SOME GIRL ACT LIKE BITCHES SO THEY DON'T GET HURT

har sett ännu en film som jag glömde namnet på ännu en gång.. Sedan körde man mario wii med syster och säger bara AJ. Hon har slagit sönder mig bara för att jag är så dålig.. hmm.. På söndag väntas en operation och jag börjar bli rätt så nervös om jag ska vara ärlig. Miljontals tankar snurrar runt i huvudet på mig och jag står inför många val. Gymnasievalet är ett av dom. Resten behöver jag inte nämna pga personliga skäl. Ska träffa rektorn, min mentor mm imorgon för att prata om allt. Sedan får vi se vad som händer!! Hoppas på det bästa som sagt.

IF IT STILL HURTS,YOU STILL CARE

Såg precis klart på en grymt bra film med min syster. Fast man fick lov att tänka ganska mycket tycker jag. Men i slutet av filmen fattade man vad den handlar om. Och som vanligt är jag värdelös på att komma ihåg vad filmer heter ;) haha så tyvär kan jag inte säga vad den heter.

HATAR TANDKRÄM

Jag har alltid hatat tandkräm, men såklart borstar jag tänderna morgon och kväll. Vilket jag började denna dagen med. Vet inte hur det gick till, men hade på en klump tandkräm på tandborsten och sedan in i munnen. Men tandkrämen stannade inte kvar utan gled in i halsen på mig där den fastnade. och jag bara kände hur starkt det blev och jag fick ingen luft. Tandkräm gjorde så jag inte fick någon luft.. Hahah!!Har varit med om det förut fast då var det en kycklingbit som kvävde ihjäl mig, blev helt blå den gången.. Usch!!!


WHAT DO YOU DO WHEN THE ONLY PERSON WHO CAN MAKE YOU STOP CRYING IS THE PERSON WHO MADE YOU CRY

Sitter och kollar på gossip girl samtidigt som jag sitter och stör mig på en jävla blåsa i käften. Åh så jobbigt det är! Följde med mina syskon ut när dom gick " bus eller godis " Som tack för att jag följde med fick jag hälften av deras godis. Grymt! Men nu ska jag kika vidare och snart tar jag fram godiset och en påse chips och cola. höhö!

I MAY HAVE FAILED BUT I HAVE LOVED YOU FROM THE START

Godmorgon! Var som sagt ute och skrämde lite folk igår, haha fast det var nog vi som vart mest skrämda faktist. Sedan dom som åkte i bilarna var ju livrädda, stannade när  dom såg oss och vågade inte åka förbi! Men kul hade vi, tycker synd om dom som inte var med för detta var verkligen en kväll som man kommer minnas. Tog över 100 bilder med iphone. Sedan kommer alex med hennes systemkamera. Så det lär väl komma lite mer bilder :) Men som sagt hade jättekul, vart lite kallare mot kvällen men det överlevde man. och vi har så jävla bra fantasi. Vem skulle komma på att vara ett dött lucia tåg egentligen? Jo, bara vi ;) Idag får vi se vad som händer. Kanske tar mig ut på en promenad med min lillasyster och gör henne sällskap och får lite godis. För igår var vi bara och skrämde folk. Inga var vakna vid 21.30 :o Sminkningen tog ju sin tid, 2-3 timmar ungefär . Men man hjälptes ju åt och så. Sedan stod jag för nagellacket så jag målade lite fingrar. Ska kika vidare på filmen nu. ADIOS!

TRÖTT CHEY

Haha såg just att jag failat när jag har laddat upp mina bilder.. Men mobilbloggar som sagt och då blir inte allt som man vill att det ska bli . Därför det blev lite många bilder :s såg set nu faktist! Sitter hemma hos Sabina och chillar! Ska snart kolla på innebandy match och sedan börjar kvällen :D fick i mig en äppelpaj innan jag drog, muns!


EVERYBODY DIES BUT NOT EVERYONE LIVES.

hej snyggingar ! Vad gör du en kväll som denna? Själv ligger jag hemma hos älskling och chillar med hans macbook samtidigt som det lyssnas på Justin Bieber. Det kommer väl inte upp på facebook nu ?? pinsamt isåfall. Hihi, eller ja. Det blir pinsamt för han, inte för mig ;) Ser fram emot imorgon. Är väldigt pepp och tror att det kommer bli en grym rolig dag. Funderar på att blogga ända tills älskling kommer hem, alltså 3 inatt. Hur låter det? hihi ;) nej men hej på er!
Hitta denna oredigerade bilden på hans dator. Den få duga, men tycker den redigerade är grymt mycket finare :) har den som tavla i mitt rum, KÄRLEK!

VÄND TIA

Kom precis hem till Sabina där jag spelar vänd tia och väntar tills älskling ska komma och hämta mig. Sedan blir det att åka hem till han och mysa lite! Han ska även jobba ikväll så då får jag mysa utan han en stund! Men ska fortsätta spela nu innan hon dampar. Hörs sen!


MATEMATIK

Sitter och har matte nu med världens tomte. På riktigt, han ser ju ut som
En tomte :o men skitsamma. Ska ha ung & dum idag igen på eftermiddagen. Längtar faktist! Lärde mig så jävla mycket :o men nu ska jag fortsätta jobba med min vikarie sverke som han heter.. Hehe! Hörs senare :)


JAG ÄR INTE DUM, MEN DET BLIR FEL NÄR JAG TÄNKER!

godmorgon skönheter! Sovit gott? Det har jag iallafall, fast det var några skitungar som ringde mig hela natten.. men det blir ju hämnd iallafall ;) Det kan jag lova. Tänkte berätta om min helg. Idag efter skolan kommer älskling och hämtar mig, sedan åker vi hem till han och jag sover där tills imorgon. Imorgon ska jag kolla på innebandy med sabina och när den är klar drar vi hem till andrea där alla andra tjejer ska vara och vi ska klä ut oss. Nej vi ska inte vara slampor. Vi ska vara ett dött luciatåg (y) typ som the grudge ;) Sedan sover jag hos andrea MAYBE. Inte 100 än! Sen har jag iget mer planerat :) VAd ska ni göra i helgen
kram :)


