Efter 2,5 år ska jag äntligen snart opereras! Ser så mycket fram emot det. Såg även min farmor och farfar i camen.. Sist jag såg de var för 7 år sedan då när jag bröt armen i hemlandet! Men de ser lika ut som då och fortfarande lika söta. Saknar dem något otroligt mycket. Nästa sommar åker jag dit, med vem vet jag inte.men jag ska dit iallafall. Punkt och slut!


SKOLBIBLOTEKET

Sitter i vårt skolbiblotek och pluggar. Hade precis so prov, eller ja det var nog 1 timme sen ungefär. Gick faktist utmärkt tycker jag.! De håller även på att göra om skolbibloteket. Tror faktist att det kommer bli sjukt snyggt där inne, och mysigt med! Slipper bli störd av alla yngre som springer ut och in hela tiden. Haha, men nu har jag no puss puss!!


GODMORGON PEOPLEEE

Godmorgon people! Nu är jag redo för so provet klockan 8! Plugga inget igår för någon lämnade visst inte tillbaka boken -.-' men tror att det går sjukt bra. Kanske hamnar jag på vg, MVG. Det är vad jag tror iallafall! Men sen får vi se va som händer :) utvecklingssamtal idag också, sjukt pepp? Haha! Men måste ut och rasta hunden nu. Puss hej!


ENSAM MEN STARK

HOME!! har sprungit runt på kupolen med sabbi, jävla 3 skit som inte funkar!! Blev sjukt orolig :( men nu funkar det och jag är glad! Jag köpte mig ett par jeans, en mössa och... Ja, den parfymen som HAN har. Ralp lauren blå. Fråga mig inte varför !! Men saknar han så mycket, vill bara andas in hans lukt men.. Tror inte att allt blir så jävla mycket bättre menmen. Och vet ni vad ? Jag hatar uppkäftiga blattar, försöker passa in men egentligen är dom långt ifrån att passa in. Satt på donken och käka Mac feast när jag som vanligt kolla på människor, då kommer en kille fram som verka vara runt 10 år och bah" vad fan glor du på? Tror du jag är kändis eller ?
Sedan gick han iväg och kom tillbaka och sa att han blev ledsen.. Sedan ännu en gång kom han tillbaka och fråga vart han skulle slänga skräpet? Och jag svarade " men är du blind eller ? Mitt framför dig! Han bah, är blind på ena ögat och så.. FLÖRT!!!
åhh hatar en del turkungar och det är inte så konstigt när de beter sig sådär!!
Nu är jag hemma iallafall och det är nu allt börjar hända igen. Tårar rinner sakta ner för mina kinder. Jag står inför ett svårt beslut, låta han komma undan med det han har gjort eller lägga ut det här och på Facebook så alla kan se. Men jag gör inga FÖRHASTADE BESLUT som du alltid gör, därför ska jag tänka på den saken! Du vill leva ett ungdomsliv. Då skulle du aldrig ha blivit tillsammans med mig, du såra mig, du trampa på mig, du får mig att vilja gräva en grav!


ANDRE ZUNIGA

Åh hjälp mig!! Folk har fan rätt att det är svårt att få sig ligg, vänner, partner, få jobb mm när man är ful! Och tyvärr så är det fan i mig sant! tur att man är så snygg som har allt det där, eller ja.. Förutom partner då han vände ryggen mot mig och drog sin väg. Så blev ensam kvar. Och jag har inte den orken längre att kämpa för att få tillbaka han igen. Har gjort det två gånger redan, det får räcka. Vill men orkar inte, är rädd för att inte lyckas. Nu gör jag allt för att få tiden att springa iväg, vill inte tänka på han, vill inte gråta nå mera. Vill att allt ska vara som förut, glada och höll varandra i handen! Men jag ryker upp och försöker ha ett leende på mina läppar och är glad över de månaderna jag fick med han, de månaderna var de bästa månaderna i mitt liv. Men nu är jag singel och hoppas på det bästa. Alltså att jag drömmer och ska vakna upp en morgon där jag har fått världens längsta och finaste sms av han. Menmen, tar mig och satsar på Andre Zuniga iallafall jag ;) han kanske vill ha mig?. Hihi


BLOGG.SE APP!

ÅHH ÄNTLIGEN!! FINNS EN BLOGG.SE APP NU, JÄVLAR VAD BLOGGNING DET BLIR FRÅN TELEFONEN OCKSÅ! MASSA NYA BILDER MM.. VI HÖRS NÄR JAG SITTER I BILDEN PÅVÄG TILL BORLÄNGE FÖR ATT FÖRDRÖJA TIDEN. BÖRJAR REDAN MÅ ILLA FÖR ATT DET SNART ÄR KVÄLL, MASSA TÅRAR, SKRIK, PANIK OCH INGEN LUFT. NEJ USCH! OBEHAGLIGA NÄTTER LÄR DET BLI MÅNGA OM FRAMÖVER. MEN VEM SER MAN I BORLÄNGE DÅ FJORTISAR??? PUSS :d

HOS SABBI

Sitter hos min vän Sabina och pluggar. Pluggat i över två timmar och inte klara än.. herregud!! Ska hjälpa henne med låtar också, experten här? ;) haha nejdå! Svarar på era komentarer när jag kommer hem, då jag inte har tid nu. Ska ut och promenera med Ida sen också om jag hinner. Det visar sig helt enkelt! Tänkte umgås med mamma en stund ikväll också :) Hör av mig senare. pussis. Bjuder på en väldigt charmig bild också, haha!!

I HATE YOU.

Det har varit en väldigt jobbig natt för mig som singel.. Hade glömt bort att det skulle göra så ont att sova igen, men nu fick jag smaka på det igen för 3e gången.. Aldrig igen. Många säger att vi kommer bli tillsammans, men det kommer vi inte. Från bådas håll är det väldigt mycket ilska och han vill inte ha någon kontakt med mig på ett tag. Vet hur det kommer bli, har hänt sammasak med en annan kille förut. men nu lever jag singel livet! Ska byta nummer och ta bort min facebook. Vill inte hoppas att man ska få en puffning, sms eller ett samtal. Usch, natten var ett rent helvete ja. Att sova ensam är ingen höjdare.. men kanske ska locka till mig några killar ? För jag får de jag vill ha, ärligt! Kanske ska börja med kölapp också? ;) puss!


