15 SEPTEMBER

Snart börjar det närma sig, åh bara längtar alltså! Nästa vecka flyger jag till Norrland där jag ska praoa på ett sjukhus. Efter det flyger jag tidigt på morgonen till Arlanda, tar bussen till stockholm där jag möter min syster och mamma. Någon som kan ha en blekaste aning? hihi! Har precis tagit en snabb dusch, skönt! har så otroligt ont i ryggen, tror det beror på att mina tuttar börjar växa något enormt mycket nu och jag går med böjd rygg dagarna om. Aja, ska fixa till det där! Nu tar jag och lägger mig med mina klackisar,. Där fick ni en ledtråd! Klackisar ;) Godnatt skönheter. Sov gott änglar!


NEVER REGRET SOMETHING THAT ONCE MADE YOU SMILE.

Känner att jag redan börjar bli trött, hm! inte bra alltså. Ska fixa läsare, för rätt som det är så ser ni mig på top listan imorgon, haha jo! Kan alltid drömma lixom ;) men vem säger att jag har rätt eller fel? Har avslutat på nattstad nu, och jag är så klock som för en gång skull sparade alla bilder! första gången jag tänker så långt. Sitter och taggar till Jersey Shore. KÄRLEK till programet, finns det nå bättre än det? TVEK! Ha en fin kväll. Puss


THINGS CAN CHANGE, BUT I WILL ALWAYS BE THE SAME


DON'T BE A PUSSY

Kom precis hem från stan där jag och mamma köpte glass och jordgubar, och en chokladkaka till mig.! Alltid gott när man är krasslig i magen, mums :) Nu tänkte jag ta tag i bloggen, och förmodligen blir den klar ikväll om allt går som jag vill. Det visar sig helt enkelt. har ni sötnosar haft en bra dag då?


HE ENDED THINGS AND MOVED ON LIKE NOTHING EVER HAPPEND

Nu är jag tillbaka! har ni saknat mig puddingar?
Befann mig på nattstad.se ett tag, men insåg att det är här jag trivs bäst. Folket på nattstad var lite sådär små äckliga om jag ska vara ärlig! Tillfällig design, ja! Den som fixar min design har inte tid just nu, och jag har inte ork för att vänta. Så om det finns någon gullig person där ute, så kan ni ju hojta till! Skulle uppskattas :)!

RSS 2.0