DO SOMETHING RIGHT,NO ONE REMEMBERS. DO SOMETHING WRONG,NO ONE FORGETS

Omogna äckliga småungar? Blir så irreterad. Ingen jävel i 7an eller 8an har respekt för oss 9or? vad är det för skit! var livrädd för 8orna och 9orna när jag gick i 7an. men dessa ungar springer hit och dit och tror att jag ska flytta på mig när de kommer springades i korridoren? Fan det är inte dagis, utan högstadiet! Så respektlösa alla är. Ska fan läxa upp dom alltså, och varje liten kotte som jag kommer kasta på dom förtjänar dom. mohaha!. ja det var väldigt moget av mig ;) Sen stör jag mig så jävla mycket när man ska rita stora svarta ögonbryn som sitter ihop och sedan mustage( stavning ) Vart vill man komma med det? Tycker detta är påhopp mot folkgrupp. Säger man åt dom så får man svaret " men det var inte menat mot dom " Det är ju en självklarhet att det var menat att se ut som dom. Varför annars göra så? Man kan väl lika gärna ta en orange penna och rita små sträck. men istället ska man ta en svart penna och rita stora ögonbryn som sitter ihop? SÅ jävla omoget. Och ja, jag stör mig så jävla mycket på det! Usch, snorungar.


SKRATTA ÅT DET. FÖR DÅ KOMMER JAG KANSKE ÖVER DET

Handlade precis mat med mamma och mina dryga syskon..fick med mig något gott hem bara för att jag har mens.ska ha mens oftare har jag bestämt. Hihi :D


JAG SKA SLUTA ÄLSKA DIG NÄR EN STUM MÄNNISKA SÄGER TILL EN DÖV ATT EN BLIND SETT EN FÖRLAMAD GÅ PÅ VATTEN.



BORDERTOWN

sitter och kollar på bordetown, världens hemskaste film skulle jag nästan säga. Det är en sann historia också. Älskar filmer som är sanna!! :) rekomenaderar filmen starkt, vilken tankeställare jag har fått måste jag säga. Så den är verkligen värd att se !


END OF DAYS


UNG & DUM

Har lyssnat på en tjej i 20 års åldern som åker runt till olika skolor och berättar om " ung & dum " väldigt intressant. Vi fick säga hur andra skulle uppfatta 15 åringar som och det är hemskt alltså hur dom uppfattar oss. Fick lära mig massa nya saker så nu kanske jag inte är dum längre ;) haha! Gick hem tidigare från skolan pågrund av min dumma mensvärk.. Åh herregud så ont det gör, bajs bajs bajs!


GODNATT

Mens igen.. Blir så lack. Funderar Starkt på att fixa spiral och slippa mensen. Får så jävla ont i ryggen också, fast mina tuttar väger en aning också ;) ska lyssna på en föreläsning i 3 timmar imorgon så kanske stannar hemma imorgon. Ingen höjdare om man har en kraftig mensvärk precis "/ men får se hur jag gör. Skulle behöva fixa klart min uppsats som ska vara inlämnad på fredag, och har ingen skrivare så allt måste göras i skolan :( tycker synd om mig själv! Men nu ska jag sova. Sov gott, puss och kram!


ÅKA BIL

Tjena mors! Befinner mig på donken helt propp mätt efter att ha ätit Mac feast. Mums !! Åkte hit med min fina pojkvän och sedan hämta vi upp hans kusin på skolan och efter det drog vi till sonika. Hur underbart är inte det? Ganska tur att det inte finns donken där jag bor för då vet jag någon som hade ätit frukost, lunch och middag här. Så gott är det!!! :DDD känner mig så busig som gömmer mig under bordet under en hel lektion och busar med andra. Hihi!! Pöösss


MORMORS BULLAR

Sitter bänkad framför dhw med läsk och mormors bullar. Mums! Kom precis hem från min älskling som klarade uppkörningen idag :) så stolt jag är över han! Men var 100 % säker på att han skulle klara det med tanke på hur duktig han är! Känner också att jag luktar han nu, underbar doft. Ibland slår det en varför man just blev tillsammans med just han, och jag har aldrig haft ett riktigt svar. Men under dom här månaderna vi har varit tillsammans, både bra och dålig månader så har dom här månaderna varit dom bästa månaderna i hela mitt liv. Varför ? Jo för att jag har spenderar dom med en sån speciell, omtänksam, gullig, snäll, snygg och underbar kille ! Jag kanske inte är den bästa flickvännen och vårat förhållande kanske inte är på toppen. Men för att komma till toppen så måste man ligga på botten några gånger för att sedan kunna ta sig till toppen. Jag är nog vara den lyckligaste tjejen på jorden som har fått delat dessa månader med dig, och jag hoppas på fler månader.!Jag älskar dig min alldeles egna prins <3


JUSTIN BIEBER

Sitter och lyssnar på justin bieber samtidigt som jag försöker plugga, men det går inte så bra.. Hatar skolan, hatar allt ! Varför kan inte det bara vara så jävla enkelt som det var när man var liten? Åh den tiden saknar jag verkligen ska jag säga. Inga problem eller något. Enda gången man blev förstörd var när ens Barbie gick sönder.. Då rasade min värld! Nu rasar min värld av många olika orsaker .. Att ha ett leende på läpparna betyder inte alltid att man är glad, mår bra eller är lycklig. Tänk på det! Det finns miljontals saker som en person handskas med varje dag så tänk på vad ni säger och kastar ut!


FEJK FEJK FEJK FEJK

ÄCKEL! Alltså snälla nån, innan man anklagar någon. Ska man då inte ta reda på lite sann fakta istället för att säga " hon såg er, hon sa det och så vidare? Vi bor i en håla där alla snackar, vid det här tillfället borde jag vara van, men jag är inte det! Snälla, säg något som för en gångs skull stämmer istället för att det hela tiden ska vara falskt?! Blir så jävla lack på en del människor. Och jag borde vetat vad du är för typ. Men du ska inte säga något eller påpeka mig för något för du satt och strula hela tiden eller va på toan hela tiden. Hur i helvete kunde du se ?


INNEBANDY MATCH

Drar på innebandy match nu med Sabina! Är lagomt sliten och trött av mig, så det blir en tidig kväll för mig skulle jag tippa på! Helgen har gått hur fort som helst och jag har nog haft den bästa helgen sedan skolan började, bra va ? ;) puss!