SINGEL

Ja, nu är man tillbaka på ruta 1, alltså singel! Känns jävligt skönt och jag är lättnad. Efter att ha blivit sviken så många gånger så kanske det här var rätta valet. Kan man inte anpassa sig till mina åsikter, känslor och tankar så har man inget i mitt liv att göra längre, vilket visade sig att han är borta ur mitt liv. Nu kommer jag säkert få massa frågor där det står " är du ledsen ? " svar på det ! Nej jag är inte ledsen, jag är rättare sagt glad. det har inte runnit några tårar nerför min kind iallafall, vilket det gjorde förut! Sedan funderade jag på vad som är värst, att bli sviken eller att bli lämnad av någon man älskar. Och jag säger helt klart att bli sviken! har nog gråtit varje sekund igår och idag, nu gråter jag ingenting fast det är nu man ska gråta. haha konstigt menmen! Kanske kommer jag sakna någon om att ha brevid sig på nätterna, men då har man hunden som hjälpmedel. :) På ett bra tag kommer vi inte vara vänner pågrund av hans stora svek, men i framtiden..kanske jag kommer förlåta han. men inte just nu! har vuxit något enormt av han dessa 6 månader och det tackar jag han för. men jag kommer fortfarande vara samma person, ha samma åsikter om allt mm.. Nästa gång ska jag ha en kille som kan göra allt för mig, och inte göra slut för att man vill träffa sin äckliga tjejkompis hemma hos henne när man vill och vart man vill. tror du på riktigt att jag är helt dum? klart som fan att man håller på med något om man träffas hemma hos henne och äter middag. Men jag bryr mig inte, för du har bevisat vilken person du är på och vilken nivå du är på som gör slut för att du inte kan anpassa dig efter din flickvän ( EX ).
Så många frågor man har fått nu på facebook, och det knäcker en lite! Men jag är stark och klarar i stort sett allt med mina vänner :) Så godnatt påer så hörs vi imorgon! Ciaoo.

WHY DON'T YOU THINK ABOUT ME, THE WAY I THINK ABOUT YOU?


IF YOU START TO MISS ME REMEMBER, I DIDN'T WALK AWAY. YOU LET ME GO

Sitter i min ensamhet samtidigt som det sakta sakta rinner ner tårar för mina kinder. Allt känns så konstigt, är förvirrad och vet inte vad jag ska göra längre. Det som jag en gång tyckte var det finaste i världen har ändrats på sig. Inget är fint, allt är bara rörigt och krångligt. Har alltid trott, och kommer alltid tro.. att om man älskar någon så gör man allt för den personen, oavsett vad. Han vill veta vad jag tänker, men om det ändå var så enkelt.
Stänger av telefonen, lägger undan den och stänger världen utanför. Jag vet inte vad som är värst, att förlora någon som man älskar, eller bli totalt sviken av någon man älskar. Har inte den orken att lägga ner tid och energi på något som aldrig, aldrig kommer ske!
Behöver någon att prata med, någon som kan komma med råd och tips! jag saknar dig pappa, kom hem!
Tar mig ut på en springtur och rensar tankarna, något som behövs innan man proppar i sig en fet hamburgare. Sköt om er kära läsare, puss. Ni är guldvärda!

THIS HURTS LIKA HELL.

Nu är jag tillbaka! Tog en bilrunda till Tällberg där jag lämnade brodern min på kalas, sedan påväg tillbaka spydde jag rent ut sagt. massa svängar o skit. Inget för mig alltså! drog sedan till insjön och köpte nytt nagellack. Tog bort den gamla fransk manikyren då det var tjock o klibbigt. Skönt med nytt! handlade mat också, hamburgare.. MUMS! eftersom att jag gar så förbannat tråkigt fixade jag dagens outfit tills imorgon. hehe, så den kan ni även få se nu :)
Puss!

DON'T YOU DARE REMEMBER ME ONCE YOU START FORGETTING HER.

Nu är naglarna helt klara, äntligen! Så pilligt det är att göra fransk manikyr tycker jag, eller ja! det är pilligt om man vill få det fint, vilket jag ville och lyckades med. Mamma har börjat städa huset så lär lämna datorn för en stund och sedan börja städa. Fick lite klagomål av mamma om att det var var kläder här och där. Hittade även några dammråttor. hihi, fint med lite husdjur under sängen också ;) Chamrig bild var det också, haha ser ut som att mitt ansikte är svullet.. hmm??


I HOPE YOUR GIRLFRIEND DIES IN A FIRE


SPEAK THE TRUTH, EVEN IF YOUR VOICE SHAKES.

Godmorgon snyggingar. vaknade för ett bra tag sen för att min lillasyster spelade världens fjortislåt som hon har fått av mig.. FAN! Antog att inga var vakna heller så då vänta jag med att göra ett blogginlägg. Under tiden gjorde jag fransk manikyr och pluggade lite konsument ekonomi. Kan det heta så?? haha, känns bra att jag inte har nån aning om vad det heter. menmen!  Imorgon blir det ännu en till shopping, fast denna gång drar vi till Falun! Ska köpa mig en svart everest väst. Känns för varmt att börja med vinterjacka, men samtidigt för kallt för att ha skinnjacka, så då kör jag med väst tills vintern kommer. Bra va?? Är också jävligt sugen på en pälsjacka, men självklart ska den vara fejk då jag är en djurvän. Hihi! Su underbar jag är ibland :)


IT GIRL


WHILE SOMEONE BREAKS YOUR HEART, ANOTHER SOMEONE IS WAITING TO FIX IT.

Lördagens sista inlägg. tycker inte om när det blir så många kommentarer på ett inlägg, blir så rörigt då ;) haha! SÅ då kör vi med godnattinlägget nu och sedan får kommentarer rulla in hur mycket som helst, för imorgon bitti är jag på humör och ser framemot att svara på era fina kommentarer. Men ni, tipsa om låtar också?? Behöver nya låtar att somna till. hihi :D Hoppas ni alla har haft en bra lördag och att ni sover gott inatt!


PEOPLE WILL FORGET WHAT YOU SAID, PEOPLE WILL FORGET WHAT YOU DID, BUT PEOPLE WILL NEVER FORGETHOS YOU MADE THEM FEEL

Åhh blir så jäkla sur på en del människor alltså!! Säger bara håll dig undan bitch? Vad är ditt problem? På riktigt.. herregud!! Funderar på att göra en sån där hatlista som man gjorde när man var mindre. Ni vet älsklista och hatlista. Iallafall, hade jag gjort en hatlista så hade du varit på första plats. Finns ingen jag hatar mer än dig, åhh!!!!!


THIS TIME

Sprang nyss 3 km med mami, underbart!! Så nu tar jag tag och svarar på kommentarerna. Har även skickat bilder till olika modellargenturer så nu får vi se om något nappar. vilket det borde göra, kolla på mig bara ;) tar fram godispåsen snart också, men väntar lite med det för att jag ska känna mig duktig som har sprungit innan jag blir tjock igen :D

TÄVLING

Är och tävlar på denna fina tjejen om en Britney Spears parfym och en biljett till hennes konsert. kanske ska ni också göra det? puss!

http://sarahcarlstens.blogg.se/2011/september/tavling-vinn-britneys-nya-parfym-biljetter.html


KYCKLING MED RIS

Som rubriken säger, har precis ätit kyckling och ris. Eller ja, bara kyckling då! Känner att min lördag har varit ganska lugn, hjälpt mamma med tvätten och bara legat i soffan och kollat på tv. Rätt så lugn och avslappnad dag. Tänkte dra ut på en springtur med mamsen min, tvingade med henne ja :) Tänkte skriva en sak som jag stör mig på något jävligt mycket. Men som sagt, man ska vara försiktig med det man skriver! Så ni kan ju ställa frågan så svarar jag på momangen!

