ROC ME OUT



Ärligt, Rihanna har blivit sjukt jävla grym!

Kommentarer
Postat av: STOPPA PÄLSEN

Läder och skinn sammankopplat med köttindustrin, vilken i många fall är helt åt helvete den med. Som tur är finns det alternativ för de som vill äta kött till exempel (KRAV-märkning som garanterar att djuren har fått leva under naturliga förhållanden, läs mer på deras hemsida). Dessutom måste man sätta saker och ting i perspektiv, lidandet som djur inom pälsindustrin får genomlida är betydligt större än inom någon annan industri som rör djur. Hur många kor tror du hoppar runt på tre ben runtom på Sveriges bondgårdar egentligen? Om du hade tagit dig tid och läst inlägget på bloggen istället hade du kanske lärt dig något.



Om vi på STOPPA PÄLSEN kan få en enda människa att inte köpa ett plagg med äkta päls är det en vinst. Det som gör oss unika är att vi slår hål på de argument som många pälsbärare för sig med och även visar på bild och film hur saker och ting går till. Vi öppnar ögonen på människor som tidigare varit blinda för pälsindustrin och lidandet som ligger bakom. Det finns fler eldsjälar som jobbar mot pälsindustrin varje dag världen över och det är dessa vi en dag kommer att tacka när denna industrin är utsuddad från vår jord.



Om du nu är en djurvän, varför vill du ha en HPI-mössa? Du hade en hund såg jag, hade du velat att han/hon hade blivit utsatt för samma sak som de djuren? Skulle inte tro det.



Peace out

2011-12-06 @ 19:32:32
URL: http://stoppapalsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0