AQUA NOVA

Godmorgon! Kom hem runt 1 igår kväll från en ganska rätt så lyckad kväll som tillbringades med många fina människor och man kom många mycket nämre och lärde känna mycket nya människor! Så kvällen var lyckad. Sitter i bilen Påväg till badhuset i Borlänge, var evigheter sedan jag var där, grymt längesedan! Ska sedan äta på... Svår att lista ut? Donken!! Mac feast! Undra hur mycket jag har gått upp nu. Fast det syns ju inte så det är bra :D


COP OUT

Godmorgon! Eller det skulle jag ha sagt för längesedan, vaknade 7 imorse! Hehe :) kollar på cop out efter att ha städat och pluggat. Runt 6 tiden drar jag och Ida hem till Sabina där vi fixar oss, sedan blir det att dra på fest :) dricker jag? Nej, jag har kul utan dricka! men det blir nog en grymt bra kväll skulle jag tro. Fick fika av mamma också, mums!


A PERSON WHO TRULY LOVES YOU WILL NEVER STOP BELIVING IN YOU AND WILL NEVER LET YOU GO, NO MATTER HOW HARD THE SITUATION IS.

hej snyggingar! Har precis tvättat bort sminket och dragit på mig andra kläder. Grymt lyckad dag alltså! Har haft det så jäkla kul och de blev en massa snack om kärleken med någon som kan sånt där och har tankar runt om det. Donken!!! Åh, får aldrig nog av maten alltså. Så jävla gott :D MUMMSS. Hihi


UNDERBARA VÄN

Hahahaha så jag skrattar! Sabina har gjort illa sitt finger och hon tänkte att skolsystern kunde göra något åt det. Men som vanligt lindar hon det! Hon ska jämt linda, börjar undra om det är det enda hon kan?? Lider med dig Sabina ;) hahahahah!! Äntligen får man skratta åt dig när du gör illa dig. Äntligen!!! Efter alla gånger du skrattar när man gör illa sig så var det hämnden detta ;)


IN DA HOUSE

Sitter på svenska lektionen nu! Idag blir det att dra till Borlänge så ni vet, håll utkik efter mig ;) sedan imorgon ska jag på flesta! Åh vad jag längtar att äta Mac feast!! Det bästa som finns, på riktigt!


VEM ÄR RASIST?

Det är så jävla lätt att bli kallad rasist nu för tiden tycker jag. efter det här inlägget får ni tro vad ni vill om mig. Men detta är min blogg och nu ska jag säga exakt vad jag tycker om detta. Vi är så jävla snälla så vi hjälper utlänningar före oss själva. Hur många utav svenska människorna behöver inte hjälp och har svårt med ekonomin? Men det skiter vi i, utan vi plockar in fler och fler utlänningar i vårat land och HJÄLPER DOM istället för att hjälpa oss själva. Vi ger dom hur mycket pengar som helst och dom springer in i första affären och köper iphone's. När dom hade iphones så hade jag fan en nokia 3310. Inte ens jag hade råd med en iphone men har bott i sverige i 15 år. Och vi är så jävla grymma på att respektera folk. Vi låter dom se exakt hur dom vill. Ha slöja, sån där som man bara ser ögonen och sån där där man inte ser något! vet ni hur obekvämt det är för mig att inte se ansiktet? blir så jävla rädd när jag går förbi en sån person.. är rädd att den ska dra fram värsta pistolen! och jag säger inte att dom ska ta bort deras slöja för det är deras religion som jag respekterar! Men hade vi åkt dit och sett ut som vi gör, alltså visar " för mycket hud " och håret så skulle dom skjuta skallen av oss rent sagt. Dom får special mat i skolan, dom får bönerum mm. Men inte fan får vi ett musikrum där man har värsta högtalarna, bas mm. Tycker detta är så orättvist. Har inget emot utlänningar, inte tjejerna iallafall. Men sen när vi kommer till en del killar som inte vet hur man ska behärska sig så börjar jag fundera varför jag är så snäll mot dom och inser att de har haft det jobbigt och har det bra nu istället för att inte skrika rätt ut åt dom. Den vägen jag brukar gå till skolan och hem har jag slutat gå. Utan nu går jag stora vägen hela tiden för att jag på sistonde har blivit förföljd av samma kille. Han väntar tills jag slutar och sedan när jag går så cykler han framför mig och sedan cyklar i cirklar för att vänta in mig och sedan gör han det om och om igen enda tills jag är hemma. Mamma såg att jag blev förföljd av honom en dag när hon åkte förbi med bilen så hon tvärbromsa, vände och sedan åkte bakom mig när jag cykla. jag var trygg en gång i tiden. Men inte längre och allt är hans fel! Innan man ska hjälpa någon annan så ska man fan i mig hjälpa dom i sverige. Och respekt! vi läser om deras kultur och religion. kan dom då fan inte läsa om våran kultur och religion. Har vi svenska inte special mat, special rum mm, varför ska dom då ha det? religion som religion säger jag bara. Min blogg, mina ord! Ni kan ju säga vad ni tycker mm, men då ska ni göra det och inte säga att jag är rasist: För jag vet nog vad en rasist är och det gör jag gärna ett inlägg om också!


ENSAM ÄR STARK

Tjoo!! Slutade precis musiken, så jävla grym jag är på att spela piano alltså! Känner mig så stolt ;) egen text och melodi.. Eller ?! Två timmars hål nu och efter det hjälper jag Ida och hennes familj med deras hus. Underbart!


TELLING PEOLPE YOU'RE TIRED, WHEN IN REALITY, YOU'RE JUST SAD.

Everybody is always so fucking "FINE" But we are not! Sometimes, we are hurt and bruised and nearly completely shattered and this, is not what one calls fine!


FLYTTNING

Har precis kommit hem från att ha hjälpt min bästa vän och hennes familj att flytta. Ska ta och äta lite, sedan ska jag baka chokladbollar och kladdkaka samtidigt som jag pluggar matte :) allmänt trött dag idag alltså!!