Sitter för tillfället och lyssnar på Max Richloow, en vän till mig. Så grymt bra han är! men puss på er :)


EN SOLIG MORGON

Godmorgon mina skönheter! Blev dåligt med bloggandet igår, men det visste ni ju redan! åkte och shoppade med familjen och senare på kvällen åkte jag till min pojkvän och myste. En väldigt lyckad fredagskväll. orkar inte rabbla upp vad jag har köpt, eller har inte tiden till det för nu ska vi iväg och handla lite smått och gott!bilden säger väl det mesta ändå. sedan fick jag en väldigt fin present av min pojkvän. Body splash från Victoria Secret. Bättre kille får man leta efter! men nu ska jag dra. ciaooo

ALLA HAR VÄL FALLIT NÅNGÅNG I TRANS FÅTT KÄNNA DEN DÄR VIBEN AV SANN ROMANS

Sitter hemma just nu! Var med på två lektioner tills jag bestämde mig för att gå hem. Så nu sitter jag här och bloggar, ska iväg till borlänge med mamma senare och fixa lite grejer! Kanske köpa mitt 10ende iphone skal?? vem vet, vem vet ;)) Vill ha ett rosa eller ett ljusblått glittrigt skal. Ska även in till New Yorker och stor shoppa för mammas pengar, åh så underbart med helg alltså! Ska in i duschen snart så håret har torkats tills jag drar fram plattången och börjar fixa håret :) puss på er! ha en finfin fredag

GODMORGON!!

Blir ett snabbt inlägg nu, måste till skolan snart! Det var tänkt att jag inte skulle till skolan idag, så då stängde jag av väckarklockan och sov lite längre. Sen ändrade jag mig och flög upp ur sängen, sprang ner o duscha, sminka mig mm, och nu är jag klar! Åker till borlänge efter skolan så då blir det inget bloggandet. Bloggar när jag kommer hem som är runt 9 på kvällen skulle jag tro, svarar även på kommentarerna då. Ha det bra tills dess :) Puss puss!

HOME

Kom precis hem från kylan! Tror att det är dags med dunjacka och vantar snart, usch så kallt det är ute nu!! Förkyld också, ja jag älskar mitt liv. Ska göra veckans problem och svara på kommentarer. Sedan ska jag lägga mig i sängen och käka chips. ha det bra snyggingar! pussis


WHY CAN'T I SIMPLY IGNORE YOU?

WALLA!! Ska ut och jobba som tolk för första gången ;) den ni! Nejdå.. eller alltså, min kompis mamma ska kolla på hus och hon som äger huset är döv och då behöver min kompis mamma mig som kan översätta. Alltså teckenspråkstolk! Ibalnd är jag bara för bra som kan teckenspråk. hihi!


NOBODY REALLY CARES IF YOU'RE MISERABLE, SO YOU MIGHT AS WELL BE HAPPY.

Ska skriva en egen låt till musiken, Eller ja! Det är ju vad hon tror att jag ska göra. Så nu vill jag be er kära läsare, har ni någon bra men ändå dålig låt som ingen känner till så kan ni hojta till! för aldrig att jag skriver en egen låt när jag siktar på att bli modell.? vad tror hon om mig lixom? haha...
Bilden jag la upp på naglarna är inte mina! Bilden är från weheartit.com, har nyligen filat ner mina naglar. Men nu får ni se hur de ser ut!


JAG GRÅTER BARA I REGNET

Har precis skrivit klart två jävla grejer!Åh vad jag älskar mig själv. Jag och Sabina hålle rpå med tema väder på fysiken, där vi trodde vi var klara och lämnade in den. Sedan fick vi tillbaka den och fixa lite mer grejs. Så nu har jag tagit tag i det och fixat klart det. För jag nöjer mig fan inte med ett enda g i nian alltså, vg och mvg kör jag på nu :) har även skrivit om en känd kompositör till musiken, nu ska jag bara fixa spanska glosorna. Om jag nu inte väljer att stanna hemma imorgon, har en förfärlig träningvärk ju!! :o


LOVE ALL,TRUST A FEW, DO WRONG TO NONE.

Nyvaken och snygg! Ja, så var det ;) Vakna lite senare än vanligt men jaja, har min praoredovisning nu på morgonen, har jag förberett mig? Nej, men det kommer nog gå rätt så br aändå med tanke på att min so lärare älskar mig.. hehe! Har två timmars hål idag, inte ett dugg roligt!! Drar väl hem och äter chips istället för att vara i skolan. Eller vad tycker ni låter bäst? Puss påer!



WE ALL HAVE STORIES WE'LL NEVER TELL.

Har precis tagit och fyllt i mina naglar i svart igen, det lossna lite här och där. Så fult när det blir så! Naglarna är min finaste del på kroppen, vilket gör att de alltid måste vara snygga och rena :) hihi! Tog och sov nån timme också, så trött man blev av att springa 5 km ju! kan fortfarande inte fatta att jag har gjort det ;) hehe.. vet ni vad jag har kommit på?? Jag mår bra utav att se andra ha sånt dåligt självförtroende medans jag har världens bästa självförtroende. visst kan mitt sjunkas ibland, men aldrig till botten :) För jag vet att jag ser bra ut och har en bra personlighet. och det märks nog när samma kille varje dag bara stirrar ut mig på hemköp. mamma sa det tillochmed till mig, hon bah " du isabella, han killen kollar lite mycket på dig " Och så kollar jag upp och där står han med kepsen bakåt och sina bruna ögon. hihi! ja, inte första gången jag har blivit utstirrad av han. men som sagt, vem kan låta bli att inte kolla på en skönhet som mig? ;) Woop Woop!

WHY DO I EVEN TRY WHEN YOU DON'T BOTHER?

HOME!! Känner mig helt snurrig i huvudet nu. Spang 5 km, och inte en enda jävla kille sprang om mig. Känner mig så jäkla bra. Fattar ni vilken känsla det är efter alla år man har sprungit så har inte en kille sprunigt om mig? Men ja, det slutade med huvudvärk och ingen luft. hehe! Men den smällen får man ta som sagt. Snart kommer min privatlärare hit och då ska vi köra lite matte som det är tänkt. Får se om det är något mer hon ska hjälpa mig med. Men ska lägga mig i soffan och vila innan hon kommer! Puss på er :)

WE DON'T REMEMBER DAYS, WE REMEMBER MOMENTS

TJENA PEOPLE!!! Nu kör vi med sista skoljoggen i hela mitt liv hoppas jag?! Har fan kört med skoljoggen sedan förskolan ända tills nu. Alltid lika trött och alltid lika dålig.. Höhö! Tycker det är så pinsamt att vi får börja 15 minuter före killarna och så springer första killen förbi när jag har kommit 100 meter. YES! Sen tappar man alltid bort dem man springer med och så kommer hockeyligan och varvar en. jag bara älskar mitt liv idag! men kläderna är på redan nu, jag menar, vem orkar byta om och dra med sig dem kläderna?? Utan jag har tvättade idrottskläder på mig nu. fast skorna stoppar jag ner i väskan! Vilken färg?? ROSAA :D :D :D :D¨


