ETT STORT JÄVLA SKÄMT
Den här jävla fitt kärringen kan dra långt åt helvete! vad fan är hon för människa? tror att pengar är allt?!?!? Ja du fick ett jävla smycke på eran 1 års dag, fan uppskatta det?? Hur jävla patetisk får man inte vara av sig så man kollar upp om det är äkta eller inte. Det är fucking tanken som räknas! Du hatar svenska killar, svenska folket hatar dig!!! vill du inte ha en svensk kille så lär du fan flytta till thailand eller afrika eftersom att dem är så bra!! Vad förväntar du dig när du bor i sverige och mer än hälften är svenska killar. dumma jävla bimbo!
Äckliga nya brudar som har börjat blogga som försöker dissa ut folkgrupper t.ex svenska killar osv, alltså dom där tiderna är över era idiots! ... Dom tror att dom o deras skit bloggar blir kända genom det men istället så kommer dom få en smäll på käften nästa dag dom är ute på stan, fett onödiga människor det finns herregud!

Kommentarer
Postat av: ida

bara bra! har du några planer inför nyår än då? :)

2011-12-30 @ 11:50:40
URL: http://byida.webblogg.se/
Postat av: vicky

Det är bara pinsamt att hon håller på sådär!SV; åh, det är sjukt vad det kan förändras bara på några minuter! om du vill prata kan du alltid prata med mig, jag vet hur det känns! <3

2011-12-30 @ 11:52:24
URL: http://vwestin.blogg.se/
Postat av: ida

okej :/ ska till hälsa på några kompisar :)

2011-12-30 @ 11:57:14
URL: http://byida.webblogg.se/
Postat av: vicky

SV; Han ger dig bara chansen att hitta någon bättre, tänk så istället! Det är bara barnslit att inte ha en ursäkt!

2011-12-30 @ 12:07:12
URL: http://vwestin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0