DANSA ÄR KUL MEN JAG FÖREDRAR ATT SUPA

Låter tårtbiten sjunka ner i magen på mig samtidigt som jag kämpar med matten. Vägrar få godkänt i något som jag vet att jag kan bara jag tar min tid att tänka och göra ordentligt,tror att jag har en chans att få vg iallafall! Hoppas på det :) ska fortsätta med matten, snart klar! Sedan ska jag göra repitions uppgifter, är klar med blandade uppgifter vilket känns super skönt! Några tal som jag får be henne om hjälp med bara :))


DAGENS

Sitter på no lektionen och ritar något. Eller ja, man ska besöka 4 affärer genom att dra streck. Men man fick inte se pappret utan man skulle kolla i en spegel. Och det gick ju fan som det gick! Haha ;) ska iallafall ha idrott snart som jag är taggad till, så jävla kul att spela basket när man är lång. Enda fördelen med att vara lång typ. Sen om jag är bra på att blocka andra vet jag inte. Det är en annan sak! Men nu ska jag fortsätta att rita. Hejs!


INTE MIN STARKA SIDA

Något jag har upptäckt är att baka och laga mat verkligen inte är min starka sida.. Rulltårtan ser både äcklig ut och smakade väl sådär. Smakade ägg och socker för det mesta. Och allt blev inte mycket bättre när två okunniga tjejer ska gå sig in i baka. Såhär såg våran rulltårta ut!! Men den fick ändå en 2a av en 5a. Det är väl bra ?


HOS SABINA

Sitter hos Sabina och ska snart bege oss till Hemköp för att köpa loop! Mumsi :) hörs sen då! Luv


HEMKUNSKAP

hola!! Ska snart ha hemkunskap, fun fun! Fick reda på mitt slut betyg i so.. G pågrund av att jag inte har praoat i 8an!! Ska verkligen överklaga. Får man ett vg och ett g så kan man väl fan inte ta g när man kan ta vg? Så sur och besviken jag blev. Ska be mamma ringa henne och sedan rektorn så jag får vg. Sköter man sig på lektionerna och så mm..man kan väl då inte sätta ett vg? Uschzz


JUST REMEMBER, I WAS THERE WHEN NO ONE ELSE WAS

godmorgon! Det var en kämpig dag igår och jag skulle vilja slippa den dagen, usch va hemsk den dagen var egentligen. Sitter i bilen påväg till skolan! Hörs när jag har rast. Pusshej!


HATAR MITT LIV

Förlåt för dålig uppdatering idag! Men detta är verkligen inte min dag. Skulle uppdatera min telefon för att få den nys uppdateringen?? Men då fick jag lov att återställa för 58onde gången. Så allt försvann på min telefon! Har inga bilder, inga kontakter, ingen MUSIK!! Vet ni vad som är värst? Jo att jag måste ladda ner iTunes 10,5 ?? Men det går fan inte. Jag kämpat med fet enda sen jag kom hem. Sen 4 har jag fixat låtar, jobbigaste var lixom klart. Sen skulle jag Bara föra över dom till iTunes och sedan vips till telefonen. Men det var inte så bara.. Det går fan inte! Jävla krångel med allt, detta kan ju ta sig i rövhålet alltså. Och min dator funkar inte och vill inte råka ha sönder mamma och pappas data. Döda mig nu, snälla !!!!


NÄR JAG GÅR NER

Godmorgon, vaken alla söta människor ? Ska alldeles strax åka till min pojke, det är tidigt men kollar man ut så känns de perfekt :) blir nog en lång promenad tillsammans med han ute i kylan, mysigt! Men nu ska jag gå ner till bussen och sedan hoppas jag att jag åker rätt. Med mig vet man som sagt inte.. Sedan hoppas jag verkligen att jag inte blir illamående och spyr som sist.. Hörs sen!!


HOW DO YOU SAY GOODBYE TO SOMEONE YOU CAN'T LIVE WITHOUT?

Börjar få lite huvudvärk känner jag så ska logga ut mig från datorn och sedan ta en nypa frisk luft med min hund! Sedan blir det en skål med godis och en kopp läsk. älskart! Eller kanske ska köra med chips.. Får ta mig ett smakprov på vad som passar bäst just nu. chips eller godis..! Återvänder eller återkommer imorgon bitti. Vad brukar man säga egentligen? aja, ha en fin kväll och ta det lugnt med drickandet och ätandet :D puss på er, sköt om er !

TURN THE TIDE


IF YOU REALLY WANNA BLAME SOMEBODY, BLAME IT ON YOURSELF

det handlar inte om att vara smalast eller tjockast. Utan att man mår bra! Var nöjd med den kroppsformen du har, och lägg inte tid att klaga på att andra är tjocka eller smala. För dom kanske mår bra i det och det är de viktigaste !


THE TRUTH HURTS FOR A LITTLE WHILE, BUT LIES HURT FOREVER.

Ska alldeles strax bege mig ut för att kolla på innebandy match med Sabina. Vart så krångligt med tåg och skit till älsklingen så sket i att åka dit! därför jag var ledsen för jag har inte träffat han över 1 vecka vilket gör ont, mycket ont :( men skolan kommer först, och är man tillräckligt stark så klarar man sig några dagar utan varandra. Målade naglarna precis också, älskart!


THERE'S SO MANY THINGS THAT I WANT YOU TO KNOW.


I DIDN'T STOP LOVING YOU, I JUST DECIDE TO STOP SHOWING IT BECAUSE NO MATTER HOW HARD I TRIED YOU JUST WOULDN'T GET IT.


HOLLAAA!! Någon som vill veta när jag vaknade en lördags morgon? Jo klockan 6.. haha stört! Sedan väckte jag gubben min genom att bomba han med sms, fast sen somna jag. Och nu sover han väl igen, ska snart väcka han igen.. mohahah! jag är en sån dum flickvän ibland ;) woop woop! Satt och räknade och kom på att snart har vi varit tillsammans i 8 månader, jag som trodde det var lite efter 6 månade xDDDDD. Sover alla eller finns det någon kotte därute som är vaken och vill underhålla mig med deras dunderbara blogg? :D

COMING BACK DOWN

Ensam på en fredag kväll.. känns sådär! Min pojke dissa mig för att äta middag med hans kompis, min killkompis vill inte prata med mig i telefon för han är på dåligt humör och alla är så osociala!! Så vad ska jag göra denna kvällen? Jo jag ska ta fram min jävla bok och börja plugga. Skit kul va?? Orkar inte med mitt liv just nu alltså!! vill bara krypa ner i älsklingens säng och låta alla problem snurra runt där ute i världen istället för hos mig. Det blir vad man gör det till faktist. Man kan ändra det man har påbörjat, det är aldrig försent. Men viljan måste finnas där.. vilket jag är rädd för att den inte finns..