WHEN I SAY " I'M OKAY.. " I WANT SOMEONE TO LOOK ME IN THE EYE AND SAY " TELL ME THE TRUTH "

Du kan sitta och skriva till alla dina tjejkontakter på telefonen om hur snygga dem är, att hon är speciell, den finaste du har sett, att du har börjat gilla henne, att du vill ha henne och fråga om hon vill komma hem till dig.
De första 10 personerna du skriver till kanske går på det du säger till dem, har du tur så känner de inte varandra och då får de inte reda på vad för äcklig typ du är. Men vet du när det ryker och bli så jäkla pinsamt för dig? Jo, när du skriver det, det och det till varje tjej på din skola, och sedan slår de tjejerna sig ner vid matbordet och berättar saker. Kul att vara den tjejen som sitter där och tro att man är den enda för dig och samtidigt få höra din bästa vän prata om det han har skrivit till dig. Du kan försöka med hur många tjejer som helst och samtidigt lura dig själv. Men det är inte de brudar som förlorar på det, utan det är DU.

Att du har det modet att leka med tjejers hjärtan och krossa dem. Jag vet att det fanns en period där nästan alla var fjortisar och drev med varje jävla kotte. Men är inte den perioden över? Är det inte dags att bli vuxen och inse hur fin kärleken kan vara istället för att såra massa brudar? Du kan heller inte klaga på att du är singel, jag menar. Du blir vad du gör det till. Hade du valt att hålla dig till en kanske du inte hade varit singel, du kanske hade haft en fin brud intill dig varje dag. Men du valde den dummaste och osmartaste vägen. Kanske borde jag tycka att det är rätt åt dig eller tycka synd om dig för att hela skolan snackar om dig. Vad jag ska tycka än, det vet jag inte än! Ryck upp dig och skäms över vad du har gjort! Alla snackar och alla vet, spela inte den snälla pojken som inte vet något. Bete dig som en 15 åring, du är snart vuxen och måste lära dig ta saker i egna händer! Sitt inte heller ihopkuren med telefonen i handen och kolla neråt, kom igen!  Det är inte försent att ändra på sig, men de tjejer du har playat kommer nog aldrig att förlåta dig för det du gjorde. Det är jag helt säker på! Hade jag varit en av dem, hade jag spottat på dig!

PEOPLE LIKE YOU ARE THE REASON WHY WE HAVE MIDDLE FINGERS.

Hej mina skönheter! kom precis hem från att ha lämnat lillasyster på gymnastiken. Dagen idag har varit chill som jag nämnde innan att den skulle vara! vet att det är dåligt med uppdatering från min sida, men har fullt upp med skolan. men absolut blir det minst 2 inlägg per dag iallafall! Vet ni vad jag hatar mest?? FOLK SOM DIG!! usch, det gör mig så illamående.. Skriver mer i ett annat inlägg. För detta inlägget ska vara ett fint och gulligt :D hehe! Juste, en sak till! Jag hatar 98or och 97or! Så mycket dem leker. Fast en del 98or och 97or tål jag, men dem flesta har jag bara lust att slänga ut ifrån skolan. Så respektlösa och äcliga! Så där var inte jag när jag gick i 7an, var livrädd för alla 8or och 9or. Det lär ni också vara när ni får reda på vad vi har för planer till vintern. Mohahah!


DOESN'T REALLY MATTER HOW I FEEL INSIDE, RIGHT?

Godmorgon snyggingar! :) Tiden sprang iväg igår, så glömde av bloggen helt enkelt..Har precis fixat klart mig, så den sista tiden lägger jag ner på bloggen innan jag far. Låter inte det helvetes bra ?
Blir en rolig idag faktist, favorit ämnena :D hihi!Men vi hörs när jag svarar på kommentarerna, ciao.

SVAR TILL NÅGON

Fick en fråga om vad låten hette på ragga klippet, här har du låten fina du! :) Hitta andraåten på köpet, ett stort plus till mig! hihi


DO YOU EVER LAY AWAKE AT NIGHT STARING AT THE CEILING WHILE YOU TINK ABOUT EVERY MOMENT YOU WISH YOU COULD CHANGE?

Hej snyggingar! Är hemma nu, eller ja, har tillgång till datorn nu! Har fått i mig lite kyckling med sås också. Mitt liv har blivit så mycket bättre också. fick ett samtal av akademiska sjukhuset ( det var på tiden ) Ska iallafall dit och få hjälp med min arm efter två år. Har jag längtat eller?? JA! Så det blir att bära på " gips " i två veckor. Känner mig så lättad att äntligen kunna få hjälp och därefter börja träna armarna så man får lite muskler där. Hihi! tänkte ta mig ut på en powerwalk snart och rensa tankarna, men få se hur det blir med det. puss puss :)


SNYGGT!!


GO TO HELL BITCH

Morgon bitches! Ja jag är vaken vid halv 6, fråga mig inte heller varför! Kunde helt enkelt inte sova vidare. Så nu har jag tvn på högsta volym och lyssnar på MTV. Ganska bra med döva föräldrar faktist ;) höhö! Känner att den här dagen kommer bli jävligt lång, bara sega lektioner idag lixom... skjut mig! Hur kul är det att ha teori i 2 timmar nästan på hemkunskapen? fan man somnar ju :o Menmen! Ska svara på kommentarer och sedan börja fixa mig. Tänkte också ta och färga mitt hår. Men vilken färg ? Är sugen på rött,svart och ljusbrunt! Vad tycker ni söta människor ? :) ciaoo


NOBODY WANTS TO BE FORGOTTEN

Fan va mörkt det skulle bli helt plötsligt då. Vid den här tiden på sommaren så var jag ute till klockan 12, medans jag nu sitter i myskläder och förbereder mig för sängen. Känns som att man blir påverkad av hur ljust eller mörkt det är ute. menmen! Ska ut med hunden min, men eftersom att det är så mörkt ute så blir det en kort vända med tanke på att jag är mörkrädd. hehe! brukar alltid dra med pappa ut och gå med hunden, men nu får man gå helt ensam för alla är så lata av sig! :( men ha en fin kväll så hörs vi imorgon. Puss på er bästa!


WHEN I HELD YA

Nu är man hemma! Hittade inget på loppisen tråkigt nog.. men var mest där för att lämna grejer så! Fan vilket tråkig söndag, har bara varit hemma och kollat på film. Dock har jag inte ätit något till filmerna mina, vilket är grymt bra gjort av mig! Lämnade precis av syster på tågstationen för hon skulle hem till örebro, SKÖNT! Ska väl ta mig ut på en promenad med hunden min snart. Annars kommer aldrig mina ben bli smala. höhö! puss :D

LIFE IS A BITCH, SO LEAR TO FUCK IT.

