PALLA FLASHA SINA TUTTAR PÅ VARJE JÄVLA BILD

Palla flasha sina tuttar på varje bild, det däremot är äckligt! Jag länkar väl fan min blogg hur mycket jag vill på min facebook utan att du ska bry dig? menar, inte så fräsht att se dina tuttar på varje bild. Dock gillar ju killarna men jag skulle kalla det ......... varning!! Läs inte min blogg om jag bara skriver om " mens " ? Hahaha wtf?? Mens av allt möjligt lixom. Herregud.Vad är felet på dagens ungdomar nu för tiden?? Väx upp och sköt erat eget jävla liv. Eller är andras liv så mycket roligare än erat så ni får lov att lägga ner varje jävla sekund på att peta i andras liv???? // EN ARG,FRUSTERAD,IRRETERAD TJEJ

Kommentarer
Postat av: Lina

det är bra själv? :)

2011-12-14 @ 20:16:34
URL: http://ryttarre.blogg.se/
Postat av: emelie '

jarå, det är skitbra!



btw, kommentera vem utav dom du tycker är snyggast, tack :D

2011-12-14 @ 20:41:26
URL: http://makeout.blogg.se/
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Helt okej tack, själv då :)

2011-12-14 @ 21:07:11
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: M

är helt och hållet på din sida Isabella. även fast jag inte vet mer än vad som står på facebook och era bloggar så tycker jag det är sjukt omoget av dom. men jag tycker inte att du ska bry dig om vad dom säger. dom har ju inget eget liv och då måste dom lägga sig i andras. det är bara så det är.

älskar dig blogg förresten!

2011-12-14 @ 21:52:57
Postat av: J

Håller med dig isabella! Inte för att jag har hängt med så jätte mycket om vad som hänt på facebook och så. men jag tycker precis som dig. De söker bara uppmärksamhet genom att visa tuttarna och sedan ladda upp de på facebook. OMOGET var ordet ja!

2011-12-24 @ 23:53:28
URL: http://onlyjennnifer.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0