SOMETIMES ALL YOU HAVE TO SAY IS FUCK IT AND JUST LIVE.

Har precis proppat magen full med mat och nu håller jag på att spy.. Helt proppfullt är det. Och jag har lingonveckan också, eller hallonveckan eller jordgubbsveckan.. Kalla det vad du vill ;) höhö. Ska faktist ge mig iväg ikväll och kolla på innebandy match med min vän Sabina. Ja man kan inte göra något annat än det när man bor i Leksand faktist.. Haha! Men får se, hon kanske ska vara med någon annan. Lite oklart hur det blir än.


FRIENDS ARE LIKE BOOBS. SOME ARE BIG,SOM ARE SMALL. SOME ARE REAL AND SOME ARE FAKE.

Tjenis! Va en rätt så lugn dag för min del. Följde med Sabina till Hemköp efter skolan för att köpa loop. Åh så gott det är! Efter det drog jag hem och slet av mig kläderna och drog på mig myskläder. Blir en god middag idag ( tror jag ) kör iallafall med världens godaste efterrätt :) sen ska jag inte göra så mycket mer idag. Blir o chilla rejält kan jag lova er!!


MATTE

Holaa!! Sitter i skolan med Sabina nu! Här snackar vi om kallt.. Kör med vinterjacka nu, skönt!! Men min näsa fryser ju fan fast.. Och då är det illa!! Hoppas bara att inte mina ögonbryn och ögonfransar blir vita snart bara ;) men nu börjar matten så vi hörs sen!!


FALLER



Sitter och lyssnar på min vän fina vän Erik rapp! Han är så jävla grym alltså. Får alltid rysningar när jag hör han sjunga!! Har även min vän Felicia som också är en jävligt grym tjej på att sjunga! men tyvär lyckas jag aldrig få med henne på film när hon sjunger.. Ska ha kameran beredd nästa gång :)
Ska även söka åt henne till Idol nästa år, och ja hon kommer komma långt! får alltid tårar och rysningar när jag hör henne. Så underbar och fin röst hon har :)

ALL WE NEED IS LOVE

Har precis skrivit klart min önskelista och den är så jävla grym!! Måste bara ha allt det där . Men får samma svar från alla i huset.. Först skrattar dom och sedan säger dom " tror du jag är rik ?" men jag fyller år en månad efter så man kan alltid drömma! Det enda dom går med på är att ge mig 1 kilo godis som står på min önskelista ;) haha! Där var jag lite billig av mig. Nej men jag är stor och behöver nya saker ( dyra saker !) men vi får se vad jag får som sagt :))


A PRETTY FACE DOESN'T MEAN A PRETTY HEART.

THERE IS TWO REASONS WHY PEOPLE DON'T TALK ABOUT SOMETHING :
EITHER IT DOESN'T MEAN ANYTHING,
OR IT MEANS EVERYTHING.

I WONDER WHAT GOES THROUGH YOUR MIND WHEN YOU HEAR MY NAME..


PANNKAKA

hej folket! Sitter i matsalen med min fina vän Amanda. Snacka om vad man har saknat henne. Pannkaka till lunch, det är då man säger mums! Åhh så gott, lite mjölk till det med så blir det toppen gott :D men nu ska vi keekkaaa, puss!


ENGELSKA

Har precis tagit mig en lång varm dusch. Eller länge vet jag inte om det var.men längre än vanligt iallafall :) nu är det engelska som ska göra och jag det är bara 3 texter som ska läsas och sedan har jag väl runt 50 glosor som jag ska kunna.. Wehoo!!


ANYBODY CAN LOVE YOUR LOOKS. BUT IT'S YOUR PERSONALITY THAT MAKES SOMEONE STAY WITH YOU.

Ibland önska jag fan att jag var kille! Slippa den hemska mensvärken. känner hur det kniper i magen på mig och jag ligger ihop kurad som en liten bebis och gråter. Orkar inte detta! Engelska prov imorgon men kan inte koncentrera mig på att plugga för jag har så ont. Sitter och lyssnar på kapten röd- ju mer dom spottar! Den låten är bara för grym alltså. Många man tänker på när man hör låten alltså, galet! Ska hoppa in i duschen och ha på varmaste och bara njuta av varma vattnet. raka benen måste jag också göra.. varför ska vi raka benen när killar inte gör det? :oo

NERE

Jag är så nere och ledsen.. Jag som har lite mörkare hy är en fördel med att vara osminad. Men nu kan jag inte gå osminkad längre.. Utan det är en massa ärr från äckliga finnar. Och så har man finnar överallt. Det är naturligt med finnar, men hur bra mår man? Döö säger jag bara! Min panna är helt knottrig.. Folk kommer snart börja kalla mig för prikkikorv.. :(


WHEN YOU FEEL LIKE YOU'RE NOTHING.

Ja nu är man uppe och springer! Fast det har jag redan gjort hela natten ändå. Blev en timmes sömn för mig, så jag kommer absolut vara på dåligt humör idag kan jag tala om för er. Föresten så funkar det att mobilblogga igen, som jag kämpat med det där!! älskar att det är en kort dag idag, men stannar nog kvar i skolan och pluggar för direkt när man kommer hem så är det facebook som gäller. Hihi! Prov imorgon som jag tror kommer gå hyfsat bra faktist. Pluggade som sagt inatt ju ;) men nu ska jag klä på mig och sedan ta mig till skolan. Puss!


GODNATT

Nu tänkte jag ta och sova.. Mår så jävla dåligt! Mensvärk sedan 10 ikväll. Har legat och vridit i sängen i hopp att kunna sova . Men kan bara blunda ögonen och vila. Får ingen sömn. Känner hur det drar i magen på mig och hur jag vill spy. Måste sova, måste få sömn. Måste till skolan!! Kan inte sova kan inte få min sömn som jag måste ha för att orka skolan imorgon. 50 minuters rast runt 9 tiden. Då garanterar jag att jag ska ha vilo rummet och sova!