Ska proppa i mig nån liten grönsak för att sedan dra till loppis med moder min och mina syskon.! Undrar om det här med tidsinställt inlägg, vart fasiken finns den rutan så man kan fixa ? har varit på nattstad för länge så hittar ingenting här nu längre.. Hjälp kanske? :D pussis!



YOU TOLD ME YOU LOVED ME SO WHY DID YOU GO AWAY?

Morsning!! Sitter här och lyssnar på Moa Lignell från Idol. Så jäkla bra hon är! Får rysningar varje gång jag hör den. Men till saken, söndag idag, och det känns som fredag! Mina dagar stämmer inte alls. Men imorgon är det school, inte den roligaste dagen precis. Men ska bli kul att träffa alla vänner om man säger så. Ska på loppis om en timme, så måste ge mig av från datorn! Kanske hinner svara på några kommentarer också, det visar ju sig vill säga. Puss :)


NATTI

Kollar på The game plan.! grymt bra film ju. Men känner att ögonen börjar slå ihop sig snart, så ska verkligen ta och sova när filmen är slut. den slutar 23.15, så det är inte så länge kvar iallafall. Någon mer som kollar på denna film? Går på kanal 5! Är överlycklig att det är någon bra film på tvn.. fast det kanske det alltid är, vad vet jag! Brukar lägga mig vid 20.00 vanligtvis så ;) höhö! godnatt påer. Pusspuss!

MORE PICS FROM THAILAND


SHIT HAPPENS,FEELINGS CHANGE.

Tjooo på er! Vad gör ni då på en lördags kväll? Antar att alla är ute och festar, medans jag sitter här i min ensamhet och spelar WORDFEUD. Jäkligt roligt är det! Imorgon ser jag fram emot en dag med plugg och loppis med mamma, kanske hittar jag något fint där? LOPPIS I MITT HJÄRTA. Känner mig så jäkla sugen på att ta mig till Paris också, för jag är rik och kan åka vart jag vill när jag vill -.-- Men nu kommer min mamma här och ska ha datorn, så tjaoo på er, hörs om 1 minut när jag sitter på andra datorn! :D


GOOD FRIENDS ARE LIKE YOUR BRA,GOOD SUPPORT AND CLOSE TO YOU HEART










De människor som finns på bilderna kan nog vara de finaste människorna jag vet. En del har jag spenderat hela mitt liv med, en del ahr jag spenderat 3 år med. Har flera bra minnen med alla tjejer på de fina bilderna. Tyvär står man inte lika nära alla längre, men det är sånt som händer! Men föralltid kommer ni ha en plats i mitt hjärta, jag älskar er, mer eller mindre.! Ja inte killarna på bilden som är blääblääblää! hihi :D

KISSPAUS

Tar mig ut på en kissrast med hunden, ingen annan vägrar ju dra ut och jag behöver en nypa luft! Så då går jag ut på en skogsvända, be right back! Kommentera på nu när jag är borta i några minuter :D pusselipuss!

WORDFEUD

Sitter och spelar wordfeud, farligt spel alltså! Man blir verkligen beroende.. Men nu vill jag ha nya att spela med, så ni kära läsare som också spelar detta spelet kan lägga till mig. Sixbillionsouls heter jag, ses där! :D

RAPLH LAUREN VS CONVERSE?

Sitter och funderar vad jag ska skaffa mig för skor! Mina svarta converse är helt trasiga så behöver ett par nya så jag inte ser trasig ut varje dag, vill säga! Vad tycker ni? raplh Lauren eller Converse? Behöver lite hjälp då jag inte kan bestämma själv! Puss :)


GET BACK


I DON'T KNOW WHY I'M THINKING ABOUT YOU BUT I AM, AND I MISS YOU.

Hollaaaa! Lördag morgon och jag sitter och bloggar. Ja, vad ska man göra en solig dag som denna i lilla Leksand?? Kanske blir det en tur till noret och köpa godis ( INTE BRA!!!! ). Tänkte fylla i mina naglar också och sedan jobba i matteboken. Det är däremot kul! Sedan får vi se vad dagen erbjuder! Kanske ut att springa? Har ett mål hur mina lår ska vara till den 14 januari, så tänkte att det är lika bra att köra igång lixom. Har inget mer att skriva om, hejsvejs!


MYSKVÄLL

Popcorn, chips och läsk är framme på bordet! Nu blir det familjemys. Ja, förutom pappa som befinner sig i hemlandet just nu. Men nästan hela familjen om vi säger så! Den bästa och starkaste familjen. Jag älskar er! Ni får ursäkta för min min alltså, men solen lyste ju som... ja jag vet inte vad. Men nu ska jag kila, ciao

BARBIE GIRL

Såå längesen man lyssna på denna låten. Vet inte hur den ploppa upp i mitt huvud, menmen! Den här låten väcker så jäkla många minnen från 6an då det var talangjakten och vi spelade upp den här. Kärlek säger jag bara! Så stor man kände sig i 6an tyckte jag, men nu känner mig mig inte så stor fast jag ändå går i 9an. Woop woop!! Funderar på om man ska ta kort på allt man har köpt i norrland och i stockholm?, vad tycker ni själva? :)
puss


HOME

Lovade att blogga när jag kom hem, så nu kör vi igen! Veckan har varit hur bra som helst, känns som att man på något sätt har förändrats innuti och börjat tänka om på saker. Ja, veckan var grym med mormor och morfar! Började att vara i fjällen i 4 dagar, sedan åkte vi till Boden ( huset där jag är uppväxt ) 3 år sen jag var där, helt galet!

Igår iallafall, vaknade hav 5 och tog mig till kallax och sedan flyget till arlandadär jag mötte upp mamma och sedan tog vi en expressbuss till stockholm C där vi mötte min syster. Blev shopping och fin lunch med en till. Sedan mer shopping och sedan elite. Tyckte att det gick rätt så bra faktist. Men det är tveksamt om jag går vidare känns det, med tanke på att det var sjukt fina tjejer där. Man skulle vara osminkad, men hur många var det lixom? så där kanske jag har en fördel, ( att jag var naturlig ) menmen! Hoppas på det bästa iallafall :)
Allt bra med er då?







