WHEN I SAY " I'M OKAY.. " I WANT SOMEONE TO LOOK ME IN THE EYE AND SAY " TELL ME THE TRUTH "

Du kan sitta och skriva till alla dina tjejkontakter på telefonen om hur snygga dem är, att hon är speciell, den finaste du har sett, att du har börjat gilla henne, att du vill ha henne och fråga om hon vill komma hem till dig.
De första 10 personerna du skriver till kanske går på det du säger till dem, har du tur så känner de inte varandra och då får de inte reda på vad för äcklig typ du är. Men vet du när det ryker och bli så jäkla pinsamt för dig? Jo, när du skriver det, det och det till varje tjej på din skola, och sedan slår de tjejerna sig ner vid matbordet och berättar saker. Kul att vara den tjejen som sitter där och tro att man är den enda för dig och samtidigt få höra din bästa vän prata om det han har skrivit till dig. Du kan försöka med hur många tjejer som helst och samtidigt lura dig själv. Men det är inte de brudar som förlorar på det, utan det är DU.

Att du har det modet att leka med tjejers hjärtan och krossa dem. Jag vet att det fanns en period där nästan alla var fjortisar och drev med varje jävla kotte. Men är inte den perioden över? Är det inte dags att bli vuxen och inse hur fin kärleken kan vara istället för att såra massa brudar? Du kan heller inte klaga på att du är singel, jag menar. Du blir vad du gör det till. Hade du valt att hålla dig till en kanske du inte hade varit singel, du kanske hade haft en fin brud intill dig varje dag. Men du valde den dummaste och osmartaste vägen. Kanske borde jag tycka att det är rätt åt dig eller tycka synd om dig för att hela skolan snackar om dig. Vad jag ska tycka än, det vet jag inte än! Ryck upp dig och skäms över vad du har gjort! Alla snackar och alla vet, spela inte den snälla pojken som inte vet något. Bete dig som en 15 åring, du är snart vuxen och måste lära dig ta saker i egna händer! Sitt inte heller ihopkuren med telefonen i handen och kolla neråt, kom igen!  Det är inte försent att ändra på sig, men de tjejer du har playat kommer nog aldrig att förlåta dig för det du gjorde. Det är jag helt säker på! Hade jag varit en av dem, hade jag spottat på dig!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Snälla hjälp mig nå min dröm !



www.dromstipendiet.se/133



Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen.



Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig.



tack på förhand !

kram



2011-09-20 @ 17:13:09
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Louise

Playad av en kille har nog alla blivit, och om man inte har det - kommer man bli det.



Det har hänt många gånger att en kille skrivit samma sak till mig som han sedan gjort till en annan. Hände med en av mina bästa vänner och en annan kompis, och jag kan ju säga att vi satt där alla tre och berättade för varandra vad han skrev och det visade sig att han skrivit samma saker till alla tre.



Det är pinsamt, inte bara för en själv - men det borde vara det för killen också. Man tror att man sitter där och är unik, medan man i själva verket bara är en i mängden.



Det kan resultera i att man ger upp hoppet på kärlek, om man för många gånger råkar ut för att bli playad. Det tär på en, mer på vissa och mindre på andra. Men det är aldrig kul. Aldrig.

2011-09-20 @ 17:25:58
URL: http://ljs.webblogg.se/
Postat av: Fotograf Sofia Wählby

Svar: Jadå, allt är toppen :) Självdå?

2011-09-20 @ 18:07:15
URL: http://sofiawahlby.blogg.se/
Postat av: Malin - Foto och musik

sv: Okej vad kul! :D

2011-09-20 @ 18:44:16
URL: http://mallemusic.blogg.se/
Postat av: Malin - Foto och musik

sv: Okej vad kul! :D

2011-09-20 @ 18:44:17
URL: http://mallemusic.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Svar: Nej, jag har aldrig blivit "playad" av en killa ;) Men det känns nog förfärligt... Eller? Har du? <3

2011-09-20 @ 18:58:27
URL: http://redayhitit.blogg.se/
Postat av: sandra

nä det har jag inte :)

2011-09-20 @ 19:44:15
URL: http://sandrajohanssoniis.blogg.se/
Postat av: Louise

Absolut kan jag hålla med dig i texten! Utan tvekan.