DON'T MAKE A GIRL FALL FOR YOU IF YOU HAVE NO INTENTION OF CATCHING HER.

Har fått en sur mamma på mig för att jag har missat middagen.. OPPSss!! Sover alltid då vi ska äta. haha! Ska iallafall äta nu, diska och gå ut med min sjuka hund. Sedan är det DHW som gäller! Wehooo säger vi då . Men ska sätta fart innan hon kommer hem. Puss på er snyggingar! :D


ONE DAY I DECIDE TO LIVE WITHOUT FEELINGS.

Jag verkligen lackar ut på min so lärare.. ska ha prov i hur man söker till gymnasie som man ska göra en enda gång i hela sitt liv? Vad fan är det här för skit asså? Men däremot så är detta mitt första stora val och jag hoppas att jag väljer rätt. Ska iallafall bort härifrån, det vet jag! Sen vart jag hamnar kvittar,pallar inte bo här längre. men visst är det tråkigt och ledsamt när man tänker på att tjejer som man har umgåts med ända sedan dagis, från lekis och från 3an kommer splittras. SÅ många minnen man har skapat som bara försvinner sedan. Men jag kommer bära med mig att dessa brudar är de bästa brudarna som finns, oavsett vad! men det är vägen till min framtid som jag väljer och man kan inte gå efter sina vänner, för då hamnar jag någonstans där jag inte ska vara. vart man än hamnar får man alltid nya vänner. En del håller man kontakten med, en del inte. Det är så det blir. Men facebook finns ju alltid om det skulle vara något, och våra hey tell,viber,whatsapp mm också ;) bara slå sig en pling så kan vi grupp chatta :D Men nu är det engelska och så ska jag plugga på hur man söker till gymnasiet.. PUST!! Hlörs later :)


EN BLOMMA I AFRIKAS ÖKNEN



Ni " gamla " läsare. Ni minns väl att jag berättade om en film. Och det var många som ville ta del av filmen och se den.  Men kunde inte namnet på filmen. Sedan trippade jag runt på skolbibloteket och kika på böcker då jag hitta denna boken, läste vad den handlade om och kände direkt igen den! har inte läst boken än, ska gäöra det ikväll när sängen kallar på mig :) men där har ni boken och filmen heter samma sak skulle jag tro :)

SOMETIMES WE'RE BROKEN AND WE DON'T KNOW WHY

Är helt slut, jag orkar inte göra något. Bara ger och ger men får inget tillbaka. Försöker fokusera på skolan only, stänga världen ute. men det går inte. Vill inte hålla på att vara osams med folk för jag är less. Riktigt jävla less. Har precis blivit sams med min bästa vän vilket känns jädrans skönt. Men det är alltid nån som ska ge sig fan och bli osams. Alltid! och jag orkar inte. kanske är det menat att man kanske inte ska vara bästa vänner eller över huvudtaget inte vännervänner. Jag vet inte. Vill minnas 9an som ett roligt år och känna att jag hade super kul. Vill ha det som det var i 7an. När alla tjejer var tillsammans och umgicks. Men folk förändrats och man passar inte ihop med alla människor. Men jag kräver en ursäkt för att du ska vara förlåten. För alla är oskyldiga i ett bråk, alla! Du är inte oskyldig, och du är inte den snälla rara flickan. Det är inte jag heller. Men jag ber dig, dra inte in någon äldre människa som inte har en kotte i denna konflikten att göra. Jag kan dra in vem som helst. Men väljer att inte göra det för det blir bara värre, så jävla mycket värre. Det blev värre än vad det hade kunnat bli ska jag säga dig. Jag är sliten, trött och armen slår av smärta. Vill bli opererad men väntar på brevet. Armen är svullen och kan inte röra den. Är som en hård gurka på armen. Ta mig härifrån!


VAMOS A LA PLAYA

Tjenis!! Kom hem halv 6 idag faktist, jävlar vad mycket det finns att prata med sina vänner om egentligen :) körde igång med volleyboll på idrotten vilket var sjukt kul. är så pepp på volleybolltuneringen mot de andra skolorna, fast sen är det en annan sak om jag kan vara med då jag snart opererar mig förhoppningsvis. Väntar på brevjäveln bara!!¨Bloggar från datorn då det inte går från mobilen.. Någon mer som har det problemet än mig?
ber om ursäkt för det är dåligt med inlägg, men som sagt. Tycker det är roligare att blogga från mobben än datorn och mycket mer skönare. Ska fixa till detta " problemet ". fast hur vet jag inte, men på något sätt! Och därför laddar jag inte upp bilder när jag bloggar från datorn, tycker det är så drygt att föra över ;) haha! Så bilder kommer endast då jag mobilbloggar, puss :D

YOU SAID YOU'D LOVE ME NO MATTER WHAT.

Är hemma efter en dundergod middag med familjen! Mysigt, ljus och musik. Maten var helt underbar. första gången jag säger så skulle jag tro! Jag dampar loss på min mobil. varför står det " fel vid anrop " när jag ska försöka lägga upp ett inlägg? snälla svara!! Ska iallafall lägga mig snart hade jag tänkt, men tar mig först på en promenad med min sjuka hus. Måste visa henne extra mycket kärlek nu när hon är sjuk tycker jag. Vi hörs imorgon nångång då jag inte kan göra ett blogginlägg från mobilen. Sen får jag repor även fast jag har skal, vad är det för jävla skit gud har skapat. Repor på min fina iphone... DÖÖÖ!!


DJURSJUKHUSET

Ja, det blev en tur till djursjukhuset i falun idag. Min hund var sig inte alls lik, den var inte lekfull, skäller inte när man kommer innanför dörren, den ligger inte i min säng mm.. Helt stilla och darrar gör den! Har inte kunnat mobilblogga.. varför vet jag inte? men det står fel vid anrop och fel på bilden mm.. Blir ju tokig då jag hatar att blogga från datorn! Snart blir det middag i Djura på rältagården, hela familjen,mormor och morfar sedan moster och hennes kille. Min kille skulle också med. Men så mycket som han krånglar så blev det inget ;) hihi!