EN SMÄLL SOM FÖRÄNDRADE HANS LIV

Bloggar från fjällen, enda dagen jag bloggar, sedan ser ni mig blogga hemifrån! Tänker inte berätta något om hur det har varit här nu. Det gör jag när jag kommer hem. Har precis varit med mormor och morfar och hälsat på mormors systerdotter och hennes barn, nämnligen mina tremänningar. Det äldsta barnet är också handikappad, han var med i en bilolycka när han var mindre som gjorde att hjärnan inte fungera riktigt som den ska.Vilket förändrade hela hans liv. Men tycker jag mindre om han för det? Nej, han är en sån härlig människa och på något sätt har han lärt sig att det är så han kommer leva resten av sitt liv. Lite annorlunda fast inte! När vi är ute och går i våra högklackade skor och ser människor i rullstol som dregglar så ja, vi skrattar! tråkigt nog så gör vi det. Vi har aldrig tänkt på hur de mår som har blivit utsatta och råkat illa ut.Vi tänker bara på oss själva, hur ont vi får i fötterna av högklackade skor. Tänk dem som knappt kan gå!! Hur överlyckliga hade inte de blivit om de kunde gå, springa, köra bil mm.. Min tremänning var med om något hemskt, men jag kan säga er. Han är kungen över oss alla! En gladare och bättre person än han kan man inte hitta. All kärlek och tankar till han och dem som fick sina liv ändrade pågrund av en liten smäll!

AKTIVA LISTAN? NEJ!

Ligger nu inte längre på aktiva listan.. Men visste att det inte skulle hålla mig kvar där så länge med tanke på att jag flyger på torsdag och kommer inte kunna blogga något i en vecka ungefär. Så ni får helt enkelt stå ut i en vecka, för då befinner jag mig där igen, lovar det ;)

NERVÖS? JAA

Jag börjar bli så jäklans nervös nu. Har precis suttit och kollat igenom kenzas blogg och jag har ingen aning om vart mitt självförtroende är. Ser så många snygga tjejer och jag blir helt till mig! Vad ska jag dit och skämma ut mig? kommer nog ramla eller vad som helst. Kolla kenzas ben lixom, smala och långa! Kommer jag här långa och jävligt tjocka.. hm! Vill bara att det ska vara över och jag går vidare i kanal 5. Castingbiten hoppar vi över tycker jag. hihi!

UNDERTBART BRA

Killen är det ingen tvekan om att man blev kär i utsidan och insidan, hihi förlåt älskling.
men när det kommer till tjejen så dog man ju inte lite när man hörde hennes röst. Ni kan ju hojta till om ni vill höra mig sjunga, men rekomenderar stort ÖRONPROPPAR då. haha!



DEJTA SÄNGEN

Har tagit semester för att dejta sängen, så otroligt skönt! hunden gjorde mig sällskap också, Härligt med några timmars sömn, men nu är mensvärken igen.... KOMMER STRAX!!! undrar ni vad det på täcket är, så är det klösmärken från hunden, känns som att jag har en blandning mellan katt och hund?!


NEW FIREND

Linnea hittade en ny kompis idag ute i skogen. Så vi tog väl hand om han idag, han har även börjat i min klass där han körde igång med plugget rejält alltså! Han är jättegtrevlig och bamseglad :D


HOME

Har precis tagit och gjort klart läxan, var den svår? JA! Så väntar tills onsdag då min privatlärare kommer och hjälper mig. maten kallar på mig. men tänkte att den kunde få vänta så jag kunde göra ett blogginlägg iallafall :)



GRYM PÅ O PACKA?

Tog upp min älskade resväska till mitt rum nu. Visste inte att Thailand hade snygga resväskor.. Det är mycket jag inte vet! Det gick åt helvete igår. Känns som att jag får lov att packa med mycket, för har jag glömt något så kan jag inte ta syrrans kläder, nej för jag åker ensam! Och sen när mormor kommer och erbjuder något av henne, nej tack. Står över den delen! SÅ nu ska jag tänka klokt jag !:)


DAGENS

Godmorgon skönheter! Uppe vid halv 6?! Galen jag är.. Men ärligt. Är inte ett dugg trött så det är väl bara bra. Tänkte ta de kommande minutrarna till att svara på kommentarer, det gillar vi ju! :) Dagens slänger vi upp också!

DESIGNHJÄLP?

Behöver hjälp med en design nu! Hon som skulle hjälpa mig med min design, ja vi är nämnligen osams. Eller ja jag är sur på henne efter igår! Sitter och planerar i 3 dagar, sedan skiter man i det och drar med andra dit och sen bah men vi ses där, då är jag med dig? tror ni att hon var med mig i 2 minuter? NEJ! Sen menar jag, vill man min pojkvän något? Ring mig då, inte han! Ska fan skaffa vakter som går 3 meter bakom han, och om nån bitch kommer i närheten av han så blir det en spark iväg till Pluto. Hihi. Förlåt älskling, förstår inte hur han står ut med mig ibland. hha!


HULA HOOP

Kommentarer rullar in, men har dåligt med läsare! Kändes som att det var bättre att vara på toplistan förut än nu, ingen som lägger märke till en tråkigt nog.. Min näsa slutar inte rinna, får lov att stoppa upp massa papperstussar för att inte snoret ska rinna. USCH? JA! Ska iallafall lägga mig i sängen snart och läsa en bok, sedan sova. imorgon är det måndag, längtar jag till skolan? Yep. haha tro det eller inte ;)




FRIENDSHIP ISN'T ABOUT WHO YOU HAVE KNOW LONGEST.. IT'S ABOUT WHO CAME AND NEVER LEFT YOUR SIDE

Tänker ta en dusch nu och få ut allt hårspray som befinner sig på huvudet mitt. Det är även jäkligt skönt att duscha när man har världens mensvärk. Min kväll ser rätt så ledig ut så tänker ta och packa senare också. ser ut som att jag får rätt så mycket läxor denna helgen så kommer inte hinna packa om jag gör det under veckan. Lika bra att börja nu, ellerhur ? Ska bara fundera vad jag ska ta med mig också, hmm..Kan vara bra att ta med sig springkläder så man kan ut och springa uppe på fjällen. ganska mys det med!

Något som skulle vara intressant att veta är vart alla mina läsare bor? Om det finns någon från Dalarna som läser min blogg, eller om alla bor 50 mil ifrån mig. Så ni kan ju tala om vart ni bor, tro inte att jag kommer hemsöka er. OKEJ?!

HAHAHAHAHHAHA BITCH.

vad är problemet med en del människor? SOm jag nämnde tidigare, jag umgås med dem som ser ut som jag. Därför jag tappade kontakten med en vän för två år sen, eller det mesta berodde på att hennes skratt var så irreterande och äckligt. Skärde in i mina öron hela tiden.. Och ännu idag skäms jag att jag var vän med henne. För vet ni vad?! Hon kan inte sluta skämma ut mig? Känner jag henne längre? Nej. Gud jag kan inte ens nämna det för jag skäms så mycket. Men iallafall Johans kusin var ute och fiskade,och så ropar en bimbo om det är ******** *********.  Sen snacka dem ett tag, och sen bah " jag vet vem din kusin är för jag bråkar med hans flickvän " Snälla, sluta skäm ut mig.. herregud. Störda jävel?!?!?!?!?