2011-09-20 @ 19:47:47
URL: http://ljs.webblogg.se/
Postat av: Louise

Det kommer alltid finnas killar som beter sig sådär och tyvärr kommer man nog alltid träffa på ett par stycken, eller iallafall minst en.



Och jag vet inte riktigt hur jag ska säga, för det hände aldrig att jag höll på med killen som gjorde det här mot mig och mina vänner, som tur var, för det hade nog bara blivit värre och jag hade nog känt mig ännu mer deprimerad och varit ännu mer förvirrad.



Och jag kan inte säga så mycket till dig hur du ska göra, för jag tror inte att det finns så mycket man egentligen kan göra när man har blivit sårad och känner sig på det sättet man gör när man är playad.



Så, hur dåligt svar det än är så tror jag att det gäller - tiden läker alla sår.

2011-09-20 @ 20:14:24
URL: http://ljs.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Tack detsamma!

ALlt bra med dig?

kram

2011-09-20 @ 20:27:49
URL: http://foookus.blogg.se/
Postat av: Sofie Schilcher Ulwencreutz

svar: jag säger detsamma!

men att han var blatte helt tror jag nog inte berodde på att han vart mördad faktiskt. det står ju att han och den dära andra killen hade bråkat förr men nu hade den andra killen back up så liksom ah..

men alltså ja förstår inte ! så jävla orättvist :/ jag fick tårar bokstavligt talat av att läsa det dära.. så jag måste ha det på min blogg o kommer säkert lägga upp det igen !!!!



Och hur kan man ha ett hjärta av sten och ta omkull johns gravsten med rep och bil ???

2011-09-20 @ 20:33:32
URL: http://blacknightmare.blogg.se/
Postat av: Emma

hej var med i dagen blogg tävling =) igår deltog 55 stycken

2011-09-20 @ 20:34:53
URL: http://www.nattstad.se/emmahjorth
Postat av: Louise

Jag vet faktiskt inte. Men jag förstår inte riktigt varför han inte pratar med dig..



Men jag kan ju säga såhär, att killen som skrev till mig och två av mina kompisar, pratar inte med mig längre. Efter allt det hände, så var han skitkonstig sista halvåret i nian, och sen blev han tillsammans med en annan tjej och vart totalt brainwashed. Nu för tiden hejar vi inte ens på varandra när vi möts på stan.

2011-09-20 @ 20:37:38
URL: http://ljs.webblogg.se/
Postat av: ellen

sv: jag tycker ändå inte att man ska söka två gånger, han säger att han inte kan bli idol..han vill knappt, vad fan gör han där? jag blir sur på att han söker, tar upp deras tid när han ändå inte vill

min åsikt, skiter i vad du säger, hihi :D

2011-09-20 @ 21:14:10
URL: http://duumbass.blogg.se/
Postat av: ellen ♡

ja de har jag, jag struntade i killen, eftersom han playade mig så är han inte värd mig, tog ett tag att komma över honom men det gick tillslut , och nu har jag världens finaste pojkvän ♥

2011-09-20 @ 22:07:00
URL: http://eellenpeterssoon.blogg.se/
Postat av: Josse

Det finns så många fina killar men endå så fastnar man för playern, Hmm!

2011-09-20 @ 22:24:22
URL: http://nylaanders.blogg.se/
Postat av: Gabriella

SV: Yes, det stämmer. Vart bor du? =)

2011-09-20 @ 22:39:19
URL: http://elephantzoul.blogg.se/
Postat av: '

SKojar du med mig? om jag har. men min historia är alldeles för lång och för brutal för att skriva ut såhär. då snackar vi iinte bara sms. fyfan. killar är svin

2011-09-20 @ 23:27:15
URL: http://saveu.blogg.se/
Postat av: rebecca

Usch :/ Det är så typiskt att man ofta faller för fel kille..

2011-09-21 @ 00:58:56
URL: http://beccsbox.blogg.se/
Postat av: hanna ♡

godmorgon! är allt härligt med dig idag? :)

2011-09-21 @ 06:23:18
URL: http://heaa.blogg.se/
Postat av: nallelie [foto-vardag]

snyggt hår !:)

2011-09-21 @ 18:38:07
URL: http://http:/nalleliespix.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0