MORS

Godmorgon sötnosar! Sitter på mattelektionen med en otrolig ryggvärk och ögon som nästan vill slå igen sig. Men denna dagen lär gå fort, eller ja den måste gå fort! Svarar på kommentarer när jag kommer hem. Moster och hennes kille kommer till oss, samtidigt min syster. Ser verkligen fram emot det -.-' nooooottt!!! Men hörs sen :) puss


NATTI

Nu går jag fan och lägger mig efter en kort skoldag men jävligt lång mattedag med mormor! Godnatt på er, hörs imorgon snyggingar, pusselipuss jaoo ;)


USCHHHHHHHH

Åh jag bara känner hur det kokar i mig!! Mamma tyckte att min privatlärare skulle få ledigt denna veckan för att mormor skulle hjälpa mig med läxorna. Men jofan, gick hur bra som helst! Jag kommer knappast få vg i matte, inte ens g!! Utan ig!! Jävla mattelärare som inte går igenom saker och jävla mattebok som inte har det svaret jag har räknat ut!! Ska bli skitkul att sitta och jobba matte varje lediga minut på min fritid. Kommer aldrig bli av med matteboken, åh den hamnar i papperskorgen snart kan jag säga! FUCK it!! Kan inte svara på kommentarerna för jag har Inge internet i mitt rum, vill inte gå ut för då kokar jag sönder på alla. döööööö matte, döööööö!!!!


MIKROFONKÅT



Nej men ärligt. Dör lika mycket när jag lyssnar på denna! Så jävla grym hon är alltså. Hahaha, det här var hur bra som helst för mig innan jag ska ta och börja med min urtråkiga matte och spanska.. weehooo!!

FUCK YEAH. IT'S FRIDAY TOMORROW.

Tjoo people, jaooo!! Har sovit en bra stund, kände att det behövdes! Så nu är jag pigg och dunkar musica! Ska snart köra igång med spanskan, måste plugga.. Har inte gjort det. Sedan är det den jävligt svåra matten som ska göras också. Ousschhh!!
Kom på en sak, någon som brukar köra kronan eller vad ni kallar det? Man snurrar kronan, missar man så är det den som började att snurra som får skjuta på en. Då sätter man ner handen mot bordet så knogarna kan få sin smäll. Så jävla kul men det gör så jävla ont ju!! Har fått lite sår, men inget mot va killarna har. Och det tackar jag för :DD


WHY CAN'T THINGS THAT ARE GOOD STAY?

Aldrig fel att sluta halv 1 på entorsdag! nämnde mina 3 timmars hål. men min no lärare var så rar så hon flyttade fram no lektionen så vi slapp ha 3 timmars hål och vänta på att lektionen skulle börja och sedan sluta 15.20. Så slutade halv 1 idag. perfekt! Ska plugga matte och spanska. Sedan tar vi bloggen till en högre nivå. det låter väl najjsss?? ;) pussis!! Bjuder även lite bilder på min man... JUSTIN BIEBER!! KÄRLEKKKKK




3 TIMMARS HÅL

Börjar mina 3 timmars hål snart.. Men först ska jag ha musik och sedan börjar hålet! Så jävla skönt . Har egentligen 2 timmars hål men eftersom att syslöjden blev inställd så har jag 3 timmars! Känner mig så lycklig :DD Ska hem efter musiken och käka toast och bullar, ska nog ta och sova också med tanke på hur trött jag är. Känns onödigt att komma tillbaka till skolan för att gå på en lektion, men måste det tyvär.. Men nu börjar musik, höres sen!


WE CHANGE, WE GROW UP, WE FUCK UP,WE LOVE,WE HURT, WE'RE TEENAGERS. WE'RE STILL LEARNING.

Godmorgon!
Blev klar i god tid idag så nu har jag tid för ett inlägg. Är sjukt sliten och trött så kör på en chill outfit, bra va? :) snart är det helg som ska spenderas med dem bästa. Massa bus o så ;) nerråå. Ska fira mormor för hon fyller år nångång framöver ? Eller hon kanske fyller nu i helgen? Äsch, vet inte när hon fyller år ärligt talat. Min pojke kommer hit och sover me mig också. Myss :) men nu ska jag fixa frulle. Puss på er!


HEAVEN

Känner att ögonen börjar slå igen sig så passar på att skriva ett sista inlägg medans mina ögon är öppna. Rubriker är något som jag tycker är svårt. Då jag vill ha snygga rubriker och inte tråkiga.. Vilket det har blivit på sistonde, ber om ursäkt för det med! Men mina rubriker är ifrån weheartit, så ni vet:) en del bilder också, men då säger jag till! Så mycket i skolan men vill göra något som gör mig jävligt glad och det är att blogga :) hihi!
Men nu måste jag sova så jag ska orka med skolan imorgon! Godnatt snyggingar


LIF

Kylan är framme och snart kör vi igång med idrott innomhus ! Snacka om vad man har längtat!! fryser ju ihjäl ute, har även vikarie så nu kör vi volleyboll hela veckan också, ännu bättre. Ska fan vinnna volleybolltuneringen, det bara är så alltså. Säger lycka till till er som har tänkt att krossa oss, för vi är oslagbara säger jag bara :) Hoppas bara att operationen blir så snart som möjligt så armen blir bra till volleybolltuneringen. Då kör vi för fulla muggar, musik pumpas och vi lär nog vara snyggast i år med. Fast det är ingen tvekan på att vi är snyggast. har hört att vi är " snyggklassen" woop woop ;) förutom killarna då.. haha! Körde med gelénaglar sist då jag hade varit i Thailand och fixat naglarna där. Det gick grymt bra förutom att min tumnagel blev lite skadad. men annars var det inga problem ;9 funderar på att fixa gelé naglar igen. men så dyrt tycker jag! och ens riktiga naglar blir förstörda efter så.. Ska nog fundera på det då jag har fina naglar vanligtvis :)

I'M NOT PERFECT,I MAKE MISTAKES,I HURT PEOPLE,BUT WHEN I SAY SORRY, I MEAN IT...