I WEAR HEELS BIGGER THAN YOUR DICK

kommer inte alls ihåg vad jag nämner här i bloggen, känner mig så glömsk! Iallafall, kom ju till granny runt 18 tiden skulle jag tro, och herregud va äckligt folk det var där då! Jag menar dunjacka, shorts,glasögon och keps när det är mörkt? var bara folk från falun/borlänge där då typ, hur jag vet det? jo lätt. man ser det på stilen, det var bara problembarn där typ. Ni vet " fint folk kommer alltid försent " Så runt 20 börja väl det fina folket från leksand och rättvik rulla in. Kände mig lite tryggare med folk som såg ut som jag och inte raka motsatsen. Det är något jag har tänkt på också. Värst vad vi går efter utseendet, eller iallafall jag! Jag umgås med folk som ser ut som jag, har den stilen. Skulle aldrig kunna knalla runt med en punkare lixom?? nej dét går inte! ta inte illa upp ni som läser nu, jag menar inget illa. SÄger bara att jag har mer gemensamt med dem " snygga än dem " fula ". fast det är väl inte så konstigt, jag är ju rätt så snygg jag själv ;) haha! vad jag kommer få skit nu.. men puss :D


LOPPIS

tror att jag glömde berätta att jag drog på loppis klockan 9 imorse med mamma och hennes kompis. Hittade en brun fin väska! Lite större än min andra handväska, så nu får mina skolböcker plats i den, hoppas jag!!
20 kr också, bra ! tyvär har jag inte turen som har föräldrar som köper vad som helst till mig om jag ber om något. Men älskar dem ändå! man kan faktist hitta snygga men billiga saker, tänk på det mina kära läsare!


I DIDN'T KNOW WHAT I HAD UNTIL I LOST YOU.

Har inte hunnit med att äta frukost eller packat! åh herregud, känns som att min dag kommer bli stressig! Men nu är det så att min blogg kommer i första hand, FAKTIST! har precis svarat klart på alla 100 kommentarer från igår, så känner mig lite lugnare. Nu kan kommentarerna gärna få rulla in igen. Iblad skulle det ännas skönt att kunna göra så en viss timme får man inte kommentera, förstår ni vad jag menar?! Mamma bad precis mig att ner o vika kläder.. och eftersom att mamma och pappa har varit gifta i 18 år idag ( igår var jag och min kille tillsammans i 5 månader ) så känner jag att jag måste vara snäll och göra allt som hon säger. Woop woop!
Under tiden jag är borta kan ni ju lyssna på Mohombis nya låt, rätt så skön faktist. Men han kan bättre än det där. tjingeling puss tjingeling!

GRANNY GOES STREET

GODMORGON!!! Vakna tidigt idag igen, natten har varit hemskt! Har inte kunnat andas nånting med tanke på vad kvällen resulterades med. Snorig näsa och ingen röst. Förstår varför jag inte har någon röst, skrek som en galning till Rebecca & Fiona!! Men hur sjutton kan jag ha en snorig näsa när jag svettades som en gris ?! Iallafall, vem är smal och smidigast så man hamnar längst fram vid staketet? Jo jag! Trodde jag iallafall.. Usch, det värsta jag har varit med om! Folk drog av håret på mig, man ramla bakåt, man ramla framåt, folk slog armbågarna i en, klev på ens fötter, puttade på så man lyftes från marken, och fick man någon luft? NEJ! Allt blev så snurrigt. trodde det skulle vara en upplevelse att stå längst fram till Rebecca och Fiona.. men det var ett rent helvete! Hade fullt upp med att se till att stanna vid liv. Fick panik och försökte dra mig bakåt till min pojkvän tills ett killgäng tar armarna runt mig så jag inte kommer loss. och när jag har panik så blir jag arg, och jag RÅKADE slå dem med knytnäven. hehe ja det är jag när jag är arg, panikslagen! Tove styrke var även på scen. Skulle kanske ha gjort ett videoinlägg om detta? men eftersom att jag inte har någon röst. Körde även fiskedamm för 10 kr, så körde två gånger för 20 kr och vann massa läkerol grejer!!






VINNARE ÄR DRAGEN


Nu är en vinnare dragen, men hur fasiken gör man så man klickar på bilden för att komma till hennes blogg?
Åh jag har en lång bit kvar i livet känner jag.. hehe!! Nej ska klura ut det lite hade jag tänkt! Här har ni iallafall hennes http://nikkirae.blogg.se/. Kör med nästa dagens blogg nästa helg också, låter det bra? :)

YOU SAID YOU WOULD ALWAYS BE HERE, WHERE THE FUCK ARE YOU NOW?

Bytte outfit för tänkte att det kunde bli lite kallt! Så nu kör jag med en svart vit randig tjocktröja, och halsduk och skinnjacka till det, kanske tar mina hunter stövlar också så man slipper frysa om bena! Kommer inte kunna blogga nå mer för dagen/kvällen med tanke på att jag drar vid halv 3 ungefär och kommer inte ha tillgång till någon dator. Plus att det inte går att mobilblogga.. DÖ!? Aja, ni får helt enkelt stå ut tills imorgon utan mig.. Förstår att det kan bli svårt. Men ni som ska till falun ikväll lär väl se mig där ;) Håll utkik vetja!


DAGENS BLOGG

Kör med första tävlingen här på bloggen! DAGENS BLOGG. Utser vinnare imorgon på förmiddagen nångång, har inte tid ikväll, befinner mig i Falun hela kvällen. Anmäl er nu :)

DAGENS



DUSCHEN KALLAR

Hör hur duschen ropar på mig! Men först måste jag besöka toan som jag  har velat gjort sen 8 imorse.. åhh herregud! Blir en helkropps rakning, säger man så? Ja! Sedan ska jag väl börja fixa mig för sen ska jag till amanda och sno hennes pippi tröja som jag ska ha på mig. Lagomt varm och fin! hiihi :D

BOK TIPS?

Nu lär en hel del vara vakna, bra! Då slipper jag vara vaken ensam. Ingen svarar på facebook eller sms. känns som att det är fel på min telefon, för såhär brukar det aldrig vara! brukar alltid få svar på direkten.. men inte nu. hm! Sitter iallafall och kollar på nå tv program där en 17 månader bebis har ett enormt huvud, kan inte gå, prata mm.. Sjukt hemskt! Känner mig taskig, men sitter och skrattar åt hur hans huvud ser ut, typ som i simpson. hehehe. Tänkte kolla om det är någon söt läsare som gillar att läsa böcker? isåfall har jag en grymt bra bok som jag kan tipsa

NOTHING LAST FOREVER

Godmorgon människor! Är det någon som är vaken nu? Har ingen aning om varför jag vaknar klockn 8 på en helg.. STÖRT? ja! Såg att jag ligger på 19 plats, inte bra. Ska försöka stanna kvar på listan så länge som möjligt. Vilket innebär mer aktiv :D

YES, IVE' MADE MISTAKES. LIFE DIDN'T COME WITH INSTRUCTIONS.