Känner mig så jäkla trött! har fått igång min dator, vilket känns skönt. Men tappar internet hela tiden.. säger man så? har precis målat mina naglar, äntligen! Känner mig så handikappad utan nagellack.. haha! Vet ni vad jag mer och mer börjar hata ?? Folk som är falska och inte kan stå för vad de säger eller vad de gör. herregud! Smäller av när ag hör världens dåligaste ursäkt som att jag skulle vara en efterbliven 96a?? nej du lilla vän! jag är inte så dum som du tror att jag är. Snälla, stå för vad ni gör och vad ni säger. Tänk före och inte efter! Lackar så otroligt mycket på detta. Allt blir inte bättre när man är trött och vill sova, men man kan inte för man måste ner och raka bena.. jag menar, hur fint är det när man ser att någon har orakade ben i skolan? Kör som mormor och säger att det är naturligt och kvinnligt. hahah ;) men puss på er!

BÖRJAR BLOGGA PÅ BLODIGT ALLVAR

Har märkt att det blivit dålig bloggning av min del.. Förlåt för det! Men det är så jävla mycket i skolan, helt sjukt alltså. Men nu har jag bestämt för att ta tag i bloggen igen och så småningom finns jag på listan igen, då ses vi där och hoppas ni kommer med glädjefulla kommentarer :) puss!!


KAN INGET ANNAT ÄN ATT ÄLSKA ANDRE...


Somehow, someday we'd have to say goodbye

Sitter på so lektionen där vi ska ja.. Vet egentligen inte vad vi ska göra eller vad en del håller på med. Men denna dagen kommer bli helt olik. Ska besöka gymnasiet två gånger idag. PINSAMT!! känner mig så liten när jag är där även fast jag ser äldre ut än de flesta där. Och nu är jag ärlig också! Men ska hjälpa grabbarna med att få igång filmen. Hejdåå!! Visar outfiten för idag också :)


HOS SABINA

Sitter hos Sabina och ser på när hon äter.åh hon må vara den gulligaste som finns!! Känner att donken börjar ropa på mig, kanske åker dit imorgon efter skolan och tar mig en Mac feast! Så gott :DD och ahlgrens bilar skulle inte heller sitta så fel, mumsi!!


INBROTT

Ja som rubriken lyder, det var jävlar vad inbrott det har skett vid min gata. Mellan torsdag - söndag har det varit två inbrott. Men flera inbrott innan också. Känner mig en aning rädd då det skedde grannen mitt emot mig. Och jag sover närmast dörren.. Snart lär jag bli rykt känner jag på mig. Tycker det är ovanligt att det sker här, hände inget ju men nu börjar saker hända iallafall. Haha!


GODMORGON SÖNDAG!

Godmorgon sockertoppar! Sitter med godispåsen i knät samtidigt som jag kollar på tv med mina päron. Skönt att ungarna är ute, orkar inte med allt skrik ju! Vaknade runt 9 efter en lång natt med 3 olika mardrömmar. Usch! Helgen har gått fort och imorgon är det skola igen. Hoppas det inte rullar in lika många läxor igen, vilket det kommer göra. Behöver höstlov NU NU NU.. Men åter till tvn, puss


KÄRLEK ÄR SOM ETT GUMMIBAND, NÄR DEN ENA SLÄPPER FÅR DEN ANDRA TA SMÄLLEN.

Går och lägger mig för lördagen! Såg inte klart på filmen då det var fotbollsdaga för pappa. Men jävlar va bra den var, sann berättelse också. Älskar när det är något som har hänt och sedan visas, ryser verkligen av det! Ska leta reda på filmen och sedan hyra den :) puss sov gott!


2 DAGAR KVAR

2 dagar kvar och det är de bästa månaderna i mitt liv! Även fast min vita fina gant tröja är helt trasig.. Hål vid axeln och blå längst ner på ärmarna.. Menmen! Ska kräva mig en ny av mamma alltså, för det är hon skyldig mig. Ja hon kan välja mellan att köpa en ny eller köpa en iPad 2 till mig. Det är frivilligt lixom ;) men nu ska jag fortsätta kolla på filmen, barn under 15 år får icke kolla på filmen. Känner mig grym som ligger på gränsen.. Hihi (a) ha en bra kväll brudisar. Bjuder på en charmig bild också :) puss


AMOUR

Tjenis! Sitter i soffan med en flaska cola och en fet godispåse, mjammii!! Min lördag var toppen, verkligen. Börja dagen med att få 40 klubbor från pappa. Han kom ju hem igår kväll från hemlandet. Åh så saknad han har varit! sedan fick jag en väldigt väldigt fin ring av min faster som jag total älskar, den kommer jag bära med mig överallt:) runt 1 drog vi till Borlänge där det kollades bio och proppades Mac feast, mumsi! Kom hem runt 6 något skulle jag tro? Gick ner till stationen och hämtade min cykel , skönt med en lång promenad ! Känns lite läskigt nu att bo i Leksand. Mycket som börjar hända här, polisbilar åker runt mm.. Hm?!


THINK POSITIVE,BE POSITIV, LIVE POSITIV!

Vaknade klockan 6 imorse pågrund av att J skulle till Jönköping. Åkte hem vid 7 något och sedan åt jag kakor för att få energi. Ska till Borlänge idag med mina syskon för att gå på bio och sedan tjocka i oss Mac feast. Mitt liv är underbart, J är underbar. ALLT ÄR UNDERBART! dock är jag lite trött. Men det blir väl ändring på det efter man har duschat, mitt hår ser ut som fågelbo.. Glömde även mitt superduper bra sminkborttagning som jag fick av en kompis mamma. Får väl överleva utan den tills måndag, då J troligtvis kommer hit :) menmen.! Blev även tipsad om ett bra nagelborttagning av J, så den ska jag nog prova då aceton ( stavning ) inte är bra för huden!
Men nu ska jag äta frulle, adios!!


SOMETIMES ALL YOU CAN DO IS TO LAUGH TO KEEP YOURSELF FROM CRYING.

Lät han in, lät han ta, lät mig tro, vad han än sa.
Jag lät dig gå, sväva på moln tills han slet mig i stycken spotta på mina sår.
Men ser det ut som om jag sörjer dig, mer som om jag höjer dig för jag, kommer aldrig låta dig få se mig svag. Jag gråter ba i regnet, super stolt han vill veta vad jag känner .


RSS 2.0