Går till sängs! Nu får det räcka för idag. Jag ska gå och lägga mig efter en lång dag. imorgon blir det att dra till granny goes street i Falun med min pojkvän och några vänner. Lär träffa en hel del där! Några söta läsare som ska dit? :) Hoppas vädret är bra så det inte regnar. Funderar på om man ska köra med dunjacka? med tanke på att det kommer bli SVIN KALLT mot kvällen. Och i min korta lilla skinnjacka lär jag bli helt blå och fursen i. Men vi får se vad jag drar på mig imorgon, ska nog be mamma om hjälp faktist.
Hör hur sängen ropar på mig och min hund ligger så sött där på. Ciao!

EN VANLIG SOLIG DAG I LEKSAND


Vem säger att man inte kan knalla runt i ett gult kaninparaply? Det är det här som gör att jag älskar att umgås med henne, folk som kan sticka ut älskar jag! pallar inte med folk som är rädda för att skämma ut sig. jag skämmer ut mig.. i stort sett varje dag. Bryr jag mig? Nope, självförtroende ni vet! haha, onödigt inlägg? men tyckte bilden var så söt. hihi!

STÄDNING PÅ G

Har precis tagit och städat mitt rum, usch säger jag bara!! Damm, strumpor och ni vet såna dära som man gör rent öronen med? Kommer inte på vad det heter, men skitsamma! mitt rum var fullt av det. Kände att jag fick lov att ta tag i städningen för imorgon får jag fint besök. tycker synd om älskling som hade fått kliva in i mitt rum fullt med skräp. Så jag har torkat, bytt lakan, dammsugit, stoppade kulor i dammsugarn så det luktar gott i mitt rum nu! hihi. Sen får man inte glömma att visa min älskvärda vägg som det finns 2 bilder på mig när jag leker modell och bilder på mig och min fina syster, och min ros som jag fick igår! älskar er.
 


DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA

Har sett detta klippet överallt, men eftersom att många hade konstiga rubriker så förstod jag inte vad det handlade om, och helt enkelt hoppade över att kolla! Men stannade upp när någon hade CANCER som rubrik. Så nu tänker jag lägga upp den här för att visa att jag bryr mig om folk som går igenom det / har gått igenom det. Hoppas ni också stannar upp och tar era minutrar och kollar på klippet. Värt det säger jag bara!


15 SEPTEMBER

Eftersom att folk vägra gissa vart jag ska den 15 september så berättar jag nu! Eller ja, klippet berättar det åt mig :) hihi

WE ALL HAVE SECRETS

Godmorgon människor! Tog en liten tupplur på en fredag eftermidag, det går det också.
kände att det behövdes, somnade så fort jag la mig i sängen. Det bevisar att jag har kämpat hårt denna veckan, eller ?! :) Är just nu barnvakt, men inte ser jag nå barn. Mina syskon är ju ute och leker, så antar att barnpassningen går hyffsat bra :D Tänkte lägga upp en video här på bloggen, men vet inte hur man gör. Hjälp tack?! puss

VARFÖR INTE LÄMNA EN KOMMENTAR MEDANS NI HAR KIKAT IN?

Ni som kikar in kan väl lämna en kommentar så jag kan kika in på eran blogg och läsa den, är den tillräckligt bra kanske jag följer den ;) hihi. vem vet! Nej men lämna någon random kommentar så jag kan besöka er. Men onödiga/töntiga kommentarer tas bort. En bild säger mer än tusen ord, eller hur var det?.. Man kan glida ifrån varandra, men minnerna kommer alltid finnas kvar!

EN PLATS DÄR MAN SLAPP SKVALLRET, STRESSEN, DRAMAT. EN PLATS DÄR ALLT VAR UNDERBART OCH LUGNT.

Känner att nu har ni sett en hel del bilder på mig! Så framöver kommer jag visa bilder på människorna som fyller mitt liv. Dock inte min pojkvän, kör kissie stilen och håller han hemlig ;)
Visar några få bilder från Thailand. Ska jag visa alla så lär ni garanterat somna i mitten. haha!









Det blev ändå så många bilder som det inte skulle bli. hihi (a)

FEELINGS CHANGE. MEMORIES DON'T.

Inte undra på att kommentarer rullar in och läsare rullar in, ligger ju på toplistan! haha :9 sa ju att ni skulle se mig här ;) woop woop! Nu fick jag värsta kicken att blogga en massa, men vi tar en för en så man hinner att svara på kommentarerna också :) pussisar!

FUCK WHAT PEOPLE THINK

Tjenisar! kom precis hem från skolan. Idrott i spöregn, så imorgon lär väl jag vara dösjuk antar jag. helg, vad händer då? Jo en massa mys med min pojkvän. tror jag! har läxor som ska göras först, blir jag klar med det så träffar jag han. Annars blir det en plugghelg. känns tråkigt med helg faktist, vill gå i skolan. Alla gnäller på att dom redan har tröttnat på skolan efter 2 veckor, men själv längtar jag till skolan. haha!


I'M NOT TELLING YOU IT IS GOING TO BE EASY, IT'S GOING TO BE WORTH IT.

Godmorgon people! Tog precis en dusch, skönt! Sov något extremt bra inatt och jag är inte ett dugg trött. Även fast jag somnade strax efter 23.00. Slutar 13.40, så vi hörs då! är det någon som vet om det finns en app där man kan blogga ifrån. Måste kunna mobilbogga, annars kommer jag tillbaka till databeroendet vilket jag helst vill släppa :) men nu ska jag fixa mig, adios!

MIN FÖRSTA ROS

Fick min allra första ros av en kille idag, hur underbart är inte det lixom? Åh vad jag älskar dig min lilla gubbe!
Matten gick bra, men det var jäkligt svåra tal, men fick hjälp så. Efter det så bestämde jag mig i sista minuten för att dra till min pojkvän. Där stanna jag tills 21, och nu är jag hemma och ska svara på mina 42 kommentarer, jiha :)

HOME

Kom precis hem, väntar tills min privatlärare ska komma och hjälpa mig med matten! Behövs efter ett sådant sommarlov där man inte har använt hjärnan någonting.  Efter det ska jag till världens finaste människa och snacka lite om helgen, hon ska även hjälpa mig med bloggdesign! tack o lov för det.Men nu ska jag svara på kommentarerna och läsa lite fina bloggar. ciao

YOU TOLD ME YOU LOVED ME, SO WHY DID YOU GO AWAY?

Måste tyvär dra från bloggen för att göra mig redo inför plugget. Kan inte komma dit som ett troll och kläder som inte matchar, nejdu! Sån är inte jag :) Men först ska jag ladda ner lite låtar till min ipod så man kan dunka musik i skolan, det lät inte helt fel det va?! ha en bra dag, så hörs vi runt 4 när jag kommer hem, läxorna måste tas i första hand så..! Nu är sommaren över, och jag längtar tills snön kommer.


GODMORGON

Godmorgon skönheter! Har sovmorgon idag, så varför inte passa på att svara på kommentarer och blogga lite :) Designen är tillfällig, skulle få dit en header. Men hon som fixar min blogg forstod inte vad problemet var. För hon såg headern men inte jag, hmm.. Nåväl! Sovit gott? :)

RSS 2.0